به گزارش ایسنا، وکلا و مشاوران مهاجرتی خانوادههای ثروتمند آمریکایی میگویند با تعداد بی سابقهای از درخواستها از سوی موکلانشان برای داشتن پاسپورت دوم یا اقامتهای طولانی مدت در خارج از آمریکا روبرو شدهاند. درحالیکه صحبت از مسافرت به خارج پس از یک انتخابات امری رایج است، اما مشاوران میگویند اینبار اوضاع کمی فرق دارد و بسیاری از ثروتمندان آمریکایی از پیش از انتخابات برای خروج از کشور برنامه ریزی کردهاند.
به نقل از شبکه خبری سی.ان.بی.سی، «دومینیک وولک»، رئیس یک گروه مهاجرتی خصوصی که به ثروتمندان درباره مهاجرتهای بینالمللی مشاوره میدهد، گفت: «ما هرگز تا به امروز شاهد این حجم از درخواستها نبودهایم. برای نخستین بار آمریکاییهای ثروتمند بزرگترین مشتریان این شرکت هستند و ۲۰ درصد از تجارت آن یا بیشتر از هر ملیت دیگری را تشکیل میدهند. آنها به دنبال مهاجرت هستند آن هم پیش از انتخابات ریاست جمهوری ۵ نوامبر.»
وی ادامه داد، تعداد آمریکاییهایی که برنامه ریزی کردهاند تا به خارج از کشور بروند از سال گذشته میلادی دستکم ۳۰ درصد افزایش یافته است.
«دیوید لسپرانس» یکی دیگر از روسای موسسات مهاجرتی گفت، تعداد آمریکاییهایی که این شرکت را برای مهاجرت انتخاب کردهاند، در یکسال گذشته ۳ برابر شده است.
همچنین بر اساس نظرسنجی موسسه «Arton Capital»، پنجاه و سه درصد از میلیونرهای آمریکایی میگویند که به احتمال زیاد پس از انتخابات آمریکا و بدون توجه به اینکه چه کسی پیروز میشود، این کشور را ترک میکنند.
همچنین میلیونرهای جوان به احتمال زیاد آمریکا را ترک میکنند و ۶۴ درصد این میلیونرهای جوان بین ۱۸ تا ۲۹ سال، میگویند به شدت مایل هستند تا «ویزای طلایی» را که براساس برنامه اقامت با سرمایه گذاری در خارج از کشور است، داشته باشند.
مسلما علاقه به پاسپورت دوم یا اقامت از زمان شیوع کرونا در میان ثروتمندان آمریکایی به طور پیوسته در حال افزایش است. خواه بازنشستگی در یک کشور گرمتر و ارزانتر باشد یا نزدیک شدن به خانواده در خارج از کشور، ثروتمندان دلایل غیرسیاسی زیادی برای سرمایه گذاری در خارج از کشور دارند.
افراد فوق ثروتمند نیز به طور فزایندهای تابعیت در فقط یک کشور را به عنوان یک ریسک متمرکز شخصی و مالی میبینند.
اکنون رویه انتخابات و جو سیاسی در داخل آمریکا سرعت درخواست برای مهاجرت به خارج از کشور را تسریع کرده است.
یکسری از آمریکایها درباره بروز خشونت در صورت باخت دونالد ترامپ کاندیدای جمهوری خواه یا برنامه کامالا هریس کاندیدای دموکرات برای مالیات بر عایدی سرمایه محقق نشده برای افرادی که بیش از ۱۰۰ میلیون دلار دارند، نگران هستند.
وکلای مهاجرتی همچنین میگویند، ثروتمندان آمریکایی همچنین دیگر علتهای مهاجرت را تیراندازیها در مدارس، پتانسیل بروز خشونت سیاسی، یهودی ستیزی، اسلام هراسی و افزایش بدهیهای دولت میدانند.
وقتی که صحبت از مسافت میآید، آمریکاییهای ثروتمند به دنبال اروپا هستند. به گفته یکی از موسسات مهاجرتی، پرتغال، مالت، یونان، اسپانیا و آنتیگوآ و ایتالیا از مقاصد مهاجرتی آمریکاییها هستند.
انتهای پیام
نظرات