حجتالاسلام محسن کازرونی ، ۲۴ شهریور در اختتامیه ششمین جشنواره «باران وحی» که در مجتمع شهدای سلامت برگزار شد، به مفاهیم و ارزشهای قرآنی اشاره و اظهار کرد: این کتاب الهی، نه تنها موعظهای برای انسانها است، بلکه در یک تجربه تاریخی، نحوه زندگی و تفکر بشر را دگرگون کرده است.
وی با بیان روایاتی از امام صادق (ع) در خصوص قرآن کریم افزود: قرآن در حقیقت تجلی ذات خداوند بر زمین است و هر آیه و سوره آن دربردارنده درسهای بزرگی برای جامعه بشریست. قرآن موعظهای است که کینه و نفاق را از دلها میزداید و انسان را به سوی رحمت و هدایت سوق میدهد.
رئیس هیئت مدیره کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت : قرآن کریم، دست خط پیامبر (ص) نیست و این موضوع خود دلیلی برای اعجاز قرآن است؛ چراکه چگونه ممکن است کتابی به این عظمت از فردی که خطی ننوشته سرچشمه بگیرد؟
وی ادامه داد: شعرای بزرگ و سخنان اقبال لاهوری در خصوص قرآن نشان از اهمیت نقش قرآن در تحولات فکری جامعه است، از طرفی انس با قرآن و تدبر در آن مورد تأکید ائمه بوده است و با نگاهی به سیره امام هشتم (ع) که روزانه ۱۰ جزء قرآن میخوانده میتوان به این مهم پی برد و این بیانگر اهمیت و ضرورت درک عمیقتر کلام الهی است.
عضومجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: کمیته امداد به عنوان یک نهاد اجتماعی، تجسمی از مفاهیم قرآنی در عمل است. کمیته امداد نشاندهنده عزم و ارادهای است که برای رفع فقر و نفع رساندن به محرومین در جامعه تلاش میکند.
وی با اشاره به آیات مرتبط با انفاق و احترام به نیازمندان عنوان کرد: در دنیای امروز، اینگونه کارها نه تنها واجب، بلکه ضروری است تا جامعهای عادل و مرفه شکل بگیرد لذا تنها تلاوت قرآن کافی نیست، بلکه باید اصول آن در زندگی روزمره پیادهسازی شود.
رئیس هیئت مدیره کمیته امداد کشور گفت: امروز شاهد عدم عدالت اقتصادی در جامعه هستیم لذا اگر در و دیوار را با آیات قرآن پر کنیم، اما هنوز تمایز طبقاتی و فقر در جامعه وجود داشته باشد، به معنای حقیقی جامعه اسلامی نرسیدهایم.
وی ادامه داد: توازن اقتصادی و نیاز به تلاش برای ایجاد ثروت و رفاه برای همه اقشار جامعه ضرورت دارد و ما باید همه را در یک کشتی برابری جستجو کنیم و نگذاریم عدهای فقیر و عدهای ثروتمند شوند.
انتهای پیام
نظرات