عباسعلی نجفی در حاشیه بازدید از محور رانشی نمارستاق شهرستان آمل ، دلیل اصلی ازدیاد رانش زمین در محورهای استان را عدم اجرای طرح آب خیز داری در مناطق بالادست بیان و اظهار کرد: اگر اقدام به هنگام جهت اجرای طرح مذکور انجام نشود، مطمئناً شاهد خسارات بسیار شدیدی خواهیم بود.
وی ادامه داد : طی چند ماه اخیر به دلیل شدت بارش باران پاییزی ، حجم رانش زمین نسبت به مدت مشابه سال گذشته چندین برابر افزایش یافت ، به طوری که در بیش از ۱۳۵ نقطه از جاده های کوهستانی مازندران از ابتدای سال تا کنون دچار رانش و سیل بردگی شد و خسارتهای وسیعی بالغ بر۳۲۰۰ میلیارد ریال بر جادههای این استان وارد کرد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مازندران با بیان اینکه استانهای شمالی به ویژه مازندران، با توجه به شرایط خاص زمین شناسی، اقلیمی، آبهای زیرزمینی، سرعت تغییرات کاربری اراضی شاهد وقوع رانشهای متنوع و فراوان همراه با خسارات مالی، و فرسایش شدید خاک است، تصریح کرد : بارشهای شدید ۲سال گذشته تاکنون باعث اشباع شدن سفره های زیر زمینی و خاک این منطقه شد که موجب آشفتگی و درهم ریختگی عرصه وسیع رانشی شده است.
نجفی نقاط رانشی و خسارتی استان را از ابتدای سال تاکنون ،محورهای شریانی کندوان ، هراز ، سوادکوه راه های روستایی شهرستانهای بابل ، نوشهر ، نور ، تنکابن ، رامسر و آمل عنوان کرد .
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای مازندران افزود: این اداره کل با تجهیزات کامل راهداری از همان آغاز رانش در محل حادثه حضور دارد و تحت هر شرایطی با ایجاده جاده دسترسی به هموطنان خدمت رسانی می کنند.
انتهای پیام
نظرات