• یکشنبه / ۲۰ آذر ۱۴۰۱ / ۱۳:۲۰
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1401092013336
  • خبرنگار : 30057

با امضای تفاهم‌نامه سه‌جانبه همزمان با هفته پژوهش و فناوری؛

زیست‌بوم فناوری و نوآوری غذای سالم کلید خورد

زیست‌بوم فناوری و نوآوری غذای سالم کلید خورد

با امضای تفاهم‌نامه سه‌جانبه بین مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی و پارک علم و فناوری خراسان رضوی، زیست بوم فناوری و نوآوری غذای سالم همزمان با هفته پژوهش و فناوری آغاز به کار کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر سید محمد علی رضوی، رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مورد راه‌اندازی این زیست بوم، گفت: زیر ساخت‌های این شبکه متشکل از پارک‌های علم و فناوری، مراکز تحقیقاتی و پژوهشی شامل شبکه ملی پژوهش و فناوری علوم و صنایع غذایی، شهرداری، شهرک‌های صنعتی، بخش خصوصی، شرکت‌های دانش‌بنیان، نهادهای مالی، شرکت‌های فناور و دارای توانمندی تحقیق و توسعه و تشکل‌های مرتبط است.

وی به اهداف راه‌اندازی این زیست بوم اشاره و تصریح کرد: شناخت اولویت‌های کلان کشور در حوزه ایمنی و امنیت غذایی و تبدیل شدن به بازوی علمی عملیاتی اجرای سیاست‌های کلان کشور، ارائه خدمات فناورانه و دانش‌بنیان از طرف زیست بوم به واحدهای صنایع غذایی، راه‌اندازی پردیس‌های تخصصی حوزه صنعت غذا در جهت ایجاد زنجیره ارزش، ایجاد ارتباط با مراکز صنعتی و توانمند جهت انتقال یافته‌های فناورانه به صنعت غذای کشور، جلوگیری از موازی کاری در اجرای پژوهش‌های کاربردی و استفاده از ظرفیت دانشی زیست بوم از اهداف ایجاد این زیست بوم به شمار می‌روند.

رضوی ادامه داد: شبکه‌سازی بین بازیگران اصلی زیست بوم نظیر مراکز پژوهشی، شرکت‌های دانش‌بنیان، صنعت غذا و مراکز فناوری دیگر ارگان‌های مشورتی با هدف استفاده از ظرفیت آنها در توسعه زیست بوم و ایجاد فضای همکاری در تدوین نیازها، محصولات اولویت‌دار دانش‌بنیان مطابق با سند آمایشی سرزمین، استفاده بهینه از ظرفیت‌های خالی بخش صنایع غذایی، پروژه‌یابی برای هدایت سرمایه‌گذاری و ایجاد زنجیره ارزش افزوده به منظور کارآمد کردن رویه‌های تولید، تأمین و عرضه محصولات صنایع غذایی و نیز تسهیل حضور شرکت‌های توانمند دانش‌بنیان در بخش‌های مختلف صنایع غذایی با هدف کیفی‌سازی و توسعه بازار محصول از دیگر اهداف راه‌اندازی زیست‌بوم فناوری و نوآوری غذای سالم به شمار می‌روند.

رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مورد متقاضیان داخلی عضویت در این زیست‌بوم، گفت: وزارتخانه‌های "علوم، تحقیقات و فناوری"، "صنعت، معدن و تجارت"، "بهداشت، درمان و آموزش پزشکی" و جهاد کشاورزی و نیز شرکت‌های دانش‌بنیان، صنعت غذا، عموم مردم، وزارت دفاع و پدافند غیر عامل، واردکنندگان و صادرکنندگان مواد غذایی، دامپزشکی، سازمان‌های نظارتی و بازرسی و سایر موارد متقاضیان داخلی حضور در این زیست بوم هستند.

به نقل از روابط عمومی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، وی همچنین افزود: صادرکنندگان، سازمان گمرک، ISO و سایر موارد متقاضیان خارجی زیست‌بوم فناوری و نوآوری غذای سالم را تشکیل می‌دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha