سیاوش زیدعلی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: همه میدانیم لرستان دارای آب و پتانسیل لازم است اما وقتی که به کسانی مراجعه میشود که خبره و اهل فن هستند باید با دست پر مراجعه کنید و حرفهای عامهپسند جوابگو نیست بلکه باید با اطلاعات کارشناسی و تخصصی مطالبه صورت گیرد.
وی افزود: اعتباراتی دادند و یک سری از ظرفیتهای استان در قالب طرحهای اصلاح مجوز تخصیص آب شناسایی شدند و مجوز ده سد که حجم مخزن آنها ۱۰۰ میلیون مترمکعب است به آب منطقهای داده شد.
معاون شرکت آب منطقهای لرستان در خصوص سد معشوره گفت: کارفرمای معشوره شرکت آب نیرو است و این سدی استراتژیک برای استان محسوب میشود.
زیدعلی افزود: اهداف مشترک سدها برقابی، شرب و کشاورزی است و می توان در کنار آن اهداف گردشگری و کنترل سیلاب را دیده شود.
وی عنوان کرد: سال ۹۹ و اوایل ۱۴۰۰ یک سری نتایج آماربرداری و مطالعاتی در خصوص سدهای استان انجام دادیم که این مهم با سند سازگاری با کمآبی تلفیق شد و در بحث تخصیص آب، ابتدای امسال یک سری اصلاحیه در راستای تخصیص آب داشتیم که علاوه بر تخصیصهای قبلی، ۵۴ میلیون مترمکعب به حجم تخصیص آب استان اضافه شد که عمدتا به سمت سد معشوره سوق داده شد.
وی بیان کرد: چنانچه برداشتهای عادی داشته باشیم، اگر ۵۴ میلیون مترمکعب درست مصرف شود به اندازه تامین آب شرب چندین شهر لرستان است.
زیدعلی با بیان اینکه معشوره در مرحله مطالعات تکمیلی است، ادامه داد: با احداث این سد، علاوه بر حل مشکل سیل در شهرهای جنوبی لرستان، کمآبی در شهرستانهای کوهدشت، رومشکان، پلدختر و چگنی را مرتفع میسازد.
معاون شرکت آب منطقهای لرستان با بیان اینکه مجبور به رسیدن به توسعه هستیم، اضافه کرد: در لرستان ایجاد سد برای امر کشاورزی ضرورری است.
وی یادآور شد: برقی که از منابع آبی تامین میشود یک انرژی پاک محسوب میشود و میتواند جایگزین نیروگاههای اتمی و فسیلی شود.
انتهای پیام
نظرات