اربابی در گفتوگو با ایسنا به گروههای مختلف خدمات برای معلولان اشاره کرد و افزود: ۱۵ کد خدمتی در حوزه ارتوپدی فنی یا اعضای مصنوعی، ۱۱ کد خدمتی در حوزه کفتار درمانی، ۹ کد خدمتی در حوزه شنوایی سنجی، ۷ کد خدمتی در حوزه بینایی سنجی، ۶ کد خدمتی در حوزه کار درمانی، ۵ کد خدمتی در حوزه فیزیوتراپی و ۶ کد خدمتی توانبخشی قابل ارائه توسط پزشکان متخصص برای این جامعه هدف تحت پوشش بیمه سلامت می باشد.
مدیرکل بیمه سلامت استان ادامه داد: بر اساس تفاهم نامه علاوه بر افزایش تعداد خدمات توانبخشی، ۷۰ درصد هزینه خدمات در بخشهای دولتی، عمومی غیر دولتی، خیریه و خصوصی تحت پوشش سازمان بیمه سلامت ایران قرار گرفته است.
مدیرکل بیمه سلامت تصریح کرد: در حال حاضر قریب به ۱۲ هزار نفر از معلولان تحت پوشش بیمه سلامت هستند و با توجه به اینکه برخی از آنان بیش از یک نوع خدمت را دریافت می کنند، حدود ۱۵ هزار نشان ثبت شده در سامانه داریم.
وی با بیان اینکه ۱۰۷ مرکز برای خدمات درمانی معلولان طرف قرارداد داریم به هزینه های پرداختی برای این بیمه شدگان اشاره کرد و گفت: تا کنون ۲۲ میلیارد ریال توسط بیمه سلامت برای هزینه های درمان معلولان تحت پوشش پرداخت شده است.
اربابی در ادامه به بیماران خاص و صعب العلاج اشاره کرد و گفت: ۱۴ هزار و ۲۸۰ نفر از این بیماران تحت پوشش خدمات بیمه سلامت هستند که بیشترین آن ها مربوط به بیماری پرفشار خون با تعداد ۵ هزار و ۴۲۴ نفر، دیابت با تعداد ۵ هزار و ۳۲۹ نفر و سرطان با تعداد ۲ هزار ۵۲۵ نفر می باشد.
وی در پایان به اهمیت بیمه پایه درمان اشاره کرد و یادآور شد: هم استانی های عزیز برای اطلاع از نوع و اعتبار بیمه پایه درمان خود می توانند از کد دستوری #۱۶۶۶* استفاده کنند.
انتهای پیام
نظرات