-
جلوگیری از خروج ۶ میلیون دلار ارز با تولید بستر کشت از زوائد نخل خرما
استاد دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به ظرفیت بالای محصول دانشبنیان شرکت متبوع خود برای جایگزینی واردات کوکوپیت گفت: محصول ما میتواند از خروج سالانه ۶ میلیون دلار ارز جلوگیری کند؛ چرا که سالانه بیش از ۱۲ هزار تُن کوکوپیت از کشورهای سریلانکا و هند وارد کشور میشود؛ درحالیکه ما توان تولید داخلی آن را با کیفیت مناسب داریم.
-
مشاور عالی رئیس بنیاد ملی نخبگان:
جایزه علامه طباطبائی نمادی از تکریم شخصیتهای برجسته علمی در سطح ملی و بین المللی است
مشاور عالی رئیس بنیاد ملی نخبگان گفت: جایزه علامه طباطبائی نمادی برای تکریم شخصیت هایی است که نه تنها در عرصه دانش و پژوهش در سطح جهانی درخشیدند که رفتار و تعهد ایشان به میهن عزیزمان ایران نیز الگویی از همسویی علم و دانش و آرمان های انسانی و دینی و ملی است.
-
معرفی 20 دانشمند برگزیده جایزه علامه طباطبایی
با برگزاری مراسمی در سالن همایش های صدا و سیما به 20 نفر از اساتید بنام کشوری در حوزه های مختلف، "جایزه علامه طباطبایی"اعطا شد.
-
ارتقای امنیت غذایی با رونمایی از تجهیزات بومیسازی شده در صنعت لبنیات
در حاشیه سیودومین نمایشگاه بینالمللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشینآلات و صنایع وابسته، از مجموعهای از ماشینآلات تخصصی بومی و ساخت ایران در حوزه لبنیات و نوشیدنیها رونمایی شد.
-
همزمان با آغاز به کار کنفرانس ملی فرماندهی و کنترل
پردیس هوش مصنوعی میزبان نخبگان تصمیمسازی دیجیتال/رونمایی از پوستر کنفرانس ملی فرماندهی و کنترل
با آغاز به کار دبیرخانه شانزدهمین کنفرانس ملی فرماندهی و کنترل با رویکرد هوش مصنوعی، از پوستر این رویداد رونمایی شد.
-
ترمیم تدریجی پوسیدگی و سفیدی دندانها با خمیردندانهای نانویی ایرانی
یکی از شرکتهای فناور با بهرهگیری از فناوری نانو، موفق به تولید خمیردندانی حاوی نانو هیدروکسیآپاتیت شده که به گفته آنها مواد این خمیر دندان با نفوذ به منافذ ریز دندان علاوه بر ترمیم تدریجی پوسیدگیهای سطح مینای دندان و استحکام هرچه بیشتر آن باعث سفیدی و درخشندگی دندانها میشود.
-
دستاورد دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه دانش بنیانهای کشاورزی؛
ورود پرندگان «مولتیروتور» به آسمان مزارع کشور
استاد دانشگاه آزاد اسلامی به بررسی کاربردهای نوین پرندگان «مولتیروتور» (پرنده های عمود پرواز) در کشاورزی پرداخت و گفت: این پرندگان میتوانند با استفاده از کمترین آب، سمپاشی یکنواخت و کاهش ۳۰ درصدی مصرف سم و هزینهها را به همراه داشته باشند.
-
مدیرعامل یکی از شرکتهای دانشبنیان در گفتوگو با ایسنا:
داروی جدید درمان سنگ کلیه، جایگزین موثر برای جراحی و سنگشکن است
استاد دانشگاه آزاد اسلامی از موفقیتهای یک داروی گیاهی جدید برای درمان سنگ کلیههای زیر ۱۰ میلیمتر خبر داد.
-
ارائه راهکارهای نوین در زمینه کنترل آلودگی هوا و تصفیه هوا
تولید ماسکهای هوشمند و سیستمهای کنترل گردوغبار در مرکز رشد منطقه نوآوری ایران
یکی از شرکتهای عضو مرکز رشد فناوری نخبگان منطقه نوآوری ایران توانسته است در راستای ارائه راهکارهای نوین در زمینه کنترل آلودگی هوا و تصفیه هوا، ماسکهای هوشمند و سیستمهای کنترل گردوغبار تولید کند.
-
توسعه نرمافزاری برای ارتقای امنیت سایبری سازمانها
یک شرکت دانشبنیان نرمافزاری را با هدف ارتقای امنیت سایبری سازمانها و شبکهها به تولید رساند.
-
روایتی از تولد یک سامانه پیشرفته تا نصب در پارس جنوبی در دل تحریمها
در شرایطی که تحریمها دسترسی به سامانههای پایش تجهیزات صنعتی را دشوار کرده، یک شرکت دانشبنیان ایرانی موفق به طراحی و بومیسازی سامانه پایش وضعیت ماشینآلات دوّار شده است؛ سامانهای که با دقت بالا و قابلیت مانیتورینگ برخط، هماکنون در پارس جنوبی نصب شده و گامی مهم در خودکفایی صنعتی کشور بهشمار میرود.
-
معاون اداری، مالی وزارت علوم در حاشیه بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان:
وزارت علوم تمامقد، پای توسعه پارکهای فناوری ایستاده است
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان پایهگذار پارکهای فناوری در کشور، در زمینه حمایت از ایجاد و توسعه شرکتهای فناور و دانشبنیان بسیار خوب عمل کرده و وزارت عتف تا جایی که بتواند حمایتهای لازم را برای توسعه این شهرک به عمل خواهد آورد.
-
تولید کود آهسته رهش از ضایعات کشاورزی
یکی از فناوران کشور کود آهسته رهش پایه پلیمری زیست تخریب پذیر را به صنعت کشاورزی معرفی کرد که به گفته وی این محصول در مدت ۱۳۲ روز اقدام به رهایش کنترل شده نیتروژن میکند.
-
مدیر برنامه ملی توسعه اقتصاد دانشبنیان در مناطق محروم خبر داد
واگذاری بستههای توسعه اقتصاد دانشبنیان منطقهای به فعالان بخش خصوصی
مدیر برنامه ملی توسعه اقتصاد دانشبنیان در مناطق محروم معاونت علمی ریاستجمهوری با اعلام این خبر که بستههای توسعه اقتصاد دانشبنیان منطقهای در زنجیرههای ارزش احصاء شده است، گفت: این بستهها در طرح معین منطقهای از ابتدای خرداد ماه واگذار خواهند شد.
-
در نشست «پیشگامان توسعه فرآیند دانش» مطرح شد
ضرورت بسیج ظرفیتها برای کمک به ایجاد و گسترش شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور
سومین نشست عهد شرکت پیشگامان بنیاد تعاون بسیج با هدف همافزایی هرچه بیشتر مدیران ستادی و استانی و با اهداف و ماموریتهای این شرکت در سال ۱۴۰۴ و در راستای تحقق شعار سرمایهگذاری برای تولید در مشهد برگزار شد.
-
الکترولیت ایرانی به فاز صنعتی رسید/حلقه گمشده زنجیره باتری در دستان دانشبنیانها
در حالیکه جهان بهسوی حذف کامل خودروهای سوختفسیلی تا سال ۲۰۴۰ حرکت میکند، یک شرکت دانش بنیان گام مهمی برای بومیسازی یکی از حیاتیترین اجزای باتریهای لیتیومی برداشته است؛ الکترولیت، مادهای که بدون آن، تولید باتری و خودروهای برقی غیرممکن است.
-
کاهش ۹۹.۹۹ درصدی رشد باکتریها و قارچها در یخچال با کمک نانو ذرات
بخچال فریزرهای تولیدی یکی از شرکتهای تولید کننده لوازم خانگی با بهرهگیری از نانوذرات آنتیباکتریال قادر به کاهش ۹۹/۹۹ درصدی باکتریها و جلوگیری از رشد قارچها و کپکها شود و این امر به افزایش ماندگاری مواد غذایی کمک میکند.
-
رفع مشکل عدم جذب مؤثر مواد حیاتی به بدن با فستمیل بومی ایرانی
متخصصان یک شرکت دانشبنیان فست میلی مبتنی بر پروتئین ویهیدرولیز شده را با هدف حل مشکل بیماران مبتلا به سوءهضم و سوءجذب به تولید رساندند.
-
فروش ۷ همتی محصولات دانشبنیان در استان فارس
معاون علمی رئیس جمهور در سفر به استان فارس با بیان اینکه انتظار میرود تعداد شرکتهای دانشبنیان استان فارس به حداقل ۶۰۰ شرکت برسد، گفت:در سال ۱۴۰۲، حدود ۷ همت فروش محصول دانشبنیان و ۳۶ همت فروش شرکتهای دانشبنیان در استان به ثبت رسیده که رقم قابل توجهی است.
-
رقابت تیمهای فناور برای ارائه بهترین فرمولاسیون فرآوری محصولات غذایی
با برگزاری رویداد تخصصی "مپکا" تیمهای استارتآپی در حوزه کاهش ضایعات و پسماندهای کشاورزی و ارائه بهترین فرمولاسیون تولید محصولات غذایی با یکدیگر رقابت میکنند.
-
آزمایشگاه مینیاتوری ایرانی در خدمت تشخیص زودهنگام بیماریها از روستا تا میدان جنگ
با ترکیب فناوری میکروفلوئیدیک و نیروی گریز از مرکز، پژوهشگران ایرانی موفق به طراحی سامانهای شدهاند که با الگوبرداری از مدلهای پیشرفته جهانی، فرآیند آزمایش الایزای تشخیص سرطان پروستات را بهصورت خودکار روی یک دیسک کوچک اجرا میکند. این فناوری میتواند انقلابی در دسترسی به آزمایشهای پزشکی بهویژه در مناطق محروم ایجاد کند.
-
ایجاد بازار صادراتی ترمیمکننده زخم و ضدعفونیکنندهها در جنوب شرق آسیا
فناوران یکی از شرکتهای دانشبنیان با استفاده از بیوپلیمرهای طبیعی ایرانی موفق به تولید محصولات نوآورانه ترمیم زخم و بندآورندههای خونریزی شدند که اکنون به کشورهای مختلف جهان صادر میشوند.
-
حمایت صندوق نوآوری از مدلهای اقتصادی پایدار در جهت حل مساله ناترازی انرژی
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی ضمن تاکید بر نقش اساسی دانشبنیانها و شرکتهای خصوصی در جهت حل ناترازی انرژی در کشور، به حمایت صندوق نوآوری از مدلهای اقتصادی پایدار با توجیه اقتصادی سودآور و اشتغالزا برای حل مساله ناترازی انرژی اشاه کرد.
-
ضرورت تمرکز بر فراخوانهای اعتبار مالیاتی مسئلهمحور برای رفع چالشهای ملی
در نخستین نشست از مجموعه نشستهای «فرصتنگار» که با عنوان «بررسی مسائل مالیاتی شرکتهای دانشبنیان در تعامل با سازمان امور مالیاتی» برگزار شد، بر اهمیت فراخوانهای مسئلهمحور برای رفع چالشهای ملی ذیل مواد ۱۱ و ۱۳ قانون جهش تولید دانشبنیان تأکید شد.
-
بهبود کیفیت هوا در فضاهای بسته با پارچه پلیاستر آنتیباکتریال نانویی
تیم تحقیقاتی یکی از شرکتهای دانشبنیان موفق به توسعه پارچه پلیاستر آنتیباکتریالی با استفاده از نانوذرات شد که قابلیت جذب و تجزیه ترکیبات آلی فرار و آلایندههای گازی را دارد.
-
کاربرد پوششهای نانوساختار ایرانی در ساخت تابلوهای راهنمای حرم حضرت علی (ع)
فناوران یکی از شرکتهای فناور با توسعه دو فناوری نوین، آلومینیومهایی مقاوم در برابر سایش، خوردگی و با قابلیت چاپ نفوذی تولید کردهاند و این پوششهای با ساختار نانومتری، به دلیل دوام مکانیکی و زیبایی ظاهری در ساخت تابلوهای راهنمای حرم حضرت علی(ع) در نجف اشرف کاربردی شدهاند.
-
هوش مصنوعی تنها روزنه امید در میان طوفان ریسکها برای کسب و کارها
در میان موجی از نگرانیها درباره تورم، بیکاری و فرار سرمایه، ۵۷ درصد فعالان اقتصادی معتقدند که هوش مصنوعی میتواند جانی دوباره به کسبوکارها ببخشد.
-
کاهش خطای انسانی در پیوند درختان با فناوری بومی/موفقیت ۹۶ درصدی در پیوند درختان با ربات دانشبنیان
در حالی که نرخ ناموفق بودن پیوند درختان در کشور به بیش از ۶۰ درصد میرسد، یک شرکت دانشبنیان ایرانی با طراحی دستگاهی اتوماتیک برای پیوندزنی، موفق به ارتقای نرخ گیرایی تا ۹۶ درصد شده است؛ گامی مؤثر در مکانیزهسازی کشاورزی و افزایش بهرهوری باغات کشور.
-
جذب بهتر پروتئین با فرمولاسیون بومی
متخصصان یک شرکت دانشبنیان موفق شدند با فرمول پروتئین هیدرولیز شده بومی، گامی مؤثر در مسیر حل مشکل بیماران مبتلا به سوءهضم و سوءجذب بردارند.
-
هاب نوآوری و فناوری دانشگاه علامه طباطبائی راهاندازی شد
در مراسمی با حضور سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی و نمایندگان بخشهای دولتی و خصوصی توافقنامه همکاری در تأسیس هاب نوآوری پارک علم و فناوری دانشگاه علامه طباطبائی به امضا رسید.
برای دسترسی به اخبار قدیمیتر، در منوی مربوطه سال و ماه را محدود کنید.