به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، نشست ملی "همت مشترک در پیشرفت ورزش" در راستای افتتاح ۲۰۵ پروژه عمرانی ورزشی، انعقاد تفاهمنامه و رونمایی از طرح ملی ورزش و مردم با حضور احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان در محل وزارتخانه برگزار شد.
دنیامالی در این نشست اظهار داشت: اگر بخواهیم واقعبینانه رفتار کنیم باید قبل از هر حرف و عملی برنامهریزی داشته باشیم. ما اجازه نداریم هر برنامهای که قابلیت اجرایی ندارد را به زبان بیاوریم و بخواهیم آن را عملیاتی کنیم. باید حرفی بزنیم که توجیه مالی و منابع داشته باشد و اگر به مسئله سازمان و ساختار توجه نکنیم دچار مشکل میشویم.
وی افزود: از این به بعد حرفی را خواهیم زد که اجرایی شود و در چارچوب و برنامهریزی قرار بگیرد و دارای ادبیات منتج به برنامه و عمل باشد. من که در وزارت ورزش و جوانان حضور دارم نمیتوانم بگویم که به اتفاقات گذشته بیتفاوت هستم و جوابگو نیستم. حرفهایی که مدیران قبل گفتهاند در جایگاه حقوقی گفته شده و تکالیف انجام آن الان برعهده ما قرار دارد و موظف هستیم که آن حرف را عملی کنیم.
وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: یکی از برنامههای ما این است که یک طرح جامع برای المپیک ۲۰۲۸ آمریکا بنویسیم و در هیات دولت مصوب کنیم. تا آغاز رویداد المپیک، ما چند رویداد دیگر نیز پیشرو داریم که باید اقدامات آمادهسازی تیمها را انجام دهیم. هدف ما این است که مردم، دانشگاهیان و پژوهشگران بدانند که این طرح بر چه مبنایی برنامهریزی شده و اجرا میشود.
دنیامالی با اشاره به برخی آرای قانونی صادر شده برای فدراسیونها گفت: ما به آرای صادر شده و لغو مجامع نمیتوانیم بیتفاوت باشیم چون این مجامع با تصمیمات مدیران قبل برگزار شده است. آرای صادر شده مبتنی بر قانون است، قانونی که خود ما مصوب میکنیم و باید به آن احترام بگذاریم. بنده اگر خودم بیقانونی کنم این اجازه را به فدراسیونها و ادارات کل خواهم داد که آنها نیز این کار را انجام دهند.
وی افزود: قانون برای ما مقدس است و حرمت دارد. ما اگر میخواهیم قانونمند شویم باید از خودمان تغییر را آغاز کنیم و بالطبع به سایر حوزهها گسترش پیدا خواهد کرد. شاید در برخی مواقع دست ما باز باشد ولی اگر همیشه درست حرف بزنیم و درست رفتار کنیم نیازی نخواهد بود که از این ظرفیت استفاده کنیم. اگر میخواهیم قانون را رعایت کنیم ابتدا باید انضباط داشته باشیم و این انضباط از خود وزیر شروع میشود. سازمانی که انضباط داشته باشد میتواند به اهداف خود برسد.
وزیر ورزش و جوانان اظهار داشت: خیلی از حرفهای ما باید توجیهات اقتصادی و فرهنگی داشته باشد و اگر دارای این توجیهات بود به سمت عملیاتی شدن برویم. باید به مردم واقعیتها را بگوییم چون این پولی که هزینه میشود متعلق به مردم است.
دنیامالی بیان کرد: این مسئله را نمیپذیرم که یک اداره کل بودجهاش برگشت بخورد چون ما برای گرفتن حتی ۱۰۰ میلیون تومان با مشکلات متعددی مواجه هستیم. اگر منضبط باشیم پروژههای ما اجرایی میشود و نیاز نیست که بودجه را برگشت دهیم.
وی تصریح کرد: اگر امروز با استفاده از ظرفیتهای هوش مصنوعی خودمان و پروژهها را پایش نکنیم و تحلیلی بر عملکردمان نداشته باشیم دچار مشکل میشویم و مجبور خواهیم شد که کار گلخانهای انجام دهیم. استفاده از علم روز باعث میشود که باورهای ما متفاوتتر باشد.
وی گفت: در بحث حرف و عمل باید به ثبت برسیم و همه حرکات ما ثبت شود و تحلیل داشته باشیم. موضوع پایش باید برای همه فدراسیون ها و ادارات کل در دستور کار قرار بگیرد و همچنین تلاش کنیم در حوزه آیتی تجهیزات خود را به روز کنیم. وزارت ورزش باید در ارزیابی سالیانه جزو سه دستگاه برتر قرار بگیرد و در این راستا باید به شاخصهها توجه کنیم و انضباط داشته باشیم. قطعا این قابلیت را داریم و میتوانیم این مهم را انجام دهیم.
وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: باید یک بازنگری در ادارات کل و ادارات شهرستانها صورت بگیرد. ادارات شهرستانها برای ما حائز اهمیت هستند چون در بحث توسعه ورزش قهرمانی و ورزش همگانی در نوک پیکان قرار دارند.
دنیامالی خاطرنشان کرد: یادگیری و توسعه سواد بدنی در جامعه به ایجاد سبک زندگی درست بین مردم منتج میشود و اگر سواد بدنی مردم افزایش پیدا کند قطعا شاهد کاهش آسیبهای اجتماعی و حوادث خواهیم بود. پرداختن به این موضوع باعث خواهد شد که سلامتی و تندرستی جامعه نیز تضمین شود.
وی بیان داشت: این صحبتها صرفا در حرف نباید باشد و همه باید تلاش کنیم این صحبتها عملیاتی شود. باید تغییر رفتار با مخاطبان خود در آینده داشته باشیم و از کارهای تکراری پرهیز کنیم. باید از شبیهسازی بهره بگیریم و در این راستا از جوانان بیشتر استفاده کنیم و ذائقه مخاطبان برای ما مهم باشد.
دنیامالی در ادامه با اشاره به شهادت یحیی سنوار توسط رژیم صهیونیستی اظهار داشت: امروز دنیا در شرایط خاصی قرار دارد و در یک سال گذشته با حوادث ناخوشایندی همراه بودهایم. در یک سال گذشته بیش از ۵۰ هزار نفر توسط رژیم صهیونیستی در لبنان، غزه، سوریه و دیگر نقاط به شهادت رسیدهاند. دنیایی که خودش را اهل دموکراسی میداند نسبت به این فجایع بیتفاوت است.
وی گفت: کشورهای دنیا نسبت به این قتل عام لال هستند و متاسفانه از این رژیم منحوس پشتیبانی هم میکنند. بار دیگر شهادت یک مجاهد نشان داد برخی صحبتها که درخصوص رهبران حزبالله و حماس میشود مبنی براینکه آنها در کشورهای عربی خوشگذرانی میکنند و در این بین مردم عادی جانشان را از دست میدهند نادرست و فتنهانگیز است. کسی که نصف عمرش را در زندان های رژیم کودککش صهیونیستی گذرانده اتحادش را از دست نداد و با شهادت خود نشان داد که راه حماس و حزبالله برپایه حق است.
انتهای پیام
نظرات