• دوشنبه / ۴ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۲:۰۸
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1400050402272
  • خبرنگار : 71234

انتقاد تعدادی از نمایندگان به طولانی شدن بررسی طرحی برای پاسخگوئی به تذکرات

انتقاد تعدادی از نمایندگان به طولانی شدن بررسی طرحی برای پاسخگوئی به تذکرات

بعد از تصویب کلیات طرح دو فوریتی الزام دستگاه‌های اجرائی جهت پاسخگوئی به تذکرات کتبی و شفاهی نمایندگان، مجلس وارد بررسی جزییات آن شد که طولانی شدن این روند، تذکرات تعدادی از نمایندگان را در برداشت.

به گزارش ایسنا، در جلسه علنی امروز(دوشنبه) کلیات طرح الزام دستگاه‌های اجرائی جهت پاسخگوئی به تذکرات کتبی و شفاهی نمایندگان با ۱۶۳ رای موافق به تصویب رسید.

بعد از آن مجلس وارد بررسی جزییات طرح الزام دستگاه‌های اجرائی جهت پاسخگوئی به تذکرات کتبی و شفاهی نمایندگان شد که این طرح کل وقت جلسه علنی امروز را به خود اختصاص داد، موضوعی که تذکرات و انتقادات متعدد نمایندگان را به دنبال داشت.

از جمله این نمایندگان، محسن زنگنه نماینده تربت حیدریه بود که گفت: این طرح ابهامات زیادی دارد از جمله این که هیات رییسه توان ندارد که روزی ۳۰۰ نامه تذکر را به دولت ابلاغ کرده و بعد در سامانه هم ثبت شود، لذا با استناد به ماده ۱۳۹ آیین نامه، این طرح برای رفع ابهامات به کمیسیون آیین نامه ارجاع شود تا منسجم و کامل شده و مشکلی به مشکلات عدیده در آیین نامه و بروکراسی مجلس اضافه نکند.

محمدباقر قالیباف رییس مجلس این تذکر را وارد ندانست و گفت که بر اساس ماده ۱۳۹ بررسی و تصویب کلیه طرح‌ها و لوایح عادی یک ‌شوری خواهد بود، به‌جز مواردی که در این آیین‌نامه نحوه رسیدگی مشخص شده و یا به تشخیص هیأت رئیسه بررسی آنها به صورت دوشوری ضرورت داشته باشد، بنابراین چون این طرح  دو فوریتی است اعمال این ماده امکان‌پذیر نیست.

سیدکاظم دلخوش نماینده صومعه سرا نیز گفت: امروز مسائل مهم تری در مجلس وجود دارد و خوب بود هیات رییسه تدبیری برای بیان پیشنهادات نمایندگان در این طرح انجام می داد تا این قدر وقت مجلس گرفته نشود.

صدیف بدری نماینده اردبیل نیز تاکید کرد که مسائل مهمتری در کشور از اصلاح آیین نامه وجود دارد که بارزترین آن گرانی های اخیر است. هر روز شاهد افزایش قیمت کالاهای اساسی هستیم که این روزها گرانی ها به سیمان و میلگرد و حتی میوه رسیده که مردم نمی توانند بیشتر از نیم کیلو میوه بخرند. انتظار از مجلس انقلابی به رسیدگی به مسائل کلان است.

محمد تقی نقدعلی نماینده خمینی شهر نیز با اشاره به مشکل کم آبی در خوزستان و اعتراضات مردم به این موضوع گفت: دو بحران شبیه بحران خوزستان در اصفهان گذشت، منتها با تدبیر نمایندگان و مسوولان جلوی این بحران گرفته شد اما آب اصفهان از دست رفته است، لذا باید هر چه زودتر از این طرح بگذریم که موضوعات مهم تری در کشور وجود دارد.

سیدناصر موسوی لارگانی نماینده فلاورجان نیز اظهار کرد: کشور با مشکلات جدی روبرو است، خوزستان یک طرف و اصفهان و سیستان و بلوچستان هم طرف دیگر و در چنین شرایطی مجلس مشغول بررسی این طرح است. مردم از مجلس انقلابی انتظار بررسی و حل مشکلات اساسی را دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha