-
ویدیو/ طول عمر بیشتر به سبک زندگی وابسته است یا ژنتیک؟
مطالعهای روی نیم میلیون نفر در انگلستان نشان میدهد که سیگار کشیدن، وضعیت اقتصادی، فعالیت بدنی و شرایط زندگی، تأثیر بیشتری نسبت به عوامل ژنتیکی بر طول عمر دارند.
-
رئیس انجمن علمی طب سالمندی ایران:
تنها ۱۱ درصد جامعه، سالمندی سالم دارند / ۷۰ درصد افراد برای سالمندی برنامهای ندارند
رئیس انجمن علمی طب سالمندی ایران با بیان اینکه تنها ۱۱ درصد جامعه از سطح خوب و کامل سلامت در دوران سالمندی برخوردارند، تأکید کرد: سالمندی سالم یک اتفاق تصادفی نیست، بلکه نیازمند برنامهریزی و اصلاح سبک زندگی است.
-
ترس از پرواز چیست و چگونه میتوان آن را مدیریت کرد؟
اضطراب و ترس از پرواز پس از وقوع تصادفات مرگبار و سوانح هواییِ پرتلفات در سال میلادی جدید، بیشتر شده است.
-
۳ خوراکی مفید برای کنترل وزن
متخصصان تغذیه و سلامت همواره تاکید دارند اضافه وزن میتواند سلامتی افراد را در معرض خطر قرار دهد و حتی در مواردی احتمال مرگ زودرس را در پی داشته باشد.
-
معتادان به اینترنت چه ویژگیهایی دارند؟
رئیس انجمن روانشناسی تربیتی ایران، اعتیاد به اینترنت را نوعی اپیدمی قرن ۲۱ نامید و گفت: اعتیاد اینترنتی شامل اجزای اصلی از جمله تغییر خلق، تحمل، ترک، تعارض و عود است که در صورت وجود این علائم و احساس ناتوایی با اندوه فراوان فرد به عنوان مبتلا به اعتیاد اینترنتی طبقهبندی میشود.
-
نشست معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده و جمعی از زنان فعال جزیره قشم
نشست بانوان با حضور معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور و جمعی از زنان فعال و اقشار مختلف علمی، مذهبی، فرهنگی، پزشکی و سازمانهای مردمنهاد، عصر امروز در سازمان منطقه آزاد قشم برگزار شد.
-
علائم «اوتیسم» در بزرگسالان چیست؟
علائم اوتیسم در افراد مختلف متفاوت است و بسیاری از این ویژگیها همچون علاقه به روالهای مشخص یا کنجکاوی عمیق دربارهی یک موضوع خاص ممکن است در افراد غیر اوتیستیک نیز دیده شود.
-
مدیریت استرس و اضطراب در سالمندی؛ راهکارهایی برای سالمندان و خانوادهها
رئیس انجمن علمی طب سالمندی ایران، با اشاره به عوامل استرسزای دوران سالمندی، بر لزوم تقویت تابآوری و حمایت عاطفی از سالمندان تأکید کرد.
-
چالش تصمیمهای سال نو و غلبه بر کمالگرایی بیشازحد
پس از گذراندن روزهای پر رفتوآمد تعطیلات سال نو، پذیرایی از مهمانان، یافتن هدیه مناسب و ...، تازه نوبت به باورها و جریانهای فرهنگی رایج میرسد که در روزهای آغازین سال جدید ما را به انجام دادن کارهای بیشتر سوق میدهند. در این میان «تصمیمهای سال نو» هم ظاهر میشوند؛ همان دستورالعملهای خودساخته برای بهتر کردن خود که اغلب بر سلامت فردی تمرکز دارند. در حالی که گاهی اوقات راهکار دستیابی به سلامتی بهترــ چه از نظر ذهنی، چه احساسی و چه جسمانیــ انجام دادن کارهایی کمتر و یاد گرفتن «رها کردن» است، حتی به میزان اندک.
