• شنبه / ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۲:۴۳
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 99051107629
  • خبرنگار : 50203

مدیرکل تعاون استان مرکزی:

جهاد دانشگاهی می تواند در راستای رفع مشکل بیکاری بسیار نقش آفرین باشد

جهاد دانشگاهی می تواند در راستای رفع مشکل بیکاری بسیار نقش آفرین باشد

ایسنا/مرکزی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: جهاد دانشگاهی با تکیه بر فعالیت های علمی و پژوهشی خود می تواند در راستای رفع مشکل بیکاری در استان و به تبع آن، کاهش آسیب های اجتماعی بسیار نقش آفرین باشد.

محمدتقی آبایی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه جهاد دانشگاهی یک تشکل برگرفته از دل انقلاب است، اظهار کرد: این نهاد در ۴۰ سالی که از عمرش می گذرد، همواره در راه تحقق آرمان های انقلاب اسلامی قدم برداشته و زمانی که نام این سازمان به میان می آید، فعالیت های ارزشمند این نهاد در زمان جنگ به ذهن متبادر می شود.

وی با اشاره به راه اندازی مرکز درمان ناباروی توسط جهاد دانشگاهی، افزود: این نهاد همچنین در حوزه پزشکی اقدامات بسیار خوبی داشته است و همه این موارد به جوانانی برمی گردد که با نگاه انقلابی وارد این مجموعه شدند. در زمان های گذشته هر گاه کشور از لحاظ علمی و پژوهشی با مشکلی مواجه می شد، این نهاد پیش قراول بود و کمک حال نظام می شد.

آبایی با اشاره به اقدامات انجام شده توسط جهاد دانشگاهی در زمینه طراحی و ساخت ادوات جنگی در دوران دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: ازآنجاکه استان مرکزی یکی از استان های صنعتی کشور است و این استان ها در مقایسه با سایر استان های کشور، بر اثر نوسانات داخلی و خارجی در عرصه های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی بیشتر متضرر می شوند، انتظار می رود جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد علمی و پژوهشی، اقدامات لازم را در جهت کمک به رفع مشکلات موجود به مانند سال های گذشته انجام دهد و اهداف خود را با جدیت دنبال کند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی می تواند در راستای رفع مشکل بیکاری و به تبع آن، کاهش آسیب های اجتماعی بسیار نقش آفرین باشد، تصریح کرد: ورود مجموعه جهاد دانشگاهی به کسب و کارهای نوبنیاد هم یکی دیگر از اقدامات خوب این نهاد در گذشته است که هم به صورت عملیاتی و هم به صورت پژوهشی تاکنون اقدامات خوبی را در این زمینه انجام داده است.

وی با بیان اینکه توجه به کارهای پژوهشی و مطالعاتی در بحث صنعت و دانشگاه با در نظر گرفتن ویژگی های استان مرکزی می تواند یکی از اولویت های جهاد دانشگاهی در سطح استانی باشد، اظهار کرد: تاکنون فعالیت های مشترک زیادی در زمینه های آموزشی، ترویجی و تحقیقاتی بین اداره کل تعاون با مجموعه جهاد دانشگاهی انجام شده است که امضای تفاهم نامه سراسری همکاری مشترک بین معاونت امور تعاون و سازمان آموزشی و پژوهشی جهاد دانشگاهی و برگزاری تورهای مشترک ترویجی در شهرستان های ساوه و محلات و بازدید دانشجویان از تعاونی های برتر و نمونه در این شهرستان ها در سال ۹۷، دو نمونه از این فعالیت ها بوده اند.

آبایی با بیان اینکه در سال گذشته این اداره کل برای تهیه مونوگرافی از تعاونی های برتر ملی تکوین آزمایش پارسه و فراگیر معلولین خمین با جهاد دانشگاهی قراردادی را به انعقاد رسانده است، گفت: همچنین در سال گذشته دوره های آموزشی مشترک با عنوان بازاریابی و فروش در شرایط رکود، ویژه کسب و کارهای تعاونی در محل جهاد دانشگاهی و همچنین رویداد ترویجی و آموزشی اکسیر با همکاری جهاد دانشگاهی استان برگزار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha