• چهارشنبه / ۱۷ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۱:۴۱
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد مطلب: 1400061712691

ثبت ۲۶ مرگ ناشی از کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته در البرز

ثبت ۲۶ مرگ ناشی از کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته در البرز

ایسنا/البرز رئیس ‌دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۲۶ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به  ۵۶۵۰ نفر رسیده است.

محمد فتحی در خصوص آخرین وضعیت کرونا در البرز، گفت: از دیروز تا امروز ۱۷ شهریور ۱۴۰۰،  ۱۷۳ بیمار با علائم کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری شده‌اند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: مجموع کل موارد بستری شامل قطعی، محتمل و مشکوک از ابتدای شیوع کرونا تا امروز در استان البرز ۶۶ هزار و ۳۸۶  نفر است.

فتحی با بیان اینکه در حال حاضر  تعداد ۱۲۲۷ نفر شامل موارد قطعی، محتمل و مشکوک در مراکز درمانی بستری هستند افزود: از این تعداد، ابتلای ۶۶۳ نفر به بیماری کووید ۱۹، تا این تاریخ قطعی شده است.

وی افزود: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۲۶ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به  ۵۶۵۰ نفر رسیده است.

فتحی در پایان تصریح کرد: خوشبختانه از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۵۹ هزار و ۴۹۶ نفر از مراکز درمانی ترخیص شده‌اند.

انتهای پیام