• جمعه / ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۵:۳۵
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1400032821135
  • خبرنگار : 50451

/انتخابات 1400/

حضور حداکثری مردم، بر عملکرد رییس‌جمهور منتخب اثرگذار است

حضور حداکثری مردم، بر عملکرد رییس‌جمهور منتخب اثرگذار است

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل حوزه استاندار خراسان شمالی گفت: هر چه مشارکت مردمی در انتخابات بیشتر باشد، رییس جمهور منتخب در مجامع داخلی و بین المللی قدرتمندتر عمل خواهد کرد.

محمدرضا اعیان فرد، در گفت و گو با ایسنا، با تاکید بر اینکه حق رای برای همه یکسان است، افزود: مشارکت در انتخابات تکلیفی برای همه آحاد جامعه است.

وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری و همچنین لزوم حمایت از نظام جمهوری اسلامی اظهار کرد: رای مردم تاثیر بسزایی در عملکرد رییس جمهور آینده دارد .

اعیان فرد ادامه داد: با رای حداکثری مردم، رییس جمهور با پشتوانه قوی تری وارد عرصه می شود و در مجامع داخلی و بین المللی، با اعتماد به نفس بیشتر و قوی تر عمل خواهد کرد.

مدیرکل حوزه استاندار خراسان شمالی در ادامه در خصوص انتظارات از رئیس‌جمهور آینده گفت: در وهله اول رییس جمهور باید بتواند به مشکلات معیشتی مردم رسیدگی کند و مشکلات اقتصادی و فقر را از بین ببرد، همچنین حل مشکلات اجتماعی، سیاسی و فرهنگی کشور را در اولویت قرار دهد.

وی افزود: برقراری عدالت و کاهش و رفع فاصله طبقاتی در جامعه از مطالباتی است که مردم از رئیس جمهور آینده دارند.

گفتنی است هزار و ۱۸۲ شعبه اخذ رای ریاست جمهوری و هزار و ۲۴۲ شعبه اخذ رای شوراهای اسلامی شهر و روستا در خراسان شمالی برپا شده است.

در این دور از انتخابات، ۶۷۲ هزار و ۶۵۷ نفر در خراسان شمالی واجد شرایط اخذ رای هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha