• پنجشنبه / ۴ آذر ۱۴۰۰ / ۱۹:۵۴
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1400090403228
  • منبع : نمایندگی گیلان

بخشدار لوندویل:

الزام احیای زیرساخت های گردشگری و تاریخی مسیر آبشار لاتون

الزام احیای زیرساخت های گردشگری و تاریخی مسیر آبشار لاتون

ایسنا/گیلان بخشدار لوندویل بر الزام احیای زیرساخت های توریستی، گردشگری و تاریخی مسیر شهر لوندویل تا منطقه لاتون (آبشار بارزاو) تأکید کرد.

توحید کرم زاده، در جلسه ای که با حضور تعدادی از دهیاران و شوراهای اسلامی روستاهای بخش لوندویل و اعضای اتاق فکر شهرستان مرزی بندر آستارا در محل بخشداری لوندویل برگزار شد، اظهار کرد: طرح توسعه گردشگری مسیر آبشار لاتون از سه سال پیش در دستور کار قرار دارد.

وی با بیان اینکه در همین راستا بودجه یک میلیارد ریالی در سال ۱۳۹۸ برای ساماندهی مسیر آبشار و احداث سرویس بهداشتی و نمازخانه، مصوب و بخشی هم اختصاص یافت، ادامه داد: بروکراسی های اداری و مشکلات حوزه منابع طبیعی، مانع از اجرای کامل طرح شد.

وی با اشاره به اینکه آبشار لاتون با نام محلی "بارزاو" به عنوان بلندترین آبشار چهار فصل ایران شناخته شده است، افزود: همه ساله گردشگران بسیار داخلی و خارجی را به سوی خود می کشاند.

کرم زاده، در بخش دیگر سخنان خود به برخی آثار طبیعی و تاریخی موجود در مسیر این آبشار اشاره کرد و یادآور شد: قرار گرفتن آبگرم کوته کومه، آسیاب تاریخی آسیو شوان، قبرستان قدیمی لاتون و آبشارهای متعدد واقع شده در این مسیر از جمله آبشار میه کومی و روستاهای سلی و گونش، توسعه همه جانبه مسیر این آبشار را به یک الزام تبدیل کرده است.

وی احیای آبگرم طبیعی کوته کومه و آسیاب تاریخی آسیو شوان را یک الزام برای تغییر در نوع نگاه گردشگران و افزایش شب اقامت توریست ها برشمرد و خاطرنشان کرد: روستائیانی را که منازل قدیمی با بافت بومی آنها در داخل طرح های هادی قرار دارد، می توانند از تسهیلات ایجاد واحدهای بوم گردی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بهره مند شوند.

بخشدار لوندویل در پایان بر نصب تابلوهای راهنمای گردشگران و نقشه های مسیر مذکور تأکید کرد و گفت: بخش لوندویل به دلیل داشتن آبشارهای مرتفع متعدد در مسیر لاتون و میه کومی باید زبازند باشد و در این راستا همه مسئولان و مردم باید دوشادوش همدیگر تلاش کنند.

به گزارش ایسنا، در این جلسه دهیاران، اعضای شورای روستاهای بخش لوندویل و نماینده دفتر نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی و اعضای اتاق فکر آستارا به تبیین طرح ها و نظرات خود در راستای بهسازی و احیای بافت های فرسوده و تاریخی مسیر مذکور پرداختند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha