یزدان یگانگی در گفتوگو با ایسنا در خصوص نقش فضای مجازی در امیدآفرینی در جامعه، اظهار کرد: هنوز برخی از افراد به این نکته پافشاری میکنند که میدان فضای مجازی، مربوط به دشمن است و بههمین دلیل خود را از حاضر شدن در این فضا محروم میکنند که این نگاه سلبی بوده و باید عوض شود.
مسئول دفتر فضای مجازی سراج چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه دشمن ضعف خود را از طریق ناامید کردن مردم ایران نشان میدهد، یادآور شد: معاندان امید مردم را نشانه گرفتهاند، بنابراین باید مقابله به مثل از داخل کشور و تواصی به صبر صورت بگیرد تا جامعه دستخوش تغییر نباشد.
یگانگی بر لزوم داشتن سواد رسانهای بهمنظور تقویت امید تاکید و تصریح کرد: باید توجه به استقلال دیجیتال و راهاندازی کسب و کار در فضای مجازی مورد توجه قرار بگیرد، بهنحوی که اگر جوانان و دیگر اقشار جامعه تنبلی نکرده و در این حوزه به درآمد پایدار برسند امیدآفرینی صورت میگیرد.
وی یکی از اقدامات را در حوزه فضای مجازی دشمنشناسی دانست و ادامه داد: این مقوله سبب بالا بردن بصیرت است و در این زمان میتوان به صبر و حق توصیه کرد و مصداق این دو فاکتور آیه سه سوره عصر است، اگر این دو موضوع مهم در میان مومنان قطع شود خطرناک است، بهطوری که ایجاد حس تنهایی اراده را از افراد سلب کرده، جرات اقدام را کاهش میدهد و در نتیجه هدفهای عالی کمرنگ میشوند.
مسئول دفتر فضای مجازی سراج چهارمحال و بختیاری گفت: اگر بخواهیم در فضای مجازی کار کنیم لازمه آن خودسازی، تقوا و حیا است چرا که این ویژگیها در فضای مجازی مفقود هستند و اگر به این سه فاکتور در فضای مجازی دست پیدا کنیم، بهراحتی میتوانیم یکدیگر را به حق دعوت کنیم.
یگانگی با بیان اینکه دشمن توانسته است با استفاده از تکنیکهای عملیات روانی و پمپاژ سنگین اطلاعاتی بر حوزه فضای مجازی فایق آید، خاطرنشان کرد: به همین دلیل رهبر معظم انقلاب بارها به تواصی حق و صبر یکدیگر سفارش کردهاند که یکی از مهمترین کارها برای کمرنگ کردن اثر بار روانی ایجاد ناامیدی در جامعه توسط دشمن، شنیدن حرف مردم، دعوت به ایستادگی، خسته نشدن و تنبلی نکردن است.
وی ادامه داد: دشمن با ایجاد تحریمها و فشار اقتصادی موجب ایجاد ناامیدی و خستگی در مردم شده است، بههمین دلیل توصیه کردن به یکدیگر باید صورت بگیرد تا زنجیره امید در جامعه قطع نشود.
مسئول دفتر فضای مجازی سراج چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: باید به مردم نزدیک شد، حرف دل آنان را شنید، مردم باید احساس کنند که در فضای انقلاب هنوز انسانهایی هستند که به فکر آنان بوده و در دل کار میتوان تکنیکهای روانی دشمن را خنثی و امید را به جامعه تزریق کرد، اگر در فضای مجازی حرف خود را بزنیم تاثیر خود را در حد اعلا نداشته و باید در فضای مردمی نیز حضور پیدا کرد.
یگانگی با تاکید بر کار رسانهای هنرمندانه خاطرنشان کرد: جریان رسانهای فضای مجازی باید تلاشهای افراد ناشناس را به اطلاع مردم برساند زیراکه رشادتهای مردم نه تنها در حدود جنگ هشتساله بود که تا امروز نیز ادامه دارد.
انتهای پیام
نظرات