اصغر جعفریروحی در گفتوگو با ایسنا، از افزایش ماموریتهای کرونایی اورژانس در استان زنجان خبر داد و اظهار کرد: با آغاز پیک پنجم کرونا و افزایش مبتلایان به کووید - ۱۹، تعداد پایگاههای اورژانس و کدآمبولانسهای مخصوص کرونا نیز افزایش پیدا کرده است.
وی با اشاره به راهاندازی پایگاه اورژانس بهشتی واقع در بیمارستان بهشتی زنجان، افزود: با توجه به اینکه این پایگاه در مرکز شهر قرار دارد، مشکلاتی اعم از دوری پایگاههای اورژانس از مرکز شهر، ترافیک و دیر رسیدن آمبولانس به این مکان رفع شده است.
این مسئول با بیان اینکه همه آمبولانسهای استان مجهز به دستگاه GPS بوده و زمان رسیدن آمبولانس بر بالین بیمار در سیستم ثبت میشود، تصریح کرد: آمبولانسها باید طی ۱۵ دقیقه در مراکز شهری به بالین بیمار برسند، البته در مواردی که ماموریتهای اورژانس زیاد بوده، گاهی مجبور میشویم از پایگاههای دورتر آمبولانس اعزام کنیم که زمانبر است.
رئیس اورژانس پیشبیمارستانی و مدیریت حوادث استان با بیان اینکه زمان رسیدن آمبولانس بر بالین بیمار قابل پیگیری است، گفت: آمبولانس طبق دستورالعمل موجود فقط برای بیماران اورژانسی که قابلیت جابهجایی و شرایط خاص و بحرانی دارند، اعزام میشود.
جعفریروحی در رابطه با سامانه لوکیشنیاب فرد تماس گیرنده با اورژانس ۱۱۵ زنجان، اظهار کرد: این سامانه برای یافتن محل دقیق افرادی که با اورژانس تماس میگیرند و به دلایلی مانند استرس و غیربومی بودن، محل دقیق حادثه را نمیدانند، راهاندازی شده است.
وی با تاکید بر اینکه شهروندان تنها برای کارهای ضروری با اورژانس ۱۱۵ تماس بگیرند، خاطرنشان کرد: تکنسینهای اورژانس افرادی را که برای راهنمایی با ۱۱۵ تماس میگیرند را راهنمایی میکنند و ذکر این موضوع نیز حائز اهمیت است که اورژانس تست سریع کرونا از بیماران مشکوک به کرونا نمیگیرد.
انتهای پیام
نظرات