-
چالشهای خواب در تعطیلات نوروزی
فلوشیپ خواب و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر اهمیت سلامت خواب در تعطیلات نوروزی، گفت: در تعطیلات نوروزی افراد به ویژه دانشجویان به دلایل مختلفی مانند تغییر روال زندگی روزمره و فعالیتهای اجتماعی، دچار اختلال خواب میشوند.
-
تعرفه خدمات روانشناسی و مشاوره سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد
تعرفههای خدمات روانشناسی و مشاوره سال ۱۴۰۴ در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در سال ۱۴۰۴ تعیین و از سوی هیات وزیران تصویب و ابلاغ شد.
-
چند توصیه درباره مصرف داروهای با عوارض خواب آلودگی هنگام رانندگی در سفر
رییس مرکز رشد دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به پویش نه به تصادف، توضیحاتی را درباره مصرف داروها بخصوص داروهای دارای عوارض خوابآلودگی در حین رانندگی ارائه کرد.
-
هشدار سازمان ملل درباره افزایش مبتلایان به «اچ آی وی»
آژانس ایدز سازمان ملل متحد روز گذشته (دوشنبه) اعلام کرد که اگر بودجه مسدود شده توسط ایالات متحده بازسازی یا جایگزین نشود، ممکن است روزانه ۲۰۰۰ عفونت HIV جدید در سراسر جهان رخ دهد و مرگ و میر ناشی از آن نیز ۱۰ برابر افزایش یابد.
-
سخنگوی پویش ملی « نه به تصادف!» خبر داد
فوت ۳۰۱ و مصدومیت ۷۵۶۱ نفر در تصادفات نوروزی
سخنگوی پویش ملی «نه به تصادف!» از جانباختن ۳۰۱ نفر و مصدومیت ۷۵۶۱ تن در تصادفات نوروزی خبر داد و نسبت به خطرات رانندگی برای مبتلایان به بیماریهای تنفسی همچون آسم، آلرژی و حساسیتهای فصلی هشدار داد.
-
درمانی جدید برای ریزش مو
جدیدترین روند در درمان ریزش مو ممکن است برای شما آشنا باشد، زیرا در واقع یک داروی بازسازی شده است که اولین بار در دهه ۱۹۹۰ محبوب شد.
-
چند توصیه تغذیه ای با آغاز بهار
بهار و تابستان، زمان خرید میوهها و سبزیجات تازه فصل است.
-
رئیس انجمن علمی طب سالمندی ایران:
استرس در بیماران مبتلا به آلزایمر را جدی بگیرید
رئیس انجمن علمی طب سالمندی ایران با تشریح عوامل استرسزا در بیماران مبتلا به آلزایمر، توصیههایی برای نحوه تعامل و مراقبت از این بیماران ارائه کرد.
-
خطرات رانندگی در هوای بارانی
سفر کردن در آب و هوای مرطوب و بارانی، خطرات بیشتری را به همراه دارد.
-
از چه ساعتی در روز دیگر نباید قهوه بنوشیم؟
یک متخصص تغذیه، زمان دقیق متوقف کردن نوشیدن قهوه را برای اینکه از تاثیر منفی کافئین بر کیفیت خواب جلوگیری شود، مشخص کرده است.
-
برای سلامتِ قلب، کمتر تلویزیون تماشا کنید
متخصصان می گویند محدود کردن زمان نشستن در مقابل تلویزیون به حداکثر یک ساعت در روز میتواند به کاهش خطر بیماریهای قلبی- عروقی در افرادی که احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ در آنها بالاست، کمک کند.
-
خواب، طبیعیترین شکل مراقبت از خود است
اگر در حال خواندن این مطلب هستید به احتمال زیاد شبِ گذشته کم خوابیدهاید و شاید به همین خاطر چندان سرحال نیستید.
-
خودسرانه مکمل نخورید
دادههای پزشکی نشان میدهد مصرف خودسرانه و همزمان برخی مکملها میتواند آسیبهای بالقوهای به همراه داشته باشد.
-
-
زندگی مشترک نیازمند مدیریت، سازش و درک متقابل است
وکلای خانواده و رواندرمانگران معمولا بدون مراجعهکننده نمیمانند زیرا همیشه زوجهایی هستند که به مرحله جدایی از هم رسیدهاند و به خدمات آنان احتیاج دارند.
-
سهم ناچیز خوابگاههای متأهلی در دانشگاهها و لزوم توجه مجریان جوانی جمعیت
به دنبال تصویب قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت اگرچه تعداد و ظرفیت خوابگاههای متأهلین در راستای دستیابی به اهداف قانون مذکور رشد یافت اما گزارشات نشان میدهد که همچنان شکاف عمیقی بین نیاز دانشجویان با وضعیت موجود وجود دارد. به طوریکه باوجود ۹۳ هزار و ۹۰۵ دانشجوی متأهل در دانشگاههای دولتی ذیل وزارت علوم تنها ۳۸ بلوک خوابگاه متأهلین با ظرفیت ۱۷۴۲ نفر وجود دارد؛ این رقم به این معناست که از هر ۱۰۰ دانشجوی متأهل در کشور تنها برای دو نفر خوابگاه متأهلی در دسترس است.
-
چند نکته برای خرید آجیل و شیرینی شب/ چگونگی تشخیص آجیل سالم
با نزدیک شدن به ایام نوروز و افزایش تقاضا برای خرید آجیل و شیرینی، رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت نسبت به رعایت نکات بهداشتی در خرید این محصولات هشدار داد.
-
حوادث مرتبط با چهارشنبهسوری ۱۴۰۳؛ ۲۸۶ مصدوم و ۵ فوتی
گزارش حوادث مرتبط با چهارشنبه آخر سال از ۱۰ تا ۲۲ اسفند، با ثبت ۲۸۶ مصدوم و ۵ مورد فوتی، بار دیگر چهرهای تلخ از این سنت را به نمایش گذاشت؛ آمارهای اورژانس کشور نشان میدهد که سوختگی، قطع عضو و آسیب چشمی بیشترین نوع جراحات بوده و استان آذربایجان شرقی بیشترین تعداد مصدومان را داشته است در حالی که ۸۵ درصد از آسیبدیدگان از مصرفکنندگان و تولید کنندگان مواد محترقه بودهاند، ۶.۴ درصد از افراد نیز به عنوان رهگذر دچار حادثه شدهاند.
-
معاون رییسجمهور توصیه کرد
در صورت مواجهه با «خشونت» با ۱۲۳ تماس بگیرید
معاون رییسجمهور در امور زنان و خانواده به اهمیت خط تلفن ۱۲۳ و خدمات اورژانس اجتماعی کشور اشاره کرد و از شهروندان خواست تا در صورت مواجهه با موارد خشونت علیه کودکان، زنان، سالمندان و معلولان، از این شماره برای دریافت خدمات حمایتی و مشاورهای استفاده کنند.
-
معاون زنان رئیس جمهور تشریح کرد
پرداخت هزینه مهدکودک به مادران شاغل/ بخش خصوصی از قانون دورکاری والدین در تعطیلی مدارس پیروی نمیکند
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده به قوانین حمایتی از پدران و مادران شاغل در دولت اشاره کرد و گفت: در حال حاضر قانونی داریم که به پدران و مادران شاغل اجازه میدهد در صورت تعطیلی مدارس، یکی از آنها از دورکاری استفاده کند. این قانون تنها در بخش دولتی اجرایی است و بخش خصوصی از آن پیروی نمیکند، در حالی که روند غالب به سمت بخش خصوصی است.
-
تداوم غربالگری بینایی ۳ تا ۶ سالهها در استان تهران تا پایان اسفند
سرپرست معاونت توانبخشی بهزیستی استان تهران از تداوم طرح غربالگری بینایی تا پایان اسفندماه خبر داد.
برای دسترسی به اخبار قدیمیتر، در منوی مربوطه سال و ماه را محدود کنید.