• سه‌شنبه / ۴ دی ۱۴۰۳ / ۰۸:۳۰
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1403100402408
  • خبرنگار : 50989

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش قم خبر داد؛

هنرستان نفت در قم راه اندازی می‌شود

هنرستان نفت در قم راه اندازی می‌شود

ایسنا/قم معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان قم گفت: با هدف پاسخگویی به نیازهای بازار کار، یک هنرستان تخصصی در رشته‌های مرتبط با نفت در استان قم راه‌اندازی می‌شود.

مسعود فلسفی نژاد، معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان قم، در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بررسی‌های کاملی در خصوص سند آمایش بومی منطقه‌ای انجام شده و ما در حال حاضر به صورت علمی اقدام به جایگزینی رشته‌هایی می‌کنیم که نیازهای استان را برآورده می‌سازند؛ در همین رابطه بنا داریم یک هنرستان مرتبط با رشته‌های در حوزه پایشگاه نفت راه‌اندازی شود.

وی عنوان کرد: در سنوات گذشته در هنرستان‌ها رشته‌های مختلفی ارائه می‌شد، اما خروجی آن‌ها چندان اهمیت نداشت؛ اکنون اما، مسائل مربوط به رشته‌ها به دقت تحلیل می‌شود؛ برای مثال، رابط صنعت ما بررسی می‌کند که یک کارخانه بزرگ به چه تعداد نیروی کار (کارگر، مهندس و تکنسین) نیاز دارد و به ما گزارش می‌دهد.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان قم تصریح کرد: ما ارتباط خوبی با شهرک‌های صنعتی داریم و این ارتباط به ما کمک کرده تا نیازهای استان را رصد کنیم و بر اساس آن‌ها عمل کنیم.

وی با بیان اینکه منطقه قم از نظر صنعتی و کشاورزی یک منطقه استراتژیک به شمار می‌رود، اظهار کرد: طبق تحقیقات و بررسی‌هایی که انجام شده، یک سرمایه‌گذار قرار است هنرستانی را با پنج رشته مرتبط با نفت راه‌اندازی کند؛ زمین مورد نیاز تامین و به زودی روند ساخت آغاز خواهد شد.

فلسفی نژاد بیان کرد: همچنین در نظر داریم با توجه به احصاء نظام مسائل استان و نیازهای موجود رشته‌های مختلفی در حوزه‌های ماشین ابزار، الکترونیک، نان و شیرینی و شکلات، تأمین ناوگان ریلی و رشته کشاورزی با محوریت توسعه گلخانه‌ای هیدروپونیک راه اندازی کنیم.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان قم گفت: تمامی این رشته‌ها به کاهش محرومیت و به ویژه کاهش آسیب‌های اجتماعی مربوط می‌شوند، زیرا استعدادهای همه دانش‌آموزان علاقه‌مند به حوزه‌های فنی شکوفا و در مسیر درست هدایت می‌شود.

وی در پایان اضافه کرد: در رشته‌های فنی، دانش‌آموزان می‌توانند حین تحصیل فرآیند کار و اشتغال را در کارگاه‌ها تجربه کنند و درس را با اشتیاق و نه با استرس تا رسیدن تخصص در عرصه علاقه‌مندی خود ادامه دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha