• دوشنبه / ۱۸ دی ۱۴۰۲ / ۰۷:۵۴
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1402101712478
  • خبرنگار : 90047

خط قرمز کمیته پارالمپیک روی دوچرخه سواری و وزنه برداری بانوان برای پاریس

خط قرمز کمیته پارالمپیک روی دوچرخه سواری و وزنه برداری بانوان برای پاریس

معاونت فنی کمیته ملی پارالمپیک گفت: یکی از سیاست‌های کمیته ملی پارالمپیک برای اعزام به پاریس شانس کسب مدال و قرار گرفتن بر روی سکو است، اما در دوچرخه سواری و وزنه برداری بانوان امکان کسب مدال در پارالمپیک پاریس را نداریم.

سعید سلگی در گفت و گو با ایسنا، درباره وضعیت کادر فنی برخی از رشته‌های ورزشی اعزامی به پارالمپیک پاریس اظهار کرد: در پاراکانو با رایزنی‌هایی که سهرابیان رییس فدراسیون قایقرانی در خصوص جذب مربی خارجی انجام داده است و براساس جلسه‌ای که با او درباره وضعیت این رشته داشتیم، ظرف یکی دو هفته آینده وضعیت کادر فنی این رشته برای پارالمپیک پاریس مشخص خواهد شد. سعی داریم در بحث پارالمپیک از وجود بهترین و دلسوزترین مربیان استفاده کنیم که به نفع ورزشکار باشد.

وی درباره وضعیت محسن میلاد برای ادامه همکاری با رشته پاراکانو، گفت: در کمیته ملی پارالمپیک با هیچ کدام از مربیان قرارداد مالی امضاء نمی شود و براساس مصوبات به کادر فنی و مربیان هر ماه کمک هزینه پرداخت می‌شود. بنابراین میلاد چون امکان همکاری با این شرایط را نداشت با تیم پاراکانو قطع همکاری کرد. البته برای مربیگری تیم پاراکانو با یکی دو مربی زن و مرد صحبت شده و انتخاب کادر فنی را بر عهده‌ی فدراسیون قایقرانی گذاشتیم تا زودتر تکلیف کادر فنی این رشته مشخص شود.

معاونت فنی کمیته ملی پارالمپیک همچنین درباره کادر فنی پاراتیروکمان و وضعیت کهتری سرمربی تیم بعد از استعفایش اظهار کرد: طی نشستی که با فدراسیون جانبازان و توانیابان درباره وضعیت کادر فنی پاراتیروکمان داشتیم قرار شد وضعیت کادر فنی  و رییس انجمن این رشته نیز به زودی مشخص شود. البته کمیته ملی پارالمپیک هنوز با استعفای کهتری موافقت نکرده و او نیز یکی از گزینه ها برای سرمربیگری تیروکمان است.

وی درباره احتمال تغییرات در کادر فنی سایر رشته‌ها خاطرنشان کرد: به جز این دو رشته تصور نمی‌کنم در سایر رشته‌ها تغییراتی در کادر فنی داشته باشیم.

سلگی همچنین درباره وضعیت شنا برای اعزام به بازی‌های پارالمپیک پاریس، گفت: در جهت توسعه این رشته سعی داریم شنا را به صورت ویژه حمایت کنیم. البته نتایج شناگران اعزامی به هانگژو با توجه به مدال‌های کسب شده راضی کننده بود و از بین آن ها شاهین ایزدیار و سینا ضیغمی نژاد رکورد خوبی را ثبت کردند که این دو شناگر در حال حاضر تحت حمایت کمیته ملی پارالمپیک قرار دارند. البته با توجه به این که لیست نهایی ورزشکاران اعزامی به پاریس خرداد ماه بسته می‌شود قبل از خرداد هر دو ورزشکار باید در مسابقات قهرمانی کشور تحت نظر کمیته بین‌المللی پارالمپیک شرکت کنند، هر کدام از شناگران که بالاترین رکورد را ثبت کنند براساس رکورد به پاریس اعزام می‌شوند. تلاش بر این است که از هر دو ورزشکار برای اعزام به پارالمپیک پاریس حمایت لازم را داشته باشیم.

وی در پایان در خصوص وضعیت دوچرخه‌سواری و وزنه برداری بانوان برای شرکت در پارالمپیک پاریس، افزود: یکی از سیاست‌های کمیته ملی پارالمپیک برای اعزام به پاریس شانس کسب مدال و قرار گرفتن بر روی سکو است. در دوچرخه سواری با توجه به وضعیت رکورد ورزشکاران چون سکویی قائل نیستیم اعزامی در این رشته به پارالمپیک نخواهیم داشت. در وزنه برداران بانوان هر چند در هانگژو مدال کسب کردند اما ملاک و ارزیابی ما جهانی است، بانوان اگر بتوانند در رقابت‌های جهانی جایگاه چهارم را نیز کسب کنند به پارالمپیک اعزام می‌شوند اما با توجه به وضعیت رکورد بانوان وزنه بردار تصور نمی‌کنم اعزامی در این رشته به پارالمپیک داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha