«محمد ابویی» شامگاه دوشنبه ۱۸ دیماه در نشست مدیران اداری، مالی، آموزش و ارزیابی دستگاههای اجرایی استان، اظهار کرد: یکی از مهمترین رویکردها بر اساس تدبیر معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، بررسی ویژه چالشهای اداری در استانهای کمبرخوردار است که در دستور کار قرار دارد.
وی گفت: در جریان این رویکرد، بعد از بررسی وضعیت اداری و آموزشی دستگاه های اجرایی و با لحاظ کردن برش استانی، تغییرات مورد نیاز در حوزه منابع انسانی لحاظ خواهد شد و امیدواریم با بررسی چالشها و مسائل منابع انسانی استان ایلام از نزدیک، ضمن بازدید میدانی تیمهای کارشناسی، اقدامات ارزشمندی در این زمینه صورت گیرد.
ابویی ادامه داد: برگزاری این نشستها در سطح استانها در جهت حل مسائل و مشکلات و همچنین تلاش برای ارائه راهکارهای پیشنهادی و دستیابی به یک الگوی روشن برای حل مسائل موثر خواهد بود.
ایلام دارای ۳ هزار و ۶۰۰ پست مدیریتی است
«امین دوستمحمدی» رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان نیز در این نشست با بیان اینکه استان ایلام دارای ۳هزار و ۶۰۰ پست مدیریتی و ۱۱۹ دستگاه، نهاد و تشکل رسمی است، اظهار کرد: نظام اداری نیازمند داشتن چینش و دپارتمان مشخص و برنامهریزی شده برای همه نیروهای انسانی است.
وی افزود: نیروهای انسانی در نظامهای اداری در سه سطح مدیران، بدنه و نیروهای خدماتی هستند که بهرهوری راندمان از این سه سطح نیازمند برنامهریزی منسجم و حساب شده است.
دوستمحمدی ادامه داد: مشکلات استخدامی نیروهای انسانی همه دستگاههای اجرایی بهویژه دانشگاه علوم پزشکی، منابع طبیعی و آبخیزداری، آموزش و پرورش، جهاد کشاورزی، ورزش و جوانان، بانکها و میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی نیازمند رسیدگی، بررسی و حل مشکل است.
براساس این گزارش، بررسی وضعیت موجود نیروهای شاغل در ادارات استان، طراحی چارچوبهای کلی برای احصای موضوعات و مسائل و همچنین ارائه راهکارهای پیشنهادی برای تعامل هرچه بهتر از جمله موارد مطرح شده در این نشست بود.
انتهای پیام
نظرات