همایون عمودیزاده شنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۳ در مراسم تقدیر از خانوادههای دارای یک یا چند فرد معلول با بیان اینکه وجود فرزند معلول در خانواده بر وضعیت بهداشت روانی اعضای آن موثر است و اغلب ضایعات و اثرات جبران ناپذیری بر وضعیت خانواده وارد میکند، بیان کرد: این خانوادهها به خدمات آموزشی، مشاورهای و حمایتهای روانی و مالی بیشتری نیاز دارند و امید میرود به نحو احسن و به شایستگی در خدمت جامعه هدف باشیم.
وی با بیان اینکه صندوقهای مالی خرد در سطح استان با هدف اشتغال پایدار برای افراد دارای معلولیت یا سرپرستان این افراد تشکیل میشود که در سطح شهرستانها ۳۶ صندوق مالی خرد ویژه این افراد تشکیل شده است، ادامه داد: این صندوقها علاوه بر اهداف اقتصادی، افزایش ارتباطات اجتماعی، ایجاد فرهنگ و روحیه کار تیمی، افزایش مسؤولیتپذیری جوامع محلی در رفع مشکلات جامعه هدف، توانمندسازی و ظرفیتسازی بین افراد دارای معلولیت، و تقویت و تواناییهای رهبری را نیز دنبال میکند.
مدیرکل بهزیستی لرستان در حوزه مسکن با اشاره به اینکه از ابتدای نهضت ملی مسکن تاکنون ۷۰۱۸ واحد مسکونی به جامعه هدف بهزیستی در استان واگذار شده است، اضافه کرد: ۵۹۶ واحد از آنها در هفت ماهه امسال تحویل شده است.
عمودیزاده تعداد کل مستمریبگیران بهزیستی را در استان ۵۵ هزار و ۹۹۵ نفر عنوان کرد و افزود: تاکنون ۴ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال برای اشتغال جامعه تحت پوشش بهزیستی استان پرداخت شده است.
وی در ادامه به مراکز نگهداری افراد ناتوان و داری مشکلات جسمی، حرکتی و روانی اشاره و بیان کرد: ۳۸ مرکز شبانه روزی و ۴۷ مرکز روزانه مسئولیت نگهداری این افراد را در استان برعهده دارند.
مدیرکل بهزیستی لرستان به فعالیت در سه سطح پیشگیری، درمان و توانبخشی اشاره کرد و یادآور شد: هدف اصلی همه پرسنل و کارشناسان این اداره کل توانمندسازی جامعه هدف است. بنابراین از شناسههای توانمندسازی میتوان به بحث مسکن، اشتغال، بیمه و معیشت اشاره کرد که در این راستا سازمان بهزیستی خدمات شایستهای را به مددجویان و جامعه هدف ارائه کرده است.
انتهای پیام
نظرات