پژمان عقدک در گفتوگو با ایسنا و با تأکید بر اینکه برخی رسانهها در بازتاب مسئلۀ تب دنگی در اصفهان به اشتباه دچار شدهاند، توضیح داد: وقتی از تب دنگی صحبت میکنیم، باید میان فرد مشکوک و فردی که پزشک تشخیص قطعی درخصوص ابتلای او داده است، تمایز قائل شد.
او ادامه داد: تاکنون در اصفهان افرادی بودهاند که به تب دنگی مشکوک باشند، بستری شوند و تحت مراقبت و آزمایش قرار بگیرند، اما هیچکدام مبتلا نبودهاند و آزمایش همگی منفی بوده است. بنابراین، اگر بپرسید که در اصفهان و از ابتدای سال ۱۴۰۳ شخص مشکوک به تب دنگی داشتهایم، پاسخ مثبت است اما پزشکان نتیجۀ آزمایش همگی را نفی اعلام کردهاند.
عقدک با ذکر این نکته که استانهای جنوبی و شمالی بیش از دیگر نقاط درگیرند و غالباً منشاء شیوع این بیماری از همین مناطق است، اظهار کرد: استانهای سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و خوزستان در جنوب و استانهای گلستان، مازندران و گیلان در شمال از مناطقی هستند که در کشورمان بیمار تب دنگی و پشه شناسایی شده است.
او یادآور شد: بنابراین، تأکید میکنم که هیچ بیمار مثبتی تاکنون در استان اصفهان تشخیص داده نشده است و فقط نقاط یادشده درگیر این بیماری بودهاند. شناسایی افراد مشکوک و علامتدار به معنی ورود بیمار به استان نیست؛ چنانکه تاکنون نیز همۀ این افراد آزمایششان منفی بوده است.
انتهای پیام
نظرات