تاپ سه علم ورزش
-
رژیم غذایی مناسب برای ورزشکاران در آلودگی هوا
با توجه به افزایش میزان آلودگی هوا در کلان شهرهایی نظیر پایتخت در ماههای سرد سال، بهتر است ورزشکاران از مواد غذایی خاصی در راستای مقابله با این معضل استفاده کنند.
-
بهترین صبحانه برای ورزشکاران/ کافئین مفید است یا مضر؟
براساس ماهیت فعالیت ورزشی و ویژگیهای ورزشکار، نیاز به کالری در طول شبانه روز متفاوت خواهد بود.
-
بهترین تغذیه برای ورزشکاران در زمستان
زمستان با احتمال بروز مشکلاتی از جمله عفونت های ویروسی و سرماخوردگی همراه است و ورزشکاران در این فصل، باید تغذیه ورزشی متناسب را مدنظر قرار دهند.
-
فعالیت بدنی داریم یا کم تحرک هستیم؟
فعالیت بدنی شامل حرکات بدنی ایجاد شده توسط عضلات اسکلتی است که نیاز به مصرف انرژی دارد و نشستن، تکیه دادن و دراز کشیدن از نمونه های رفتار کم تحرک هستند.
-
فهرست جدید مواد ممنوعه دوپینگ در سال ۲۰۲۱
از ۱۲ دی، ورزشکاران سراسر جهان باید بر اساس جدیدترین فهرست مواد و داروهای ممنوعه، نسبت به عدم استفاده از این مواد یا روشهای ممنوعه اقدام کنند و در غیر این صورت، مصداق ورزشکار دوپینگی به شمار میروند.
-
بر اساس یک پژوهش مشخص شد؛
تاثیر ورزش بر زنان چاق مبتلا به سرطان پستان
بر اساس یک پژوهش مشخص شد که فعالیت ورزشی تاثیر منفی بر شاخص های التهابی ندارد و تمرینات تناوبی شدید می تواند به عنوان یک روش تمرینی ایمن و قابل اجرا، برای زنان مبتلا به سرطان پستان تجویز شود.
-
نحوه سرد کردن پس از ورزش+ تصویر
سرد کردن بدن پس از ورزش، یکی از مهم ترین مراحل ورزش کردن به شمار می رود که منجر به جلوگیری از درد پس از انجام فعالیت ورزشی می شود.
-
استرس لاغری و اختلال غذایی در ورزشکاران
یکی از استرس ها در برخی ورزشکاران نگرانی در مورد وزن بدن است که می تواند مخصوصا در بازه های زمانی نزدیک مسابقه، شرایط دشواری را رقم بزند.
-
بهترین تغذیه ورزشی در هوای سرد/ ۲ اشتباه رایج ورزشکاران در فصل سرما
ورزش کردن در هوای سرد نیاز افراد را به کالری افزایش می دهد و در عین حال ممکن است به دلیل اشتباهات تغذیه ای منجر کمتر نوشیدن مایعات شود، دو مسئله ای که حتما باید مورد توجه ورزشکاران قرار گیرد.
-
منابع غذایی تقویت کننده سیستم ایمنی برای ورزشکاران استقامتی
با استفاده از برخی منابع غذایی می توان سیستم ایمنی ورزشکاران استقامتی را تقویت کرد.
-
تمرینهای قدرتی مناسب پس از شکست کرونا+ تصویر
پس از بهبود سلامت مبتلایان به ویروس کووید19، آن ها می توانند برخی تمرینات قدرتی را به منظور بهبود وضعیت جسمانی خود انجام دهند.
-
۲۵ نکته برای مقابله با کرونا در مراکز ورزشی و استخرها
رعایت بهداشت و فاصله گذاری اجتماعی در مراکز ورزشی و استخرها مسئله بسیار مهمی است که باید در مناطق و شهرهای دارای مجوز فعالیت مورد توجه قرار گیرد.
-
مزایای ورزش برای افراد کم توان ذهنی و جسمی کدامند؟
معاون پژوهشگاه تربیتبدنی و علوم ورزشی با تاکید بر اینکه باید محدودیت های ورزش کردن برای افراد کم توانی ذهنی و جسمی کاهش یابد، مزایای ورزش کردن را برای این دسته از افراد تشریح کرد.
-
۴۰ فایده منظم ورزش کردن/ ۱۰ سال کاهش سن بیولوژیکی نسبت به سن تقویمی
اگر تاثیر مداخلات مختلف بر یک جامعه و افزایش طول عمر آن جامعه را در نظر بگیریم و با هم مقایسه کنیم، تاثیر فعالیت فیزیکی را یکی از قوی ترین مداخلات خواهیم یافت.
-
عملکرد ورزشی مناسب برای مبتلایان به دیابت
مبتلایان به دیابت برای فعالیت های ورزشی خود باید به نکات مختلفی توجه داشته باشند تا هنگام ورزش با مشکل مواجه نشوند.
-
میزان فعالیت بدنی مناسب برای تمامی بازههای سنی
میزان مناسب فعالیت بدنی برای هر بازه سنی متفاوت است و شیوه خاصی در رابطه با فعالیت بدنی وجود دارد که بهتر است براساس آن عمل کرد.
-
تمرین های بدنسازی مناسب پس از بهبودی مبتلایان به کرونا
مبتلایان به کرونا پس از بهبودی می توانند تمرینات بدنسازی خاص و مناسبی را به منظور بهبود وضعیت جسمانی خود انجام دهند.
-
چگونه هنگام ورزش از کرونا در امان باشیم؟
تعامل ورزشکار با مربی و دیگر ورزشکاران، تماس بدنی و برخورد ورزشکاران با هم، استفاده از وسایل و تجهیزات ورزشی مشترک، عواملی هستند که باعث افزایش خطر ابتلا به کرونا می شوند.
-
آیا حالت تهوع پس از ورزش عادی است؟
ورزش بر دستگاه گوارش انسان تاثیر می گذارد، از این رو، افراد ممکن است گاهی اوقات حالت تهوع را پس از انجام تمرینات ورزشی تجربه کنند.
-
حمایت از تحقیقات علمی از هالیوود تا تهران؛
چرا سلبریتیهای ایرانی علاقهای به پروژههای علمی ندارند!؟
اخیرا خبری مبنی بر نقش تاثیرگذار کمکهای یک خواننده و هنرپیشهی آمریکایی به فرآیند تولید واکسن کرونای شرکت "مدرنا" منتشر شد. به همین بهانه به مسئولیتهای اجتماعی که برخی چهرههای مشهور بر عهده گرفتهاند پرداختیم و این پرسش را مطرح کردهایم که چرا سلبریتیهای ایرانی بخشی از فعالیتهای مالی حمایتی خود را به گسترش تحقیقات علمی معطوف نمیکنند؟!