"مهدی نظری" با حضور در ایسنا، اظهار کرد: زمین مسکن ماست و در حکم روح برای بدن است، اگر زمین وجود نداشته باشد معلوم نیست که تکلیف ما و سایر موجودات چه می شود آیا کره های دیگر است یا خیر؟ آنچه که هست این زمین است که ما در حال حاضر داریم در آن زندگی می کنیم.
وی گفت: بسیاری از دانشمندان که سال های گذشته شروع به آموختن علم و فناوری کردهاند به آن صورت روی زمین کار نکردهاند آن طوری که دنبال منابع و درآمد انسانها مسکن و خیلی از این مسائل بودند فراموش کردند که مسکن اصلی زمین است و باید مورد توجه قرار گیرد.
این فعال زیست محیطی تصریح کرد: انسان ها دیر متوجه شدند که زمین نیاز به رسیدگی دارد ، زمین نیاز دارد تمیز بماند، نیاز دارد آب و هوای عالی و درختان سرزنده داشته باشد و در یک کلام نیاز به زندگی دارد.
نظری ادامه داد: هرچند این موضوع در حال شکل گیری و دغدغه بسیاری از فعالان زیست محیطی در سراسر زمین است ولی متاسفانه بعضی از ابرقدرت ها در این موضوع کار نکرده اند گازهای گلخانه ای استفاده بی نهایت از کاغذ آلودگی های زیست محیطی پالایشگاهی و افزایش جمعیت و قطع درختان همه و همه خاطر زمین را مکدر کرده است.
وی با اشاره به فعالیت درختکاری خود، گفت: خوشبختانه موضوع حفاظت از جنگل ها امروز بیش از چند سال گذشته جا افتاده است امیدواریم همه ما در حفاظت از این خانه بزرگ یعنی زمین کوشاتر باشیم.
نظری ، کارمند ایلامی به واسطه کاشت درختان در مناطق بیابانی استان ایلام بارها در برنامه های مختلف مورد تجلیل قرار گرفته و عنوان مرد درختی ایران پیدا کرده است.
انتهای پیام
نظرات