• دوشنبه / ۸ شهریور ۱۴۰۰ / ۰۹:۱۳
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1400060805472
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

رهایی زندانی محکوم به قصاص در هرمزگان

رهایی زندانی محکوم به قصاص در هرمزگان

ایسنا/هرمزگان رئیس کل دادگستری هرمزگان از رهایی یک زندانی محکوم به قصاص با تشکیل کمیته جهادی صلح و سازش در شوراهای حل اختلاف این استان خبر داد.

علی صالحی صبح امروز (۸ شهریورماه) با اشاره به تأکید رئیس قوه قضاییه در خصوص لزوم تلاش در جهت ایجاد مصالحه در پرونده‌های قصاص، از تشکیل کمیته جهادی صلح و سازش در شوراهای حل اختلاف استان هرمزگان برای استخراج پرونده‌های موضوع ماده ۴٢٩ قانون مجازات اسلامی و بررسی مجدد آن‌ها خبر داد.

وی تصریح کرد: اعضای این کمیته به صورت شبانه روزی ضمن استخراج سریع پرونده‌های قصاص و تفکیک آن‌ها با دعوت از طرفین یا مراجعه حضوری و همچنین با استفاده ظرفیت علما، روحانیون، متنفذان و معتمدین محلی و خیرین و نهادهای مردمی به منظور اصلاح ذات البین و ایجاد مصالحه تلاش می‌کنند. 

صالحی در ادامه افزود: در خصوص یک زندانی محکوم به قصاص که ۳ سال پیش مرتکب قتل عمد شده بود نیز در نتیجه پیگیری های مستمر اعضای کمیته جهادی صلح و سازش شوراهای حل اختلاف استان هرمزگان، خوشبختانه اولیای دم با استناد به عفو و رأفت اسلامی، رضایت خود را اعلام کرده اند.

رئیس کل دادگستری هرمزگان در پایان یکی از مهمترین اهداف تشکیل این کمیته جهادی در شوراهای حل اختلاف استان را علاوه بر گسترش فرهنگ صلح و سازش، کاهش موجودی پرونده‌های قصاص و به تبع آن کاستن از جمعیت کیفری زندان‌ها برشمرد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha