تاپ سه پژوهش
-
رییس دانشگاه اعلام کرد
موافقتنامه ۲۵ میلیارد تومانی دانشگاه امیرکبیر در زمینه جهاد علمی
رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه در زمینه جهاد علمی نیز موافقتنامه ۲۵ میلیارد تومانی داریم، گفت: در زمینههای مختلف کاربردی همه رشتههای فنی و مهندسی در سطح گسترده فعالیت میکنیم.
-
بازگرداندن مومیایی چند هزار ساله از دانشگاه ایرلند به مصر
تعدادی از اشیای تاریخی از جمله بقایای مومیایی شده یک انسان توسط دانشگاه کورک در ایرلند به مصر بازگردانده شده است.
-
آیا ویروسی جدید تهدیدی برای سلامت باروری است؟
ارتباط مشکوک ویروس آبله میمون و اختلال در باروری مردان
ویروس آبله میمون، یک ویروس نوظهور است که به دلیل سرعت گسترش و اثرات احتمالی آن بر سلامت، توجه جهانیان را به خود جلب کرده است. در این میان، پرسشهایی درباره تأثیر آن بر باروری، به یکی از نگرانیهای اصلی تبدیل شده است.
-
بررسی راهکارهای مؤثر برای توجه به پژوهشگران جوان در دانشگاهها
معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان گفت: پژوهشگران جوان باید در دانشگاهها مورد توجه قرار گیرند و تحقق این امر، مستلزم انتقال تجربه از سوی افرادی با سوابق درخشان است.
-
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان مطرح کرد
گسترش دامنه و عمق نقشآفرینی پژوهشگران در دستور کار بنیاد ملی نخبگان
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با تاکید بر ضرورت ارتقای اثرگذاری پژوهشها در کشور، گفت: حرفه تخصصی، میدانی برای رشد استعدادهاست تا به نخبگان اثرگذار در اجتماع تبدیل شوند. به عنوان مثال، عضو هیات علمی یا پژوهشگر بودن در دانشگاهها و مؤسسات علمی از جمله این میدانها است.
-
پژوهشی نوین برای گسترش آموزش در دنیای دیجیتال
آموزش تلفیقی، پل جدیدی بین شیوههای سنتی و مدرن یادگیری
در عصر تحول دیجیتال، شیوههای آموزشی دچار تغییرات چشمگیری شدهاند. استفاده از فناوریهای نوین و ادغام آنها با روشهای سنتی، دنیای آموزش را متحول کرده است و این تغییرات، موضوع بسیاری از پژوهشهای علمی قرار گرفتهاند.
-
رییس دانشگاه گرمسار:
برخی بین پژوهشهای بنیادی و توسعهای تفکیک قائل نمیشوند
رییس دانشگاه گرمسار با بیان اینکه برخی بین پژوهشهای بنیادی و توسعهای تفکیک قائل نمیشوند، گفت: تا زمانی که بین پژوهشهای بنیادی با کاربردی و توسعهای تفکیک قائل نشویم، نمیتوانیم زمینه توسعه کشور را فراهم نماییم.
-
فراخوان پذیرش بدون آزمون دانشجوی ارشد در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی
فراخوان پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ دانشگاه جامع انقلاب اسلامی منتشر شد.
-
۱۵ بهمن، آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه «جایزه پروفسور وقار»
دبیرخانه دومین دوره جایزه پروفسور وقار ۱۵ بهمن را آخرین مهلت ارسال آثار حوزه مواد فلزی و معدن به دبیرخانه جایزه پروفسور وقار اعلام کرد. در این جشنواره دانشجویان و دانشآموختگان، صنعتگران و افراد فعال در حوزه صنایع فلزی و معدنی میتوانند طرحهای خود را به دبیرخانه این رویداد علمی ارسال کنند.
-
دستاوردی علمی در زمینه تصفیه آب
رفع آلودگی میکروبی آب با «جریان الکتریسیته»
آب آشامیدنی سالم، یکی از نیازهای اساسی زندگی انسان، همچنان در بسیاری از نقاط جهان با چالشهای جدی مواجه است. پژوهشگران در تلاشاند روشهای نوینی برای اطمینان از کیفیت آب و حذف آلایندهها ارائه دهند.
-
بهبود کارایی روش پتانسیل تفاضلی در معادلات دیفرانسیل
«بهبود کارایی روش پتانسیلهای تفاضلی در حل برخی از معادلات دیفرانسیل جزئی» عنوان طرحی است که در قالب رساله دکتری محبوبه توکلی طامه با راهنمایی فاطمه شاکری انجام شده و بنیاد ملی علم ایران هم از این طرح حمایت کرده است.
-
معاون پژوهشی وزارت علوم:
باید رتبه ۱۴ تولیدات علمی جهانی را به دست بیاوریم
معاون پژوهشی وزارت علوم با تاکید بر اینکه برنامه هفتم توسعه یکی از مهمترین برنامه های وزارت علوم است، گفت: باید از نظر تولیدات علمی رتبه چهاردهم را داشته باشیم که رتبههای کشور در اسکوپوس عدد ۱۶ و ۱۷ را نشان می دهد.
-
رییس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها:
۱۸ دانشمند زن ایران جزو دانشمندان یک و دو درصد دنیا قرار گرفتند
رییس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها با اشاره به اینکه ۱۸ زن ایرانی جزو دانشمندان یک و دو درصد دنیا قرار گرفتند، گفت: دانشگاه الزهرا(س) باید به عنوان یکی از مسئولیتهای روشنگری در فضای عمومی جامعه به تبیین الگوی سوم زن که در بستر انقلاب اسلامی ایران رخ داده اقدام کند.
-
کشف قدیمیترین نوشته الفبایی در شهر باستانی سوریه
گروهی از محققان دانشگاه جان هاپکینز بعد از حفاری یک مقبره تاریخی در سوریه، شواهدی از قدیمیترین نوشتههای الفبایی در تاریخ بشر را پیدا کردند؛ این نوشتهها بر روی استوانههای سفالی به اندازه انگشتان دست حکاکی شده است.
-
ارتش و دانشگاه علم و صنعت تفاهمنامه همکاری امضاء کردند
تفاهمنامه همکاری بین سازمان اقتصاد مقاومتی ارتش و دانشگاه علم و صنعت ایران، با هدف تعامل سازنده و همکاری در چهار حوزه انرژی، لجستیک، اقتصاد و صنعت امضا شد.
-
مخبر دزفولی مطرح کرد؛
نسخه روزآمد نقشه جامع علمی کشور باید به حل مسائل اساسی مردم کمک کند/ همکاری فرهنگستان و دانشگاهها؛ کلید تدوین نقشه جامع علمی
رئیس فرهنگستان علوم گفت: روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور باید به گونهای باشد که گرهگشایی از مسائل مردم کند؛ زیرا اگر این مسائل حل نشود، هیچ فایدهای ندارد.
-
رییس دانشگاه خبر داد
جزییات دوگرنت جدید پژوهشی اعضای هیات علمی در دانشگاه علم و صنعت
رییس دانشگاه علم و صنعت جزییات اعطای دوگرنت جدید پژوهشی و فناوری این دانشگاه(شاکری و کاشانی) را تشریح کرد و گفت: فراخوان ثبت نام در این دوگرنت به زودی منتشر خواهد کرد.
-
دانشگاهها در آستانه یک تحول دیجیتال بنیادین
دانشگاه دیجیتال؛ آیندهای نزدیک برای آموزش عالی
تحولات دیجیتال، شیوه زندگی و آموزش را دگرگون کردهاند و دانشگاهها نیز از این تغییرات مستثنی نیستند. با سرعتگرفتن پیشرفتهای فناوری، اکنون زمان آن است که سیستم آموزش عالی، خود را با نیازهای عصر دیجیتال هماهنگ کند.
-
تحولی در تولید پلیمرهای پایدار و قابل بازیافت
تولید پلاستیکهای زیستتخریبپذیر با استحکام بیشتر
پژوهشگران چینی راهکاری نوین برای بهبود عملکرد پلاستیکهای زیستتخریبپذیر ارائه کردهاند که میتواند راه را برای استفاده گستردهتر از این مواد در صنعت هموار کند. این پیشرفت مهم، تولید پلاستیکهای سازگار با محیط زیست را به سطح جدیدی از کارایی و دوام رسانده است.
-
مدیر امور پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد
هوش مصنوعی؛ دستیار تازهنفس پژوهشگران دانشگاه
مدیر امور پژوهشی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، با بیان اینکه استفاده از هوش مصنوعی در اجرای پروژههای تحقیقاتی پژوهشگران دانشگاه به شکل چشمگیری در حال افزایش است،تاکید کرد: بهتر است به جای نگرانی از گسترش هوش مصنوعی در حوزه سلامت، به نحوه مدیریت آن و استفاده بهینه در بالین و نیز سیاستگذاری در حوزه سلامت پرداخته شود.