روحالله منوچهری، سهشنبه ۴ خرداد به خبرنگاران گفت: کتابخانههای عمومی فارس در ۲ ماه گذشته از فصل بهار و همزمان با اوج شیوع همه گیری کرونا در کشور، با برگزاری بیش از ۱۹۰۰ برنامه در فضای مجازی، برای تداوم ارتباط با مخاطبان، تلاشی برنامهریزی شده را انجام داد.
وی گفت: عمده برنامههای اجرا شده طی روزهای فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۰، ترویجی و آموزشی و پوشش آن استانی و ملی و شهرستانی بود؛ برنامههایی که با همراهی کارشناسان، فرهنگوران، نویسندگان، شعرا، اساتید دانشگاه و علاقهمندان به کتاب و کتابخوانی برگزار شد.
منوچهری ادامه داد: این فعالیت ها در قالب برنامه های کتاب محور همچون نشست های کتابخوان، معرفی، نقد و رونمایی کتاب، جمع خوانی و قصه گویی و معرفی کتاب کودک؛ کارگاه های آموزشی با موضوعات فرهنگی، ادبی، مشاوره، سلامت، آموزش مهارت های زندگی؛ پویش های متعدد؛ برنامه های ویژه کودک، مسابقات کتابخوانی و... برگزار شده است.
به گفته این مقام فرهنگی در فارس، ویژه برنامه ملی «عطر سخن سعدی»، جشنواره کتابخوانی کتاب بان، کارگاه آموزش ذکر خیر حافظ، اجرای برنامه هایی در حوزه های کودک و خانواده، کارگاه آموزشی آشنایی باید ها و نبایدهای بیماری کرونا، کارگاه های آموزشی مهارت های زندگی، برگزاری نشست ربیع قرآن و همچنین اجرای برنامه های موضوعی در مناسبت های ماه مبارک رمضان، روز قدس، عید فطر، روز بزرگداشت شیراز، روز معلم، گرامیداشت سخن سرایان پارسی در روزهای گرامیداشت، سعدی، عطار، فردوسی، خیام و... از مهمترین برنامه های برگزار شده توسط کتابخانه های عمومی فارس طی ۲ ماه گذشته بود.
منوچهری با اشاره به غیرحضوری شدن فعالیت کتابخانهها در فارس به دلیل شرایط شیوع کرونا و قرار داشتن این استان در وضعیت قرمز و نارنجی، گفت: در این ایام کتابداران استان فارس با شعار «کتابخوانی تعطیل نیست» چراغ کتابخوانی را در روزهای سیاه جدال با همه گیری روشن نگه داشته و فعالیت خود را در فضای مجازی گسترده تر کردند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی فارس اضافه کرد: برنامههای عملیاتی شده، با توجه به رسالت این اداره کل، مبنی بر آموزش مادام العمر، کمک به غنی کردن اوقات فراغت عموم، التزام کتابخانه های عمومی به حفظ ارتباط با مخاطب و ادامه ارائه خدمات فرهنگی و کمک به عموم برای برطرف کردن مشکلات و شرایط بحرانی برنامهریزی و اجرایی شده است.
انتهای پیام
نظرات