فرزاد محمدی در گفتوگو با ایسنا بیان کرد: با توجه به شرایط بالقوه در خصوص وجود روزهای آفتابی، انتقال خطوط نیرو ( فشار برق) بازار مصرف و زمینهای مساعد لرستان میتواند درصد قابل توجهی از نیاز برقی کشور را بواسطه نیروگاههای مقیاس کوچک تامین کند.
وی اظهار کرد: مقدمات اولیه برای احداث نیروگاههای مقیاس کوچک در شهرک شماره یک خرمآباد انجام و جلساتی نیز در این رابطه برگزار شده است.
این مسئول ادامه داد: احداث نیروگاههای برق با مقیاس کوچک در شهرکهای صنعتی، تأمین برق پایدار، کاهش خاموشی و افزایش بهرهوری اقتصادی را به همراه دارد.
وی سرمایه گذاری در زمینه احداث نیروگاههای مقیاس کوچک و خورشیدی را مقرون به صرفه دانست و خاطرنشان کرد: صنعت برق خرید برق از این نیروگاهها را تضمین کرده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی لرستان با اشاره به نقش تاثیرگذار نیروگاههای مقیاس کوچک در کاهش تلفات شبکه، پدافند غیرعامل، کاهش گازهای گلخانهای و متعاقب آن پایداری بیشتر شبکه گفت: با تلاشهای انجام شده امیدواریم در این حوزه استان جایگاه مناسبی به دست بیاورد.
محمدی کاهش آلودگی محیط زیست، افزایش بهرهوری، استفاده از سوخت طبیعی گاز و افزایش پایداری شبکه برق را از جمله مهمترین مزیتهای احداث این نیروگاهها در شهرکها و نواحی صنعتی برشمرد.
انتهای پیام
نظرات