رحیم کامیاب امروز ۲۲ مردادماه در وبینار رؤسا و کارشناسان سوادآموزی سراسر استان فارس، هدف از تشکیل نهاد مقدس نهضت سوادآموزی را ریشه کن کردن بی سوادی در کشور دانست و گفت: امروزه با سوادآموزی مدرن مواجه هستیم. یعنی افراد در سوادآموزی فقط به خواندن و نوشتن اکتفا نمیکنند، بلکه آموزش مهارتهای زندگی و کاربردی نیز در دستور کار قرار دارد، بنابراین دورههای مکمل برای سوادآموزان استان فارس پیشبینی شده است.
وی با توجه به توانمندسازی نیروی انسانی و افزایش آگاهی کارشناسان حوزه سوادآموزی از طریق برگزاری کارگاه ها و وبینارها که موجب بهرهوری و افزایش بازدهی در این حوزه میگردد، تصریح کرد: این آموزشها ابزاری مهم و فرصتی اساسی برای افزایش مهارتهای شغلی کارکنان است.
کامیاب اظهار کرد: ارتقاء کیفیت سوادآموزان و آموزش دهندگان یکی از دغدغههای اصلی معاونت است. در این راستا دورههای روشهای نوین تدریس، شیوههای کلاسداری نوین و غیره جهت توانمندسازی نیروی انسانی پیشبینی شده است.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش فارس هدف از ارزشیابی را سنجش میزان صحت عملکرد آموزشی دانست و ادامه داد: آموزش همراه با نظارت و فراهمسازی زمینه و امکانات برای برگزاری امتحانات با کیفیتتر سبب میشود ضمن گام برداشتن در جهت تحقق اهداف سازمان، بازگشت به بیسوادی نیز کاهش پیدا کند.
وی اظهار کرد: طبق جمعبندیهای صورت گرفته در کلاسگذاری سال ۱۴۰۲ توانستیم ۲۲ هزار سوادآموز را تحت پوشش قرار دهیم که مطالبات آموزش دهندگان با پیگیریهای بهعمل آمده و نگاه راهبردی سازمان نهضت سواد آموزی به فرایند پرداختها به زودی انجام خواهد گرفت.
انتهای پیام
نظرات