• چهارشنبه / ۲۱ مهر ۱۴۰۰ / ۱۳:۴۸
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1400072114954
  • خبرنگار : 50061

محمدبیگی مطرح کرد

موافقت وزیر جهاد کشاورزی با افزایش اعتبارات حوزه آبخیزداری قزوین

موافقت وزیر جهاد کشاورزی با افزایش اعتبارات حوزه آبخیزداری قزوین
عکس تزئینی است

ایسنا/قزوین نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: طی دیدار با ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی، وی با درخواست افزایش میزان اعتبارات حوزه آبخیزداری و سهمیه نهاده‌های خام و ادوات کشاورزی استان موافقت کرد.

فاطمه محمدبیگی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به دیدار با ساداتی‌نژاد وزیر جهاد کشاورزی و معاونان وی اظهار کرد: استان قزوین یکی از قطب‌های اصلی صنعت دام‌پروری کشور و دارای ۲۷۷ هزار رأس گاو غیرصنعتی و ۹۱۵ هزار رأس گوسفند و بز است.

وی ادامه داد: خشکسالی و عدم تأمین نیاز تغذیه‌ای دام‌های سنتی استان توسط مراتع و عدم توان مالی دامداران برای خرید علوفه، در بلندمدت منجر به مشکلات فراوان در تأمین گوشت موردنیاز استان و کشور می‌شود، لذا در راستای حمایت از تولیدکنندگان استان و پایداری تولید، مطالبه جدی ما از وزارت جهاد کشاورزی افزایش سهمیه نهاده خام استان قزوین است تا بخشی از مشکلات دامداران حل شود.

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: برای طرح‌های آبخیزداری در مناطق مختلف چون الموت، کوهین و طارم مبلغ ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای استان قزوین در سال ۱۴۰۰ پیش‌بینی‌شده بود اما بر اساس اعلام اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان از جدول اعتبارات، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی حذف شده است.

وی بیان کرد: اقلیم شهرستان‌های قزوین، البرز و آبیک اغلب کوهستانی و اراضی شیب‌دار است و هرساله شاهد وارد شدن خسارت و ضرر و زیان سنگین ناشی از سیل به کشاورزان و باغداران منطقه هستیم، به‌منظور کنترل خسارات، اجرای پروژه‌های آبخیزداری جهت کنترل صحیح آب‌های جاری در مناطق مختلف استان قزوین یک ضرورت مهم است ازاین‌رو افزایش ردیف اعتباری پیش‌بینی‌شده مربوطه برای استان قزوین برای اجرای طرح‌های آبخیزداری را خواستاریم.

محمدبیگی اشاره کرد: دشت قزوین یکی از دشت‌های مهم و گسترده کشور با وسعت تقریبی ۴۴۰ هزار هکتار که با کمتر از یک درصد سطح خاک میهن اسلامی بیش از چهار درصد از تولیدات بخش کشاورزی کشور را به خود اختصاص داده و سالانه قادر به تولید بیش از چهار میلیون تُن محصولات زراعی، باغی و دامی است. بااین‌حال ادوات کشاورزی چون تراکتور و کمباین تخصیصی موجود در استان به‌هیچ‌وجه پاسخگوی نیاز کشاورزان و باغداران استان نیست.

وی مطرح کرد: ازآنجاکه استان قزوین یک استان کشاورزی و تأمین‌کننده بخش مهمی از نیازهای کشور است برای مثال بخش طارم سفلی بیشترین تولیدات دانه‌های روغنی زیتون این محصول استراتژیک را دارد، از وزارت جهاد کشاورزی خواستار افزایش تجهیزات و ادوات کشاورزی و باغداری در استان هستیم.

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی در پایان یادآور شد: ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی نیز در این دیدار ضمن تأکید بر نگاه ویژه ظرفیت‌های کشاورزی استان قزوین، نامه‌های در نظر گرفته‌شده برای ارتقاء وضعیت کشاورزی استان را موردمطالعه قرار داد و با درخواست افزایش میزان اعتبارات حوزه آبخیزداری و سهمیه نهاده‌های خام و ادوات کشاورزی استان موافقت کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha