اینفوگرافیک

برای دسترسی به اخبار قدیمی‌تر، در منوی مربوطه سال و ماه را محدود کنید.
  • اینفوگرافیک / غذاهایی که سرماخوردگی را بدتر می‌کنند

    اینفوگرافیک / غذاهایی که سرماخوردگی را بدتر می‌کنند

    درد و خارش گلو، سرفۀ خشک و کوتاه و گرفتگی بینی از علائم رایجی هستند که معمولا هنگام سرماخوردگی و سایر بیماری‌های تنفسی آنها را تجربه می‌کنیم؛ علائمی که با گذشت زمان بهبود می‌یابند. درمان کامل سرماخوردگی حدود پنج روز طول می‌کشد اما اگر رژیم غذایی و روش زندگی‌مان را تغییر ندهیم، شاهد بدتر شدن علائم سرماخوردگی و آنفلوآنزا خواهیم بود.

  • اینفوگرافیک / برترین گلزنان بازی‌های ملی حاضر در جام جهانی

    اینفوگرافیک / برترین گلزنان بازی‌های ملی حاضر در جام جهانی

    با انتشار اسامی برترین گلزنان رده ملی در سال ۲۰۲۲ توسط سایت «اوله»، مشخص شد «لیونل مسی» با ۱۰ گل در صدر قرار دارد و پس از آن «وینسنت ابوبکر» از کامرون و «ریچارلیسون» از برزیل به ترتیب با ۸ و ۷ گل زده در رده‌های بعدی قرار دارند. در این رتبه‌بندی نام مهدی طارمی از ایران نیز با ۳ گل زده قرار ثبت شده است. او توانسته بود دروازه سه تیم عراق، امارات و اروگوئه را باز کند.

  • اینفوگرافیک / کشورهای جام جهانی رفته که دیگر وجود ندارند

    اینفوگرافیک / کشورهای جام جهانی رفته که دیگر وجود ندارند

    با یک بررسی در تاریخِ جام جهانی فوتبال از ابتدا تا امروز، نام کشورهایی به چشم می‌آید که امروز دیگر جایی برای آن‌ها در نقشۀ دنیا نیست. هفت کشور آلمان فدرال، آلمان دموکراتیک، یوگسلاوی، شوروی، چکسلواکی، هند شرقی هلند و زئیر که نام‌شان در تاریخ بازی‌های جام جهانی ثبت شده است، اکنون دیگر وجود خارجی ندارند. نکتۀ جالب توجه آن‌جاست که کشور آلمان فدرال در سال ۱۹۷۴ میلادی قهرمان این رقابت جهانی فوتبالی شده بود، اما امروز دیگر نامی از این کشور و بازیکنان قهرمان آن وجود ندارد.

  • اینفوگرافیک / مسن‌ترین بازیکنان ایران در ۵ دوره جام جهانی

    اینفوگرافیک / مسن‌ترین بازیکنان ایران در ۵ دوره جام جهانی

    تا به حال تیم ملی فوتبال ایران پنج دوره به جام جهانی راه پیدا کرده است. در این پنج دوره بازیکنانی حضور داشته‌اند که نسبت به دیگر بازیکنان مسن‌تر بوده‌اند. در این اینفوگرافیک نگاهی داریم به پنج بازیکن مسن ایرانی در ادوار مختلف جام جهانی.

  • اینفوگرافیک / هفت ویژگی مهم برای مصرف مرکبات

    اینفوگرافیک / هفت ویژگی مهم برای مصرف مرکبات

    مصرف منظم میوه‌های خانوادۀ مرکبات، سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و علاوه بر آنکه از فرد در برابر ابتلا به برخی بیماری‌های واگیردار تنفسی محافظت می‌کند، می‌تواند از سیستم ایمنی در مقابل سرطان‌ها نیز محافظت کند.

  • اینفوگرافیک / پوکی استخوان و پیشگیری از این بیماری خطرناک

    اینفوگرافیک / پوکی استخوان و پیشگیری از این بیماری خطرناک

    در بیماری «پوکی استخوان»، عناصر تشکیل‌دهنده استخوان از نظر کیفیت تغییر نمی‌کند، ولی کمیت آنها کاهش می‌یابد. عدم تحرک، یائسگی، کمبود کلسیم، مصرف برخی داروها، سیگار، کمبود نور خورشید و عوامل ارثی و ژنتیکی می‌تواند از عوامل بروز این بیماری باشد.

  • اینفوگرافیک / مواد غذایی که باعث ایجاد سردرد می‌شوند

    اینفوگرافیک / مواد غذایی که باعث ایجاد سردرد می‌شوند

    برخی از غذاها و نوشیدنی‌ها ممکن است باعث سردرد یا حملات میگرنی شوند، بنابراین توجه به آنچه می‌خورید و می‌نوشید به شما در کشف علت سردرد یا محرک‌های میگرنی کمک می‌کند. در این اینفوگرافیک به پنج محرک که باعث سر درد شده یا آن را تشدید می‌کنند، اشاره شده است.

  • اینفوگرافیک / بدترین تیم‌های ۱۰ دوره اخیر جام جهانی

    اینفوگرافیک / بدترین تیم‌های ۱۰ دوره اخیر جام جهانی

    از سال ۱۹۸۲ تا ۲۰۱۸ تیم‌های مختلفی در ادوار جام‌جهانی با کمترین نتیجه، بدترین نتایج را در بازی‌ها گرفتند. در آستانه‌ی برگزاری جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ قطر نگاهی داریم به فهرست بدترین تیم‌های جام جهانی در ۱۰ دوره پایانی جام جهانی.

  • اینفوگرافیک / ۱۰ مکان دیدنی قطر برای جام جهانی ۲۰۲۲

    اینفوگرافیک / ۱۰ مکان دیدنی قطر برای جام جهانی ۲۰۲۲

    جام جهانی فوتبال برای نخستین‌بار در خاورمیانه برگزار می‌شود، هر چند کشور میزبان یعنی قطر، به اندازه میزبانان دوره‌های قبلی این رقابتِ جهانی فوتبالی مانند برزیل یا روسیه کشور بزرگی نیست، اما این ویژگی به هواداران فوتبال کمک می‌کند تا در مدت حضور خود در قطر، کل این کشور را ببینند.

  • اینفوگرافیک / اطلاعاتی از خواب که شاید ندانید!

    اینفوگرافیک / اطلاعاتی از خواب که شاید ندانید!

    خواب کافی باعث ایجاد اثرات مختلفی در بدن می‌شود که از اثرات مفید آن می‌توان به بهبود روحیه و سطح انــرژی، سیستم ایمنی قوی‌تر، خلاقیت و بهره‌وری بیشتر و عکس‌العمل‌های سریع‌تر اشاره کرد. همچنین از آلزایمر، افسردگی و دیابت به عنوان خطرات مهم کم‌خوابی نام می‌برند که در این اینفوگرافیک به آن‌ها پرداخته شده است.

  • اینفوگرافیک / روند کرونا در ایران از ۱ مهر تا ۱ آبان

    اینفوگرافیک / روند کرونا در ایران از ۱ مهر تا ۱ آبان

    طبق اعلام وزارت بهداشت، کرونا تا ظهر یکشنبه (۱ آبان ۱۴۰۱) هفت میلیون و ۵۵۶ هزار و ۹۷ نفر را در ایران بطور قطعی مبتلا کرده و در مجموع تا این روز ۱۴۴ هزار و ۵۴۴ نفر را به کام مرگ کشانده است. از سوی دیگر، هفت میلیون و ۳۳۰ هزار و ۴۵۷ نفر در ایران تاکنون بهبود یافته‌اند. آمارها نشان می‌دهد طی ۱۰ روز اخیر (۲۲ مهر تا ۱ آبان ۱۴۰۱) به طور متوسط هر ساعت ۱۰ نفر در ایران مبتلا شده‌اند و کمتر از یک نفر در هر ساعت بر اثر کرونا جان باخته است. در همین بازه در هر ساعت ۷ نفر نیز بهبود یافته‌اند. در این اینفوگرافیک روند شیوع کرونا در ایران طی یک ماه اخیر (از ۱ مهر تا ۱ آبان ۱۴۰۱) را مشاهده می‌کنید.

  • اینفوگرافیک / تفاوت‌های آنفلوآنزا و سرماخوردگی

    اینفوگرافیک / تفاوت‌های آنفلوآنزا و سرماخوردگی

    آنفلوآنزا و سرماخوردگی در سه سال گذشته، با رقیب بی‌همتایی به نام کووید ۱۹ روبه رو شده‌اند، به حدی که در این مدت پزشکان به کسانی که این علائم شبیه به یکدیگر را حتی در حد خفیف دارند، پیشنهاد می‌کنند نخست تست کووید ۱۹ را انجام دهند. از سوی دیگر به دلیل افزایش آمار مبتلایان به آنفلوآنزا نسبت به کرونا در چند ماه گذشته، هشدارهای بیشتری برای جلوگیری از ابتلا به این ویروس داده شده است. در این اینفوگرافیک شباهت‌ها و تفاوت‌های دو ویروس آنفلوآنزا و سرماخوردگی به تفکیک نشان داده شده‌اند.

  • اینفوگرافیک / آمار کرونا در جهان تا ۳۰ مهر

    اینفوگرافیک / آمار کرونا در جهان تا ۳۰ مهر

    تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان، تا صبح شنبه (۳۰ مهر) به بیش از ۶۳۲ میلیون و ۴۶۰ هزار نفر رسید و تعداد قربانیان این ویروس نیز از شش میلیون و ۵۸۱ هزار نفر فراتر رفت. آمریکا با بیش از ۹۹ میلیون و ۵۵ هزار مبتلا، از نظر مجموع تعداد مبتلایان در رده اول قرار دارد و کشورهای هند، فرانسه و برزیل در رده‌های دوم تا چهارم هستند. ایران نیز از نظر مجموع تعداد مبتلایان کووید-۱۹ در رده هفدهم قرار دارد. در این اینفوگرافیک، آمار ۱۵ کشور اول جهان از نظر تعداد مبتلایان و تازه‌ترین آمار کلی جهان درمورد ویروس کرونا را مشاهده می‌کنید.

  • اینفوگرافیک / نگاهی به زندگی و دستاوردهای علمی چهره ماندگار مکانیک

    اینفوگرافیک / نگاهی به زندگی و دستاوردهای علمی چهره ماندگار مکانیک

    پروفسور محمدرضا اسلامی، چهره ماندگار مکانیک و دارنده مدال طلای آلبرت انیشتین یونسکو، یکی از برترین و شناخته‌شده‌ترین چهره‌های مکانیک ایران و جهان است که با نزدیک به نیم قرن سابقه تدریس در دانشگاه امیرکبیر (پلی‌تکنیک)، شاگردان تراز اولی را در این حوزه تربیت کرده است. این چهره ماندگار علمی هم‌اکنون ۷۷ سال دارد.

  • اینفوگرافیک / چند راه ساده برای پیشگیری و درمان آنفلوآنزا

    اینفوگرافیک / چند راه ساده برای پیشگیری و درمان آنفلوآنزا

    تزریق سالانه واکسن آنفلوآنزا بخصوص برای افراد در معرض خطر مانند زنان باردار، افراد بالای ۶۵ سال، کودکان ۶ ماهه تا پنج ساله، افراد دارای وضعیت پزشکی مزمن، بهترین روش برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری است. همچنین راه‌هایی برای درمان و همچنین عدم انتقال بیماری وجود دارد که در اینفوگرافیک به آن‌ها اشاره شده است.

  • اینفوگرافیک / آمارهایی از «نخبگی» و «مهاجرت» در ایران

    اینفوگرافیک / آمارهایی از «نخبگی» و «مهاجرت» در ایران

    قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در گزارشی به این موضوع اشاره کرد که بر اساس آمارهای جهانی بطور متوسط یک تا ۱.۲ درصدِ هر جامعه، نخبگان هستند که این میزان برای ایران به یک میلیون نفر می‌رسد و با اجرای برنامه بازگشت نخبگان، ۲۷۰۰ نفر از آنها به کشور بازگشته‌اند.

  • اینفوگرافیک / ۶ اثر ویرانگر نوشابه بر بدن انسان

    اینفوگرافیک / ۶ اثر ویرانگر نوشابه بر بدن انسان

    خوردن نوشابه‌های گازدار باعث بروز اختلال در بدن می‌شود و حداقل تاثیر منفی آن «پوکی استخوان» است و از تاثیرات بعدی آن می‌توان بر روی شکم و پهلو، معده و دندان‌ها اشاره کرد که در این اینفوگرافیک به این اثرات مخرب اشاره شده است.

  • اینفوگرافیک / مواد مغذی که از چاقی جلوگیری می‌کنند

    اینفوگرافیک / مواد مغذی که از چاقی جلوگیری می‌کنند

    چاقی عاملی برای بروز بیشتر بیماری‌های غیرواگیر شناخته می‌شود؛ چالشی که خیلی از افراد به دنبال بروز آن سعی می‌کنند با رژیم‌های غذایی، ورزش و ... برای کاهش وزن و لاغری اقدام کنند. در این اینفوگرافیک که بر اساس داده‌های وزارت بهداشت تهیه شده، به مواد مغذی که مانع از چاقی می‌شود اشاره شده است.

  • اینفوگرافیک / روند کرونا در ایران از ۲۴ شهریور تا ۲۴ مهر

    اینفوگرافیک / روند کرونا در ایران از ۲۴ شهریور تا ۲۴ مهر

    طبق اعلام وزارت بهداشت، کرونا تا ظهر یکشنبه (۲۴ مهر ۱۴۰۱) هفت میلیون و ۵۵۴ هزار و ۳۳۳ نفر را در ایران بطور قطعی مبتلا کرده و در مجموع تا این روز ۱۴۴ هزار و ۵۱۹ نفر را به کام مرگ کشانده است. از سوی دیگر، هفت میلیون و ۳۲۹ هزار و ۱۴۳ نفر در ایران تاکنون بهبود یافته‌اند. آمارها نشان می‌دهد طی ۱۰ روز اخیر (۱۵ تا ۲۴ مهر ۱۴۰۱) به طور متوسط هر ساعت ۱۴ نفر در ایران مبتلا شده‌اند و کمتر از یک نفر در هر ساعت بر اثر کرونا جان باخته است. در همین بازه در هر ساعت ۸ نفر نیز بهبود یافته‌اند. در این اینفوگرافیک روند شیوع کرونا در ایران طی یک ماه اخیر (از ۲۴ شهریور تا ۲۴ مهر ۱۴۰۱) را مشاهده می‌کنید.

  • اینفوگرافیک / گوشه‌ای از سوابق وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی

    اینفوگرافیک / گوشه‌ای از سوابق وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی

    معاون امور مجلس رئیس‌جمهور از معرفی وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مجلس شورای اسلامی خبر داد. بر این اساس، سیدابراهیم رئیسی در نامه‌ای به رئیس مجلس، سیدصولت مرتضوی را به عنوان وزیر پیشنهادی کار معرفی کرده است. در این اینفوگرافیک برخی از سوابق مرتضوی را مشاهده خواهید کرد.

  • اینفوگرافیک / آمار کرونا در جهان تا ۲۳ مهر

    اینفوگرافیک / آمار کرونا در جهان تا ۲۳ مهر

    تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان، تا صبح شنبه (۲۳ مهر) به بیش از ۶۲۹ میلیون و ۴۳۰ هزار نفر رسید و تعداد قربانیان این ویروس نیز از شش میلیون و ۵۷۰ هزار نفر فراتر رفت. آمریکا با بیش از ۹۸ میلیون و ۸۱۴ هزار مبتلا، از نظر مجموع تعداد مبتلایان در رده اول قرار دارد و کشورهای هند، فرانسه و برزیل در رده‌های دوم تا چهارم هستند. ایران نیز از نظر مجموع تعداد مبتلایان کووید-۱۹ در رده هفدهم قرار دارد. در این اینفوگرافیک، آمار ۱۵ کشور اول جهان از نظر تعداد مبتلایان و تازه‌ترین آمار کلی جهان درمورد ویروس کرونا را مشاهده می‌کنید.

  • اینفوگرافیک / وضعیت تالاسمی در ایران و تاثیر تحریم‌ها بر بیماران

    اینفوگرافیک / وضعیت تالاسمی در ایران و تاثیر تحریم‌ها بر بیماران

    طبق اعلام رئیس انجمن تالاسمی ایران، حدود ۲۳ هزار بیمار تالاسمی تحت پوشش این سازمان هستند. هزینه تامین داروی این بیماران ماهانه دست‌کم یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است و به دلیل کمبود تولید داخلی داروهای مورد نیاز این بیماران و همچنین تنوع داروهای مصرفی برای انواع این بیماری، بین ۱۰ تا ۳۵ درصدِ بیماران تالاسمی امکان مصرف داروی تولید داخل را ندارند. به دلیل تحریم‌ها و فقدان داروی کافی، میزان فوت بیماران تالاسمی در سال‌های اخیر افزایش داشته و انجمن تالاسمی تاکید کرده در صورتی که تحریم دارو لغو نشود و وزارت بهداشت و بیمه‌ها برای پوشش هزینه‌های درمان آنها فکری نکنند، وضعیت سال آینده بدتر خواهد بود.

  • اینفوگرافیک / ۱۹ ماه و ۶ احضار

    مرور احضار سفرای انگلیس به وزارت خارجه طی کمتر از دو سال

    اینفوگرافیک / ۱۹ ماه و ۶ احضار

    در حدود ۱۹ ماه گذشته سفرای انگلستان در ایران به دلایل مختلفی احضار شده‌اند و یک بار هم در غیاب سفیر این کشور در تهران، وزارت امور خارجه کاردار سفارت انگلستان را احضار کرده است. سفیر انگلیس در تهران «رابرت مَکِر» بود که از تابستان سال گذشته جای خود را به «سایمون شرکلیف» داد. در آخرین مورد، وزارت امور خارجه به‌تازگی خبر داده که «در واکنش به اظهارات مداخله‌جویانه مقامات وزارت خارجه بریتانیا، سفیر انگلیس به این وزارتخانه احضار شده است.»

  • اینفوگرافیک / خودروهای فرسوده و موتورهای از کار افتاده

    اینفوگرافیک / خودروهای فرسوده و موتورهای از کار افتاده

    بر اساس اعلام رئیس پلیس ترافیک شهری فراجا، در حال حاضر ۲۰ میلیون خودرو و موتورسیکلت فرسوده در کشور وجود دارد که اغلب مورد استفاده قشر ضعیف جامعه است. در حال حاضر در کل کشور ۲۵ میلیون خودروی پلاک‌گذاری شده وجود دارد که از این تعداد حدود ۴۶ درصد در مرز فرسودگی قرار دارند.

  • اینفوگرافیک / افزایش حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان

    اینفوگرافیک / افزایش حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان

    در لایحه جدید دولت که درباره افزایش حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان به مجلس ارائه شده است، امتیازاتی برای کارمندان مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری، کارمندان مشمول قانون نظام هماهنگ و اعضای هیأت علمی و قضات در نظر گرفته شده است. افزایش ۹۰۰ هزار تومانی حقوق بازنشستگان، وظیفه‌بگیران و مشترکان صندوق‌های بازنشستگی کشوری و لشکری و سایر صندوق‌های بازنشستگی وابسته به دستگاه‌های اجرایی از دیگر بندهای این لایحه است؛ لایحه‌ای که در صورت تصویب و ابلاغ، از یکم شهریور ۱۴۰۱ اعمال می‌شود.

  • اینفوگرافیک / علائم هشداردهنده پارکینسون

    اینفوگرافیک / علائم هشداردهنده پارکینسون

    تشخیص بیماری پارکینسون برای افراد عادی سخت است، اما علائم هشداردهنده‌ای وجود دارند که ممکن است سرنخ‌های اولیه‌ای را در مورد احتمال ابتلا به این بیماری به فرد بدهند. لرزش در انگشت‌ها، دست‌ها یا چانه می‌تواند نشان‌دهنده بروز بیماری پارکینسون باشد؛ اگرچه ممکن است عارضه جانبی استرس، آسیب دیدگی، مصرف نوعی دارو یا ورزش زیاد نیز باشد.

  • اینفوگرافیک / عملیات‌های هوایی انتقال قلب ایران در سال ۱۴۰۱

    اینفوگرافیک / عملیات‌های هوایی انتقال قلب ایران در سال ۱۴۰۱

    حدود پنج دهه بعد از انجام نخستین پیوند قلب در دنیا، حالا آمار اجرای این عمل حیاتی در کشورمان در هر سال دو رقمی شده است؛ به گونه‌ای که فقط عملیات هوایی اهدا و پیوند قلب از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا امروز ۱۲ بار انجام شده و استان یزد در اهدای قلب به نقاط مختلف کشور پیشرو بوده است؛ همچنین مردان جوان رتبۀ نخست در اهدای قلب را به خود اختصاص داده‌اند.

  • اینفوگرافیک / روند کرونا در ایران از ۱۷ شهریور تا ۱۷ مهر

    اینفوگرافیک / روند کرونا در ایران از ۱۷ شهریور تا ۱۷ مهر

    طبق اعلام وزارت بهداشت، کرونا تا ظهر یکشنبه (۱۷ مهر ۱۴۰۱) هفت میلیون و ۵۵۱ هزار و ۶۸۰ نفر را در ایران بطور قطعی مبتلا کرده و در مجموع تا این روز ۱۴۴ هزار و ۴۸۶ نفر را به کام مرگ کشانده است. از سوی دیگر، هفت میلیون و ۳۲۷ هزار و ۷۲۵ نفر در ایران تاکنون بهبود یافته‌اند. آمارها نشان می‌دهد طی ۱۰ روز اخیر (۸ تا ۱۷ مهر ۱۴۰۱) به طور متوسط هر ساعت ۱۴ نفر در ایران مبتلا شده‌اند و کمتر از یک نفر در هر ساعت بر اثر کرونا جان باخته است. در همین بازه در هر ساعت ۱۰ نفر نیز بهبود یافته‌اند. در این اینفوگرافیک روند شیوع کرونا در ایران طی یک ماه اخیر (از ۱۷ شهریور تا ۱۷ مهر ۱۴۰۱) را مشاهده می‌کنید.

  • اینفوگرافیک / آمار کرونا در جهان تا ۱۶ مهر

    اینفوگرافیک / آمار کرونا در جهان تا ۱۶ مهر

    تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان، تا صبح شنبه (۱۶ مهر) به بیش از ۶۲۶ میلیون و ۱۰۶ هزار نفر رسید و تعداد قربانیان این ویروس نیز از شش میلیون و ۵۵۹ هزار نفر فراتر رفت. آمریکا با بیش از ۹۸ میلیون و ۵۲۳ هزار مبتلا، از نظر مجموع تعداد مبتلایان در رده اول قرار دارد و کشورهای هند، فرانسه و برزیل در رده‌های دوم تا چهارم هستند. ایران نیز از نظر مجموع تعداد مبتلایان کووید-۱۹ در رده هفدهم قرار دارد. در این اینفوگرافیک، آمار ۱۵ کشور اول جهان از نظر تعداد مبتلایان و تازه‌ترین آمار کلی جهان درمورد ویروس کرونا را مشاهده می‌کنید.

  • اینفوگرافیک / نگاهی به قیمت مسکن در تهران؛ شهریور ۱۴۰۱

    اینفوگرافیک / نگاهی به قیمت مسکن در تهران؛ شهریور ۱۴۰۱

    بر اساس اعلام بانک مرکزی، شهریور امسال متوسط قیمت خرید و فروش یک مترمربع زیربنای واحد مسکونی معامله‌شده در تهران از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی ۴۳ میلیون و ۲۱۶ هزار تومان بوده که نسبت به ماه قبل ۱/۱ درصد و نسبت به شهریور سال قبل نیز بیش از ۳۶ درصد افزایش داشته است. از سوی دیگر، تعداد معاملات انجام‌شده در پایتخت حدود شش هزار فقره بوده که هم نسبت به ماه قبل و هم نسبت به ماه مشابه سال قبل، بیش از ۲۲ درصد کاهش را نشان می‌دهد.