• پنجشنبه / ۱ آذر ۱۴۰۳ / ۱۶:۲۲
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403090100418
  • خبرنگار : 50976

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه بقیه‌الله(عج) شیراز:

ترویج فرهنگ اسلامی در جامعه نیاز به برنامه‌ریزی و خودسازی دارد

ترویج فرهنگ اسلامی در جامعه نیاز به برنامه‌ریزی و خودسازی دارد

ایسنا/فارس مسئول حوزه نمایندگی ناحیه مقاومت بسیج سپاه بقیه‌الله(عج) شیراز با تاکید بر جایگاه و مقام والای زن در دین اسلام بیان کرد: ترویج فرهنگ اسلام در جامعه رسالت بزرگی است که نیاز به برنامه‌ریزی و خودسازی دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عادل فاطمی‌پویا امروز، اول آذرماه در همایش بزرگ «الگوی سوم زن مسلمان» که با حضور نخبگان بین‌المللی با محوریت بسیج جامعه زنان سپاه بقیه‌الله(عج) شیراز برگزار شد، با بیان اینکه ماموریت بزرگی بر عهده زنان مسلمان وجود دارد، تصریح کرد: خودسازی فردی، حفظ عفت، حیا و تزریق این فرهنگ در جامعه رسالت بسیار بزرگی است که نیاز به برنامه‌ریزی و خودسازی درونی دارد.

وی ادامه داد: اگر می‌خواهیم آینده انقلاب اسلامی را تضمین کنیم و به ظهور ولی عصر(عج) نزدیک شویم باید ماموریت و رسالتی که خداوند برای زن تعریف کرده است را بازخوانی و مرور کنیم و با تمام قوا آن را عملیاتی کنیم.

مسئول حوزه نمایندگی ناحیه مقاومت بسیج سپاه بقیه‌الله(عج) شیراز اظهار کرد: آن‌چه که در طول تاریخ موجب تحول شده نوع تفکری است که انسان به عالم خلقت و به دیگر انسان‌ها دارد.

وی ادامه داد: اگر تاریخ جنگ‌های جهانی را مورد بررسی قرار دهیم به این نکته می‌رسم که دیدگاه برخی انسان‌ها به عالم خلقت و دیگر انسان‌ها از جایگاه برتری است و این حق را به خود می‌دهند که برای رسیدن به اهدافشان جنگ به پا کنند و کشتار راه بیندازند.

فاطمی‌پویا با بیان اینکه  آن‌چه که آینده‌ای روشن و یا تاریک را برای بشریت رقم می‌زند، نوع تفکری است که انسان به خلقت، خدا و دیگر انسان‌ها دارد، گفت: یکی از مهم‌ترین مسائلی که در طول تاریخ منشأ بسیاری از اتفاقات و تحولات بوده شخصیت زن است.

مسئول حوزه نمایندگی ناحیه مقاومت بسیج سپاه بقیه‌الله(عج) شیراز با تاکید بر منویات مقام معظم رهبری درباره شخصیت و مقام والای زن، بیان کرد: ۳ نوع تفکر در مورد شخصیت زنان وجود دارد؛ اول اینکه زن اختیار و ظرفیت این را ندارد که در جامعه تأثیرگذار باشد بنابراین باید همانند خادم در اختیار مرد قرار بگیرد.

وی ادامه داد: نگاه دوم مربوط به جوامع غربی است که برای زن نقشی را قائل هستند که در چارچوب قواعد نیست و در واقع یک نگاه ابزارگونه به زنان دارند و خروجی این تفکر، آماری است که نشان می‌دهد در جوامع غربی هر ۲ دقیقه یک زن مورد تعرض قرار می‌گیرد.

فاطمی‌پویا، نوع نگاهی که اسلام به شخصیت زن دارد را مایه افتخار دانست و گفت: نگاه سوم نگاهی مبتنی بر فرهنگ اسلامی است و زنان مسلمانان در این مکتب شرافت‌مند هستند. در تفکر سوم، زن به عنوان یک شخصیت تاثیرگذار در خانواده، جامعه و در تمدن‌سازی معرفی می‌شود.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به احادیث و روایات در مورد زنان، بیان کرد: خداوند کل عالم را به خاطر وجود یک زن خلق کرد و ارزشی بالاتر این نمی‌توان برای شخصیت یک زن قائل شد و این زن است که می‌تواند منشأ بسیاری از تحولات نقش‌آفرین در آینده بشریت باشد.

مسئول حوزه نمایندگی ناحیه مقاومت بسیج سپاه بقیه‌الله(عج) شیراز تصریح کرد: وقتی می‌گوییم الگوی یک زن مسلمان حضرت فاطمه(س) است این جمله نباید در حد یک شعار باقی بماند.

وی دفاع حضرت فاطمه(س) از امیرالمومنین(ع) را دفاع از انسانیت و شرافت در مقابل قدرت زورگویان دانست و بیان کرد: حضرت زهرا(س) ثابت کرد که اگر قرار باشد به پای حق بمانیم حتی یک نفر هم می‌تواند در تاریخ تاثیرگذار باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha