• شنبه / ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ / ۰۴:۴۹
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1400012815693
  • خبرنگار : 50223

معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خبر داد

رشد مثبت شاخص‌های عملکردی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید کهگیلویه و بویراحمد در سال ۱۳۹۹

رشد مثبت شاخص‌های عملکردی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید کهگیلویه و بویراحمد در سال ۱۳۹۹

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد معاون امور صنایع و معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: عملکرد سال ۱۳۹۹ کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان در شاخص های مختلف نسبت به سال ۱۳۹۸، دارای رشد موثر و مثبت بوده است.

"دارا فرامرزی" در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، افزود: در سال ۱۳۹۹، ۳۴ جلسه کارگروه تسهیل استانی برگزار و ۵۶۹ پرونده در این جلسات بررسی و تعداد ۶۳۶ مصوبه برای رفع موانع تولید و تحقق جهش تولید نیز ابلاغ شده است.
وی با اشاره به رشد ۶۲ درصدی تعداد جلسات برگزار شده نسبت به سال ۱۳۹۸ تصریح کرد: در سال ۱۳۹۸ ۲۱ جلسه برگزار و ۱۲۰ پرونده طرح و ۲۰۱ مصوبه جهت اجرا، ابلاغ شده بود.
معاون امور صنایع و معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: افزون بر رشد تعداد جلسات برگزار شده در سایر شاخص های عملکردی از جمله تعداد پرونده های مطرح شده و تعداد مصوبات نیز به ترتیب شاهد رشد ۳۷۴ و ۲۱۶ درصدی نسبت به سال ۱۳۹۸ بودیم.
فرامرزی تاکید کرد: خوشبختانه تاکنون قریب به ۷۴ درصد مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان اجرایی شده اند.
وی با اشاره به ضرورت تسریع رفع مشکلات فعالین اقتصادی بیان کرد: با توجه به صراحت قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی و ظرفیت های قانونی پیش بینی شده، از جمله مواد ۶۱ و ۶۲ قانون رفع موانع تولید، در سال جاری متقاضیان باید درخواست خود را بصورت الکترونیکی در سامانه ستاد تسهیل (به آدرس اینترنتی https://tashil.stsm.ir) ثبت و طرح درخواست‌ها و موضوعات مرتبط با تسهیل و رفع موانع تولید در کارگروه استانی خارج از سامانه تسهیل و رفع موانع تولید، قابلیت پیگیری و اجرا ندارد و دستگاه‌های اجرایی مکلف هستند در زمان‌بندی تعیین شده در سامانه نسبت به حل و فصل مشکلات واحدهای تولیدی اقدام کنند.
معاون امور صنایع و معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: لازمه تحقق شعار سال "تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها" و بهبود فضای کسب و کار، افزایش هم افزایی بین همه ی دستگاه‌های اجرایی و حمایت همه جانبه از فعالان اقتصادی در همه بخش های اقتصادی استان و تلاش در تعیین تکلیف درخواست ها و رسیدگی به مشکلات تولیدکنندگان در حداقل زمان ممکن و بدور از نگاه بخشی است.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha