• جمعه / ۱۱ آبان ۱۴۰۳ / ۱۸:۱۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403081108060
  • خبرنگار : 50676

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور مطرح کرد

بهبود رابطه بین دانشگاه و صنعت گام نخست برای توسعه علم و فناوری

بهبود رابطه بین دانشگاه و صنعت گام نخست برای توسعه علم و فناوری

ایسنا/خراسان رضوی معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: گام نخست برای توسعه علم و فناوری بهبود رابطه بین دانشگاه و مراکز تولید علم با صنعت هست که نتیجه آن تشکیل و ایجاد شرکت‌های دانش بنیان است.

حسین افشین در مراسم بهره‌برداری از ساختمان مجتمع نوآوری و توسعه فناوری تربت‌حیدریه که با اعتباری بالغ بر ۱۲۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید، افزود: از آنجایی که دانشگاه را سرچشمه و محل تولد شرکت‌های دانش بنیان می‌دانیم، نخستین دغدغه و اولویت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را ایجاد شور و نشاط مضاعفی در دانشگاه‌ها قرار دادیم تا شاهد تولد دانش‌های بنیان‌های بیشتری باشیم.

وی ادامه داد: برای توسعه علم و فناوری در گام نخست باید ارتباط بین دانشگاه و صنعت را بهینه کرده و آن را بهبود ببخشیم تا خروجی آن شرکت‌های دانش بنیان شود.

افشین در خصوص ورود به هوش مصنوعی گفت: هوش مصنوعی را در دولایه پنهان و آشکار می‌بینیم که در لایه آشکار باید دست همه شرکت‌ها و وزارتخانه‌ها را باز بگذاریم تا در زمینه کاربرد هوش مصنوعی فعالیت کنند.

وی تصریح کرد: هوش مصنوعی دولتی نیست، دولت توانایی ایجاد زیرساخت‌ها را دارد تا فناوران و  شرکت‌های دانش بنیان با توجه به ظرفیت خود در این زمینه فعالیت نمایند.

رئیس مجتمع نوآوری و توسعه فناوری تربت‌حیدریه نیز در حاشیه آیین بهره‌برداری از این مجتمع گفت: ساختمان متروکه بیمارستان مرحوم دکتر قرایی پس از ۲۰ سال با پیگیری نماینده مجلس در بهمن ماه ۱۴۰۱ خریداری و با اعتبار ۱۲۰ میلیارد ریال از اعتبارات معاونت علمی و فناوری پس از مرمت و بازسازی به‌ عنوان مرکز شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور زیر مجموعه دانشگاه تربت‌حیدریه فعالیت خواهد کرد.

سعید شجاعی گفت: این مجتمع شامل فضاهای استقرار شرکت‌های دانش بنیان و فناور، فضاهای ستادی، خدماتی، سالن جلسات و فضاهای اشتراکی است که در حال حاضر ۲۰ شرکت دانش‌ بنیان و فناور در این مجتمع فعال هستند و ظرفیت ارایه خدمات به ۶۰ شرکت دانش‌ بنیان در این مجتمع وجود دارد.

تربت‌حیدریه با بیش از ۱۱ هزار دانشجو و ۲۵۰ استاد عضو هیئت علمی در ۸ مرکز دانشگاهی به عنوان قطب علمی جنوب خراسان رضوی شناخته می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha