احد ظفری ادامه داد: اولویت با واحدهایی است که ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و زودتر به بهره برداری میرسند و ایجاد اشتغال میکنند، اولویت دوم نیز با زنجیرههای تولید تا مرحله فرآوری است سپس نوبت به گلخانهها میرسد.
وی بیان کرد: این تسهیلات ۷۰ درصد به صورت ثابت و ۳۰ درصد سرمایه در گردش است و واحدهایی که به ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی رسیدهاند میتوانند از هر دو طرح استفاده کنند.
ظفری تصریح کرد: سهم اشتغال استان در بخش کشاورزی دو هزار و ۶۸۹ نفر بوده است که ۹۱ درصد از تعهد انجام شده و انتظار میرود با توجه به تسهیلاتی که از محل رونق تولید به استان همدان و سازمان جهاد کشاورزی تخصیص پیدا می کند به صورت ۱۰۰ درصد انجام شود.
وی با بیان اینکه مبلغ تسهیلات پرداختی به نوع فعالیت تولیدی بستگی دارد و سقف مشخصی ندارد، افزود: متقاضیان باید پروندههای خود را در مدیریت شهرستانها تشکیل دهند و بعد از تکمیل به مدیریت سرمایه گذاری سازمان ارسال شود.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه تا پایان سال اعتبارات جذب میشود، مطرح کرد: ۲۴ واحد تولیدی که به دلیل کرونا و مخاطرات بخش کشاورزی از چرخه تولید خارج شده بودند با تسهیلاتی که به عنوان سرمایه در گردش در اختیارشان قرار گرفت به فعالیت خود بازگشتند که همه بخشها را شامل میشد اما عمدتاً صنایع تبدیلی بودند.
انتهای پیام
اختصاص تسهیلات ۱۳۸ میلیاردی برای احیای واحدهای تولیدی همدان

ایسنا/همدان مدیر سرمایه گذاری سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: در سال ۱۴۰۰ مبلغ ۱۳۸ میلیارد تومان تسهیلات برای احیاء واحدهای تولیدی که نیاز به سرمایه گذاری دارند از طریق وزارت جهاد کشاورزی تخصیص داده شده است.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات