مهندس حسین زند در گفتوگو با ایسنا با اشاره به نقش بینظیر تغذیه گیاهی و تأثیر آن در تولید محصولات کشاورزی استان قم، بیان کرد: مصرف متعادل کود یکی از عوامل مهم در افزایش عملکرد و بهبود کیفیت محصولات کشاورزی به ویژه در محصولات اساسی همچون گندم، جو، کلزا است.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان قم، اظهار کرد: در سال گذشته با تأمین بیش از ۲۲ هزار تن انواع کودهای یارانهای گام بلندی برای تولید کمی و کیفی محصولات کشاورزی برداشته شد و نسبت به سال ۱۴۰۰ حدود ۳ هزار تن کودهای فسفاته و پتاسه بیشتری توسط کشاورزان قمی مصرف شده است.
زند به افزایش ۱۵ درصدی محصول گندم در سالجاری نسبت به سال قبل اشاره کرد و گفت: علیرغم وجود خشکسالی و کاهش شدید میزان بارندگی و نزولات جوی در استان قم و کمترین میزان در سطح کشور و چند دهه اخیر استان، خوشبختانه با تغذیه مناسب محصول گندم، شاهد افزایش ۱۵ درصدی تولید این محصول استراتژیک نسبت به سال زراعی قبل هستیم.
وی یکی از مهمترین ابزار و سهلالوصولترین روشهای نیل به خودکفایی در محصولات اساسی را تغذیه گیاهی برشمرد و افزود: مصرف متعادل کود یکی از عوامل مهم در افزایش عملکرد و بهبود کیفیت محصولات کشاورزی است؛ شرایط آب و خاک در استفاده متعادل از کودهای شیمیایی، آلی و بیولوژیکی به روشی صحیح و مطابق با نیازهای واقعی محصول تأثیرگذار است.
انتهای پیام
نظرات