• شنبه / ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۱:۱۸
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1400061309118
  • خبرنگار : 71477

برنامه ۶۵ میلیارد دلاری آمریکا برای تقویت توانایی در مبارزه با پاندمی‌ها و خطرات زیستی

برنامه ۶۵ میلیارد دلاری آمریکا برای تقویت توانایی در مبارزه با پاندمی‌ها و خطرات زیستی

دولت آمریکا برنامه مفصل جدید خود را برای تقویت توانایی کشور در مبارزه با پاندمی‌ها و خطرات زیستی آتی منتشر کرد؛ برنامه‌ای ۲۷ صفحه‌ای که اهداف، راه‌حل‌ها و هزینه‌های لازم برای برنامه دولت موسوم به "آمادگی آمریکا برای پاندمی" را شرح می‌دهد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، این برنامه موسوم به "آمادگی آمریکا برای پاندمی:‌ تحول در توانایی‌هایمان" در یک سند ۲۷ صفحه‌ای مطرح شده که اقدامات و هزیمه‌های لازم برای تقویت توانایی کشور در واکنش به پاندمی‌ها و خطرات زیستی آمریکا را شرح می‌دهد. این سند همچنین به ضعف‌هایی  که در حال حاضر در توانایی‌های آمریکا در واکنش به پاندمی‌ها و خطرات زیستی وجود دارد، اشاره می‌کند و بر اتفاقات غیرقابل پیش‌بینی که هر پاندمی با خود به همراه می‌آورد، تاکید دارد و هدفش آماده ‌کردن آمریکا و در مقیاس بزرگ‌تر جهان برای مقابله موفق با آن است.

این برنامه از پنج هدف اصلی و کلیدی تشکیل شده است: تحول دفاع پزشکی‌مان، اطمینان از آگاهی موقعیتی، تقویت سیستم‌های بهداشت عمومی، تقویت قابلیت‌های اصلی، و مدیریت این ماموریت. هر یک از این اهداف نیز راه‌حل‌های مربوطه خود را دارد که در این سند ذکر شده‌اند. دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا هزینه هر یک از این راه‌حل‌ها را برآورد کرده و در مجموع مبلغ ۶۵.۳ میلیارد دلار را برای این برنامه در نظر گرفته که طی هفت تا ۱۰ سال آتی هزینه خواهد شد.

تحول دفاع پزشکی‌

برای تغییر و تحول اقدامات دفاعی پزشکی آمریکا، دولت بهبود و ارتقای طراحی، آزمایش، مجوز، تولید، توزیع، مدیریت و انطباق و همچنین تدبیر درمان‌ها برای هدف قرار دادن عملکردهای ضروری ویروسی و ایجاد و بکارگیری آزمایشات تشخیصی را در اولویت قرار داده است.

بودجه لازم برای تقویت توانایی‌های واکسیناسیون آمریکا ۲۴.۲ میلیارد دلار، برای درمان ۱۱.۸ میلیارد دلار و امکانات تشخیصی را پنج میلیارد دلار تعیین شده است.

تقریبا دو سوم از کل بودجه پیشنهادی برای هدف نخست دولت اختصاص یافته است.

اطمینان از آگاهی موقعیتی

برای تحقق هدف دولت بایدن از اطمینان از آگاهی موقعیتی، آنها قصد دارند ۳.۱ میلیارد دلار برای سیستم‌های هشدار اولیه و ۲.۳ میلیارد دلار برای قابلیت‌های نظارت واقعی بر زمان سرمایه‌گذاری کنند.

امید پشت "اطمینان از آگاهی موقعیتی" این است که آمریکا قادر باشد خیلی زود هرگونه تهدید بیولوژیکی را کشف کند تا بتواند مانع پاندمی شود و اگر در این زمینه ناکام شدند، توانایی رهگیری، نظارت و به حداقل رساندن شیوع آن را خواهند داشت.  

تقویت سیستم‌های بهداشت عمومی

در جبهه داخلی، دولت امیدوار است تا از طریق یک سرمایه‌گذاری ۶.۵ میلیارد دلاری در آزمایشگاه‌های بهداشت عمومی و زیرساخت‌های دیجیتال، تقویت نیروی کار بخش بهداشت عمومی و در اولویت قرار دادن جوامع آسیب‌پذیر، زیرساخت‌های بهداشت عمومی آمریکا را به روز رسانی کند.

در جبهه بین‌المللی، دولت قصد دارد ۲.۸ میلیارد دلار برای تقویت ظرفیت، سیستم‌های بین‌المللی برای تحقیق و توسعه، ارتقا محصول، و توزیع سریع واکسن،  درمان، تشخیص و تامین هزینه کند.

تقویت قابلیت‌های اصلی

دولت بایدن چهار راه‌حل کلیدی را برای تقویت قابلیت‌های اصلی آمریکا در زمینه پاندمی‌ها و خطرات زیستی مطرح کرده است. نخست سرمایه‌گذاری ۳.۱ میلیارد دلاری برای ارتقا اثربخشی و ساخت تجهیزات محافظت شخصی و دوم، سرمایه‌گذاری ۲.۱ میلیارد دلاری برای تضمین اینکه آمریکا توانایی ذخیره و تولید لوازم حیاتی و لازم را دارد، است.     

سومین راه‌حل یک سرمایه‌گذاری دو میلیارد دلاری برای جلوگیری از رویدادهای بیولوژیکی فاجعه‌آمیز است. راه‌حل چهارم یک سرمایه‌گذاری ۱.۶ میلیارد دلاری برای ارتقا ظرفیت تنظیمی برای واکسن‌ها، درمان‌ها و تشخیص‌هاست.

مدیریت این ماموریت

هدف نهایی دولت بایدن در برنامه آمادگی برای پاندمی، ایجاد یک کنترل ماموریت است. وظیفه کنترل ماموریت، تضمین مسئولیت و جوابگویی برای تمامی جنبه‌های آمادگی آمریکا برای پاندمی و تامین برنامه‌های موجز برای مبارزه با تهدیدات آتی برای ملت است.

دولت بایدن به دنبال بدست آوردن هماهنگی بین‌المللی از طریق کنترل ماموریت است و یک بودجه ۸۰۰ میلیون دلاری را برای این هدف در نظر گرفته است.

همزمان با اینکه مقامات برآورد کرده‌اند که پاندمی کووید ۱۹ تاکنون یک هزینه ۱۶ تریلیون دلاری به همراه داشته، دولت بایدن معتقد است که این سرمایه‌گذاری ۶۵ میلیارد دلاری در آمادگی برای پاندمی‌ها کاملا می‌ارزد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha