• پنجشنبه / ۱۹ آبان ۱۴۰۱ / ۱۱:۵۹
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1401081913254
  • خبرنگار : 50194

بزرگ‌شدن پروستات؛ بیماری شایع مردان در میانسالی

بزرگ‌شدن پروستات؛ بیماری شایع مردان در میانسالی

ایسنا/مازندران یک مشاور و محقق طب سنتی با بیان اینکه رشد پروستات در ۲۰ و ۴۰ سالگی، اتفاقی معمولی است، اظهار کرد: نیمی از مردان تا رسیدن به سن ۶۰ سالگی درگیر با بزرگ شدن پروستات هستند و تا ۸۵ سالگی ۹۰ درصد مردان به عارضه بزرگ شدن پروستات دچار می شوند.

محمد مهدی داستان پور در گفت و گو با ایسنا در خصوص علت بزرگ شدن پروستات در جوانی اظهار کرد: ‌عوامل بسیار زیادی در سلامت و رشد پروستات در آقایون موثر است که سهل انگاری در بعضی از آن‌ها می‌تواند موجب مشکلات و بیماری‌های بسیاری شود؛ بیماری‌های پروستات فقط برای میانسال‌ها و افراد مسن نیست، چراکه جوانان نیز درگیر می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه اورولوژیست ها معتقدند که در بدو تولد، غده پروستات بسیار کوچک است، تصریح کرد: هنگامی که سطح تستوسترون در دوران بلوغ افزایش می‌یابد، پروستات به سرعت رشد می کند و در ۲۰ سالگی اندازه آن ۲ برابر می‌شود و رشد برای دو دهه بعد از آن کند می‌شود؛ پروستات معمولاً برای سال‌های زیادی مشکلی ایجاد نمی‌کند. 

مشاور و محقق طب سنتی با بیان اینکه کمتر از ۱۰ درصد مردان ۳۰ ساله دارای مشکل بزرگ شدن پروستات هستند، خاطرنشان کرد: وقتی مردان به ۴۰ سالگی می رسند، پروستات جهش رشد دوم را تجربه می کند. نیمی از مردان تا رسیدن به سن ۶۰ سالگی درگیر با بزرگ شدن پروستات بوده و تا ۸۵ سالگی ۹۰ درصد مردان به عارضه بزرگ شدن پروستات دچار هستند.

داستان پور افزود: تورم یا ورم پروستات که یک غده تناسلی ترشحی است، زمانی اتفاق می‌افتد که مایع فراوان در آن تجمع پیدا کند و نیز می‌تواند به علت بیماری پروستات به وجود آید. جوانانی که مبتلا به التهاب پروستات می‌شوند، اولین علامتی که آنها را رنج می‌دهد و موجب نگرانی آن‌ها می شود، نیاز فوری و سریع به تخلیه ادرار است.

وی معتقد است: پزشکان اگر التهاب پروستات را در مرحله اولیه که حاد است، تشخیص ندهند، به طرف حالت مزمن رفته و در این حالت، فرد جوان به مسائل روحی روانی مبتلا می‌شود، علاوه بر آن پروستات مزمن درمان طولانی مدت را طلب می‌کند.

مشاور و محقق طب سنتی گفت: قطع جریان یا ضعیف شدن ادرار، مشکل در زمان شروع ادرار کردن، ادامه دریبل بعد از ادرار کردن، احساس عدم تخلیه کامل مثانه از جمله علائم بزرگ شدن پروستات است و البته ادرار دردناک، نیاز مکرر به تخلیه مثانه، به خصوص در شب، احساس اضطرار با احساس دفع ادرار، از دست دادن کنترل مثانه (بی اختیاری) مجموعه دیگری از علائم است و زمانی اتفاق می افتد که ادرار جمع شده در مثانه باعث تحریک می شود.

داستان پور استفاده از روغن کدو، سرکه انگبین، دمنوش گزنه، انار شیرین، خاکشیر همراه با آب گرم، آب انجیر و ماساژ پروستات را از جمله درمان های طب سنتی بیان کرد.

وی ادامه داد: این افراد باید از قهوه، غذاهای سرخ کردنی، نوشابه خصوصا از نوع انرژی زا، خود ارضایی و آب یخ پرهیز کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha