تاپ سه پژوهش
-
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی کسب کرد
رتبه اول تعداد قراردادهای مرتبط با جامعه و صنعت
بر اساس آخرین گزارش ارزیابی و رتبه بندی معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از مراکز زیر مجموعه این وزارتخانه که اواخر سال ۱۳۹۹ منتشر شد، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی رتبه اول در شاخص تعداد قراردادهای در حال اجرای مرتبط با جامعه و صنعت نسبت به تعداد کل دانشجویان پذیرش شده را کسب کرد.
-
گزارش عملکرد پژوهشکده تاریخ علم دانشگاه تهران
دانشگاه تهران با انتشار گزارشی، فعالیت های صورت گرفته در پژوهشکده تاریخ علم این دانشگاه در سال گذشته را تشریح کرد.
-
نتایج یک مطالعه آزمایشگاهی بر روی موش ها نشان داد
تاثیر عصاره اسپند در کاهش اشتها و وزن
نتایج یک مطالعه آزمایشگاهی نشان داد که عصاره متانولی اسپند میتواند وزن موشها را از طریق کاهش اشتها، کمتر کند.
-
/مبارزه علیه کارخانجات تولید مقالات جعلی و علم ساختگی-۷/
دکتر شریفی: تخلفات پژوهشی در ایران وجود دارد، ولی آن را بزرگنمایی میکنند
مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی امور پژوهشی وزارت علوم معتقد است: اگر مقالات ایران کیفیت نداشتند، در مجلات معتبر منتشر نمیشدند و در پایگاههای استنادی نیز ثبت نمیشدند، به همین دلیل به نظر من بخش قابل توجهی از این ادعاها اگر نگوییم برخوردی سیاسی، باید گفت برخوردی غیر علمی است.
-
اجرای ۱۰ طرح پژوهشی حوزه خانواده در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی
پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی، با توجه به راهاندازی گروه پژوهشی "مطالعات خانواده"، اجرای ۱۰ طرح پژوهشی در این حوزه را در دستور کار خود قرار داده است.
-
در یک مطالعه بررسی شد
چالشهای "کارآزماییهای بالینی" در ایران
پژوهشگران با انجام مطالعهای چالشهای کارآزماییهای بالینی را مورد بررسی قرار دادند. کارآزماییهای بالینی از مهمترین مطالعات برای بررسی روشهای درمانی (داروها، واکسن و ...) هستند.
-
مروری بر بررسی های پژوهشگران؛
با این نان، چربی خون را کنترل کنید
چربی خون، یکی از مهمترین شاخصهای سلامت است که بایستی بهخوبی کنترل شود تا منجر به مشکلاتی نظیر سکته و سایر بیماریهای قلبی عروقی نشود. محققان کشور برای رسیدن به این هدف، استفاده از نان حاوی دانه کتان را پیشنهاد دادهاند.
-
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی خبر داد
افزایش آلودگی هوا در ایران با شیوع کرونا
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام کرد: نتایج یک مطالعه نشان میدهد در ایران بر خلاف اغلب کشورهای دنیا، با شیوع کرونا آلودگی هوا نیز افزایش پیدا کرده است.
-
با حضور معاون وزیر بهداشت برگزار شد
نخستین وبینار هم اندیشی پژوهشکده های علوم پزشکی
نخستین وبینار هم اندیشی و اشتراک تجارب بین پژوهشکدههای علوم پزشکی کشور برگزار شد.
-
انتشار مقاله استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران در مجله Journal Medical British
مقاله دکتر امیرحسین تکیان، استاد دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران با عنوان "لزوم باز طراحی کارکردهای ساختاری سازمان جهانی سلامت به منظور نیل به نظام های سلامت تاب آورتر در آینده" در مجله (BMJ) Journal Medical British منتشر شد.
-
در راستای حمایت از پایان نامه های مسئله محور امضا شد
توافق معاونت تحقیقات و فناوری با معاونت آموزشی وزارت بهداشت
معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در جهت حمایت از پایاننامههای مسئلهمحور، توافقنامه همکاری امضا کردند.
-
دفاع اولین دانشجوی مقطع دکتری رشته مهندسی پلاسما
نخستین دانشجوی مقطع دکتری رشته مهندسی پلاسمای کشور در دانشگاه شهید بهشتی از رساله خود دفاع کرد.
-
مقاله مشترک استاد ایرانی در نشریه ای با ضریب تاثیر 8.27
معاون علمی دانشگاه آزاد خمینی شهر از چاپ مقالات عضو هیأت علمی گروه برق این واحد دانشگاهی در مجله IEEE Transactions on Smart GRID با ضریب تاثیر 8.27 که یکی از معتبرترین مجلات مهندسی برق در دنیاست، خبر داد.
-
در یک مطالعه عنوان شد
"شیوه فرزندپروری"؛ پیشبینیکننده آمادگی به اعتیاد نوجوانان
نتایج یک مطالعه نشان داد که شیوه فرزندپروری والدین میتواند پیشبینیکننده آمادگی به اعتیاد نوجوانان باشد.
-
/مبارزه علیه کارخانجات تولید مقالات جعلی و علم ساختگی- ۶/
افرادی به چاپ مقاله ایراد میگیرند که از نوشتن مقاله عاجزند/ تخلف در یک دانشگاه تحصیلات تکمیلی
عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس بیان کرد: اگر کسی در فضای دانشگاهی مشغول به کار است و به نگارش مقاله معترض، باید برود شغل دیگری پیدا کند. در همهی کشورها، معیار تز دکترای خوب و ارتقا، چاپ مقاله در مجلات معتبر است. به نظرم اغلب، این ایراد را افرادی مطرح میکنند که از نوشتن مقاله عاجزند. من با سختگیری برای چاپ مقاله بسیار موافقم.
-
اعتلای آموزشهای مجازی، نتیجه ناگزیر کووید-۱۹
کووید-۱۹ بلای خانمانسوزی است که بیش از یک سال است کلیه شئون زندگی جهانیان را تحت تأثیر خود قرار داده و هر روز ابعاد جدید از آن برملا میشود. اما این مشکل، با تمام نابسامانیهایی که به بارآورده، آموزش مجازی را به مرزهای جدیدی رسانده است.
-
پژوهشگران عنوان کردند
تعداد بالای مقالات سلب اعتبار شده ایران، قابل تامل است
بررسیهای یک مطالعه نشان داد که کشورهای چین، ایران، ایالات متحده آمریکا و هند دارای بیشترین مقالات سلب اعتبار شده در جهان هستند. با توجه به اینکه تعداد کل بروندادهای پژوهشی کشورهای چین، آمریکا و هند، بسیار بیشتر از ایران است، سهم بالای مقالات سلب اعتبار شده ایران بسیار قابل تامل است.
-
رییس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور منصوب شد
با حکمی از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر سید امیر محمد مرتضویان به عنوان رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و رییس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه منصوب شد.
-
معاون آموزشی وزیر بهداشت تاکید کرد
ضرورت ایجاد اهرمهای تشویقی و انگیزشی برای فعالیتهای علمی و تحقیقاتی دانشجویان
معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اگر بتوانیم در مسیر تقویت فعالیتهای پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی، با تدوین آیین نامهای، یکسری از فعالیتهای دانشجویان را هدفمندتر و ضابطهمندتر کرد، میتوانیم به اهداف خوبی دستیابیم. به عبارتی اگر بتوان در قالب شیوهنامه یا آییننامهای، اهرمهای تشویقی و انگیزشی برای دانشجویان بابت فعالیتهای علمی و تحقیقاتی، ایجاد کنیم، دانشجویان بیشتر نسبت به انجام فعالیتهای علمی و تحقیقاتی ترغیب میشوند و فعالیت آنها منتج به اخذ یک مدرک معتبر میشود.
-
تشکیل کارگروه آینده پژوهی در دانشگاه تربیت مدرس
رئیس دانشگاه تربیت مدرس از تشکیل کارگروه آینده پژوهی در دانشگاه خبر داد و گفت: این کارگروه به جهت بررسی وضعیت دانشگاه در برابر پدیده های غافلگیر کننده ای مانند کرونا تشکیل شد تا ساختار اجتماعی و وظایف دانشگاه، تحولات صورت گرفته و شرایط همکاری با سازمان ها را در شرایط مختلف آینده، مورد توجه قرار دهد و قطعا" این کارگروه نقش مهمی برای پیش بینی و برنامه ریزی فعالیت های آینده دانشگاه خواهد داشت.