روحالله خدام عباسی، ۶ شهریور اظهار کرد: از هفته دولت سال گذشته تا هفته دولت سال جاری، ۱۲۵ فقره بازرسی از مراکز عرضه مصنوعات طلا در سطح استان انجام شده است. همچنین نمونه برداری از واحدهای صنفی مجاز عرضه کننده مصنوعات طلا در سطح استان انجام و نتایج آزمون آنها نیز به استانهای مربوطه ارسال شد.
وی گفت: به موجب ماده ۱۳ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد مصوب مهرماه ۱۳۹۶ در زمینه مصنوعات فلزات گرانبها، «سازمان ملی استاندارد ایران، تنها مرجع رسمی کشور در تعیین عیار رسمی و انگ گذاری مصنوعات فلزی گرانبها است» و عیار رسمی فلزات گرانبهای کشور، در استانداردهای ملی مربوطه مشخص شده است.
خدام عباسی با تأکید بر اینکه تمام تولیدکنندگان طلا موظفند کد شناسایی خود را بر روی مصنوعات طلا حک کنند، افزود: واحدهای صنفی عرضه کننده مصنوعات طلا نیز موظند تنها مصنوعاتی را برای فروش عرضه کننده که دارای کد شناسایی و عیار ۷۵۰ باشد.
رئیس اداره اندازه شناسی، اوزان و مقیاسهای اداره کل استاندارد استان اعلام کرد: در حال حاضر سه واحد تولیدی طلا در استان دارای کد شناسایی معتبر می باشند.
همچنین سیده ربابه عمادی رییس اداره نظارت بر اجرای استاندارد استان سمنان اظهار کرد: از هفته ی دولت سال گذشته تا هفته ی دولت سال جاری در راستای نظارت بر اجرای استاندارد و صدور پروانه کاربرد علامت استاندارد برای متقاضیان واجد شرایط، اقدام به صدور۱۲۳ فقره پروانه کاربرد علامت استاندارد کرده است.همچنین به همت کارشناسان نظارت بر اجرای استاندارد این اداره کل، در طی یک سال اخیر، ۴۹۰ فقره تمدید، ۱۴ فقره تعلیق وتعداد۷۲ فقره ابطال پروانه کاربرد علامت استاندارد نیز انجام گرفته است.
عمادی با بیان اینکه وجود علامت استاندارد بر روی کالا نشانه انطباق کالا با استاندارد ملی است به شهروندان توصیه کرد کالاهایی را خریداری کنند که دارای علامت استاندارد و کد ۱۰ رقمی باشند.
انتهای پیام
نظرات