سید محمدرضا موالیزاده در آیین واگذاری ماشینآلات خدماتی و عمرانی دهیاریها و شهرداریهای خوزستان که امروز (۲۶ آبانماه) در استادیوم غدیر اهواز برگزار شد، با تاکید بر اینکه باید شرایط زیست پایدار را در روستاها فراهم کنیم و مهاجرت معکوس را رقم بزنیم، اظهار کرد: با تحقق مهاجرت معکوس میتوان نگاه توسعهای متوازن را ایجاد کنیم.
به گزارش ایسنا، وی افزود: واقعیت این است که بنده از نحوه خدماتدهی عمومی در شهرها به ویژه در کلانشهر اهواز رضایت ندارم و این شرایط را زیبنده مردم نمیدانم.
استاندار خوزستان گفت: به دلیل حساسیتی که به کلانشهر اهواز دارم قبل از اینکه عهدهدار مسئولیت شوم در خیابانها و کوچهها شهر گشت و گذاری کردم و شرایط را از نزدیک مشاهده کردم.
موالیزاده با اشاره به وضعیت غیرقابل قبول پارکها و پلها و… بسیار از مناطق در اهواز، بیان کرد: مسئولان باید تلاش کنند اهواز را در تراز مناسب به عنوان مرکز یک استانی که نقش مهمی در تامین منافع ملی دارد، قرار دهند.
وی عنوان کرد: خانوادههای اهوازی نمیتوانند از پارکها استفاده مطلوب کنند زیرا از فضای سبز، نور و مکان مناسبی بهره نمیبرند.
موالیزاده افزود: شنیدم پارکها پاتوق معتادان شدهاند اما آیا صحیح است اگر پاتوق معتادان شدهاند آنها را سامان ندهیم؟
وی گفت: ظاهر و نمای پلهای هوایی بسیار کثیف است و یا مسیر طولانی را باید بگذریم تا پل هوایی دیگری را مشاهده کنیم و به نظر میرسد هیچ تلاشی برای فرهنگ استفاده از پلهای هوایی نشده است.
موالیزاده با بیان اینکه وضعیت جمعآوری زباله، نخالههای ساختمانی و… اصلا مطلوب نیست، عنوان کرد: این وضعیت در تعارض با رفاه و آسایش مردم است.
وی گفت: در اهواز خاک خیابانها را گرفته به طوری که اگر خودرویی از خیابان بگذرد گرد و غباری بلند میشود و وارد ریه و حلق مردم میشود.
موالی زاده با اشاره به معضل آبهای سطحی در اهواز، بیان کرد: باران قطعا نعمت است اما اگر خوب مدیریت نکنیم تبدیل به نقمت میشود.
وی با بیان اینکه ظاهر تابلوها و بیلبوردها در شهر اهواز نشان میدهد که سالها است به حال خود رها شده و زنگزده شدهاند، گفت: مگر هزینه تعویض این تابلوها چقدر است که تلاشی برای تعویض آنها نمیشود؟
موالیزاده با انتقاد از وضعیت آسفالت خیابانهای اهواز، عنوان کرد: زیرسازیهایی که صورت گرفته اصلاً استاندارد نیست و آسفالت برخی مناطق بیش یک سال کنده شده و به حال خود رها شده است.
وی افرود: ظاهر پارکها نشان میدهد خدمات و امکانات آنها برای ورزش همگانی کیفیت ندارد.
موالیزاده با تاکید بر اینکه در اهواز به عنوان مرکز استان بسیاری از خدمات ارائه نمیشود گفت: وضعیت پسماند و ورود آنها به رودخانه نگران کننده است، صنایع تا چه زمانی میخواهند از آب خام استفاده کنند؟
وی افزود: تا چه موقع باید به کارون رنجور ظلم شود؟ چرا باید پسماند بیمارستانی، صنعتی، کشاورزی وارد کارون شود؟
مدرسهها از روی ناچاری در آلودگی هوا تعطیل میشوند
موالیزاده عنوان کرد: وقتی هوای ما آلوده باشد، فلرهای نفتی نیز هوای ما را تحت تاثیر خود قرار میدهد و ما باید دلمان به این خوش باشد که در شرایط آب و هوایی نامناسب مدارس را تعطیل کنیم اما این راه حل نیست.
وی افزود: تعطیلی مدارس معنی ندارد و ما از روی ناچاری این تصمیمات را میگیریم و دلیل آن این است که بخشهای مختلف آنطور که انتظار میرود به مسئولیتهای زیست محیطی خود عمل نمیکنند.
موالیزاده افزود: در استان کم بیماری نداریم و شیوع برخی بیماریها از معدل کشوری بالاتر است زیرا آلودگی آب، خاک و هوا را داریم.
وی با انتقاد از وضعیت پیادهروهای شهر اهواز و حمل و نقل عمومی، گفت: البته این به آن معنی نیست که کاری انجام نشده اما حجم این کارها در مقایسه با حجم مشکلات کم است و تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم.
موالیزاده افزود: در برخی نقاط استان شرایط بهتر و آب سالمتری دارند اما خوزستان با آنچه باید باشد فاصله دارد و اگر مردم گلهمند هستند حق دارند.
وی بیان کرد: مردم ولینعمت ما هستند و امام راحل و مقام معظم رهبری بارها بر این موضوع تاکید داشتند. ما خادم مردم هستیم و حق نداریم بر سر مردم منت بگذاریم و یا آنها را اذیت کنیم.
در ارزیابی مدیران، مردمداری اصل است
استاندار خوزستان با تاکید بر اینکه در ارزیابی مدیران قطعاً مردمداری و نحوه برخورد با مردم را به عنوان اصل قرار خواهیم داد، گفت: باید بدانیم مردم ارباب ما هستند؛ مگر میشود خادم با ارباب خود برخورد نادرستی داشته باشد یا بر سر آن منت بگذارد و یا برای انجام دادن کارش امروز و فردا کند؟
وی افزود: به هیچ عنوان میان مسئولان و مردم نباید فاصلهای وجود داشته باشد.
موالیزاده وضعیت ساکنان حاشیهنشین و کم برخودار اهواز را بسیار ناراحت کننده توصیف کرد و گفت: یک میلیون شهروند خوزستانی در مناطق حاشیه زندگی میکنند.
وی با اشاره به فرموده امام علی (ع) مبنی بر اینکه «آیا دل به این خوش کنیم که مسئول شدیم اما با مردم همدردی نکنیم و در حل مشکلات آنها مشارکت نکنم»، عنوان کرد: اگر ما این روحیه را نداشته باشیم به درد کار و مدیریت و مسئولیت نمیخوریم، اگر خودمان را جزو خانواده پنج میلیونی استان بدانیم قطعا نسبت به آنها احساس مسئولیت خواهیم کرد.
موالیزاده بیان کرد: ضمن احترام به همه مدیران به ویژه که روش بنده تواضع، فروتنی و اخلاق است اما حقیقتا در خصوص حق الناس کوتاهی نخواهم کرد، به این مسئولیت گمارده شدیم تا از حق مردم دفاع کنیم.
وی افزود: باید در چهارچوب منطق و قاعدهمند، صدا و ندای مردم شویم و مخاطب من همه مجموعههای استان هستند.
انتهای پیام
نظرات