• جمعه / ۱۲ آذر ۱۴۰۰ / ۱۸:۴۰
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400091209200

ابراهیم عزیزی رئیس فراکسیون جنوب کشور مجلس شد

ابراهیم عزیزی رئیس فراکسیون جنوب کشور مجلس شد

ایسنا/فارس انتخابات فراکسیون جنوب کشور مجلس شورای اسلامی برگزار و طی آن ابراهیم عزیزی نماینده شیراز و زرقان با حداکثر آرا به عنوان رییس این فراکسیون انتخاب شد.

با برگزاری انتخابات فراکسیون جنوب کشور مجلس شورای اسلامی، ابراهیم عزیزی نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس به عنوان رئیس و زاهدی نماینده کرمان به عنوان نایب رئیس این کمیسیون انتخاب شدند.

به گزارش ایسنا، فراکسیون جنوب کشور متشکل از نمایندگان استان‌های فارس، هرمزگان، بوشهر، سیستان و بلوچستان، کرمان و خوزستان است.

جمعا 64 نماینده، عضو این فراکسیون هستند که با هدف استفاده حداکثری از ظرفیت‌های استان‌های جنوبی کشور برای توسعه فراگیر تشکیل شده است.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی در حاشیه این انتخابات هدف از تشکیل فراکسیون جنوب را همگرایی و همدلی بیشتر برای توسعه مطلوبتر در استان‌های عضو اعلام کرد.

ابراهیم عزیزی افزود: برای انجام پروژه‌های بزرگ در حوزه آب، ریل، راه و ....، وجود یک فراکسیون با این ظرفیت بسیار ضروری بود تا بتوان این امور را با یک انسجام و وحدت رویه مناسب دنبال کرد.

عزیزی خاطرنشان کرد: وجود یک فراکسیون قدرتمند در جنوب کشور موجب خواهد شد تا مطالبات این منطقه نیز با هم فکری و هم گرایی زودتر به نتیجه برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha