در ابتدای این جلسه حسن محمدی مجد، رییس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان ضمن تاکید بر نیاز به نهادینه شدن روح گفت و گو و تبادل نظرات در دانشگاهها مخصوصا در بین جوانان با دیدگاههای مختلف اظهار کرد: نیروی جوانی در صورت جهتدهی مناسب، گنجی با ارزش است اما همین نیروی جوانی در صورت بی توجهی و یا جهت دهی نامناسب میتواند باعث ایجاد چالشهای جدی برای جامعه شود.
وی افزود: مناظرات دانشجویی یکی از روشهای استفاده از فکر و ایده جوانان برای بهبود وضعیت موجود و حرکت به سمت جامعه آرمانی است.
محمدی مجد با اشاره به آیات ۱۷ و ۱۸ سوره مبارکه زمر گفت: طبق این آیات شریفه خداوند متعال به بندگانی که سخنان مختلف را شنیده و بهترین آن را انتخاب و پیروی کنند بشارت داده و آنان را مشمول هدایت خاص خود کرده و از آنها به عنوان اولوالالباب یعنی صاحبان خرد یاد میکند.
در ادامه شبنم شاهینی، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی خوزستان، ضمن پرداختن به اهمیت گفت و گو و مناظره از منظر قرآن کریم و رهبر معظم انقلاب، در خصوص چگونگی برگزاری مناظرات در ادوار گذشته و روال ثبتنام و برگزاری آن در سال جاری توضیحاتی را ارائه داد.
همچنین حجت الاسلام و المسلمین عیدیان، معاون نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای خوزستان گفت: سفارشات بر گفت و گو و تبادل نظر در منابع دینی انجام شده و مساله مناظرات خوب و مقبول است و با توجه به تحولات امروز و آینده نیاز است که گفتگو داشته باشیم.
در پایان این جلسه بر محورهایی همچون اطلاعرسانی و تبلیغات این دوره از مناظرات، جذب حداکثری دانشجویان و تشکیل گروهها، همکاری در کمیته داوری و مشارکت بیش از پیش دانشگاهها در راستای انجام هر چه بهتر این دوره از مسابقات تاکید شد.
این جلسه روز گذشته (۳۰ مهرماه) در دفتر مرکزی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان برگزار شد.
انتهای پیام
نظرات