• سه‌شنبه / ۲۹ آذر ۱۴۰۱ / ۱۰:۳۷
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1401092919568
  • خبرنگار : 50184

برای رشد ورزش کرمانشاه چه باید کرد؟

برای رشد ورزش کرمانشاه چه باید کرد؟

ایسنا/کرمانشاه رئیس دانشکده علوم ورزشی دانشگاه رازی کرمانشاه معتقد است، فرابخشی کردن مقوله ورزش، داشتن برنامه، مشخص کردن رشته‌های با اولویت، بروزرسانی دانش مربیان، حمایت کامل از یک ورزشکار در مسیر قهرمانی، استعدادیابی علمی و داشتن نگاه علمی به ورزش می‌تواند رشد ورزش کرمانشاه را به همراه داشته باشد.

دکتر حسین عیدی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به افت ورزش کرمانشاه در سالهای اخیر، به بیان راهکارهایی برای رشد آن پرداخت و اظهار کرد: تا زمانی که به مقوله ورزش بصورت جزیره‌ای بپردازیم در آن رشد نخواهیم داشت، چرا که ورزش مسئله‌ای فرابخشی است و ابعاد مختلفی دارد که باید به همه ابعاد آن پرداخت.

وی افزود: هرچند اداره کل ورزش و جوانان و هیات های ورزشی متولی اصلی بحث ورزش در استان هستند، اما آنها به تنهایی نمی‌توانند این حوزه را رشد دهند، بلکه باید سایر ارگانهای ذیربط هم پای کار بیایند.

رئیس دانشکده علوم ورزشی دانشگاه رازی کرمانشاه تاکید کرد: از طرفی برای اینکه شاهد رشد ورزش استان باشیم، باید برنامه داشته باشیم و اولویت‌ها را مشخص کنیم، یعنی مشخص شود که در کدام رشته‌ها بیشترین پتانسیل مدال آوری را داریم و سپس نیازها براساس هرکدام از این اولویت‌ها احصاء شود.

به گفته این عضو هیات علمی دانشگاه رازی، کشتی، وزنه برداری و رشته‌های رزمی می توانند رشته‌های اولویت‌دار در کرمانشاه باشند، بنابراین باید توجه بیشتری به این رشته‌ها شود و سرمایه‌گذاری ویژه‌ای در بحث قهرمانی روی آنها صورت گیرد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر امکانات زیرساختی نسبتا خوبی با امکانات ابتدایی در استان داریم، اما داشتن آکادمی‌های حرفه‌ای و مراکز تمرینی حرفه‌ای موضوعی است که در بحث زیرساختی چندان به آن توجه نشده است.

عیدی بر لزوم بروزرسانی دانش مربیان نیز تاکید کرد و افزود: متاسفانه بسیاری از مربیان ما بروز نیستند و برنامه‌ها و دانش روز را ندارند که در این زمینه باید اقداماتی در دستورکار قرار گیرد.

رئیس دانشکده علوم ورزشی دانشگاه رازی یکی دیگر از مهمترین مشکلات ورزش استان که باید برای حل آن کاری صورت گیرد را حمایت از ورزشکاران اعلام کرد و افزود: کلیدی‌ترین بخش در توسعه ورزش، ورزشکاران هستند و باید حمایت‌های مالی، معنوی و فنی خوبی از آنها انجام گیرد.

وی ادامه داد: ورزشکاری که می‌خواهد قهرمان شود و رشته ورزشی‌اش را بصورت حرفه‌ای ادامه دهد، باید تمام وقت خود را صرف این رشته کند و هیچ دغدغه‌ای غیر از تمرین و رسیدن به بالاترین مدارج قهرمانی نداشته باشد، بنابراین مسئولین باید حقوق و مزایا و بیمه‌اش را برقرار کنند، اما اکنون ما چنین شرایطی را در ورزش استان و حتی کشور نداریم.

رئیس دانشکده علوم ورزشی دانشگاه رازی کرمانشاه اظهار کرد: کشورهایی که بالاترین آمار مدال آوری را در میادین مختلف ورزشی دارند، کشورهایی هستند که برای ورزشکاران خود یک مسیر قهرمانی در نظر می‌گیرند و در این مسیر از آنها حمایت کاملی را انجام می دهند تا با فراغ بال تنها به ورزش بپردازند و این درحالیست که اکثر ورزشکاران ما مدام دغدغه شغل و درآمد را دارند و گاها از دنیای قهرمانی به دلیل همین مشکلات کنار می‌کشند.

عیدی در ادامه یکی دیگر از الزمات رشد ورزش استان را توجه جدی به استعدادیابی عنوان کرد و گفت: استعدادیابی‌های ما اغلب به صورت سنتی انجام می‌گیرد، درحالیکه امروزه در دنیا استعدادیابی‌ها علمی، بروز و مدرن است.

وی در پایان با تاکید براینکه نگاه مدیریتی در ورزش هم باید تغییر کند، یادآور شد: نگاهی کنونی مدیریت ورزش، نگاهی سنتی، مبتنی بر روزمرگی و بدون برنامه و بدون توجه به جنبه علمی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha