• چهارشنبه / ۳۰ آذر ۱۴۰۱ / ۱۵:۳۲
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1401093020807
  • خبرنگار : 50377

استاندار مازندران تاکید کرد:

راه‌اندازی پایانه صادراتی گل و گیاه درغرب مازندران/اصلاح روش مدیریتی برای توسعه اقتصادی

راه‌اندازی پایانه صادراتی گل و گیاه درغرب مازندران/اصلاح روش مدیریتی برای توسعه اقتصادی

ایسنا/مازندران استاندار مازندران با اشاره به ظرفیت‌های بزرگ اقتصادی و تولیدی متعدد در مازندران، گفت: متاسفانه برخی از مدیران مجموعه اقتصادی مدیریت اصولی برای پیشرفت در کار ندارند. باید برای اصلاح این رویه اشتباه اقدامات اساسی انجام شود.

به‌گزارش ایسنا، سیدمحمود حسینی‌پور امروز در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، اظهار کرد: برای نقش آفرینی مازندران در کریدور شمال به جنوب راه‌اندازی و توسعه پایانه صادراتی گل و گیاه اجتناب ناپذیر است.

وی افزود: سال‌های گذشته در غرب مازندران اقداماتی برای ساخت و تکمیل پایانه گل و گیاه درعباس‌آباد انجام شد اما فرایند پیشرفت این کار طبق زمان‌بندی پیش نرفت.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر پایانه صادراتی نیمه تمام عباس‌آباد با مشکلاتی مدیریتی و همچنین تعیین تکلیف نشدن وضعیت سهامداران این مجموعه در بورس مواجه است، یادآور شد: باید طبق برنامه ریزی مشخص برای رفع این چالش اقدام شود.

استاندار مازندران با تاکید براینکه برای توسعه صادرات گل و گیاه در غرب استان مسئولان اجرایی معطل تاخیر در ساخت پایانه عباس‌آباد نخواهند ماند، گفت: اکنون ساخت دو پایانه صادراتی گل و گیاه در غرب مازندران در دستور کار است.

 این مسئول با ابراز تاسف مبنی بر اینکه سهامدار اصلی پایانه صادراتی گل و گیاه در عباس‌آباد نتوانست به تمامی تعهدات خود در تکمیل این طرح عمل کند، خاطرنشان کرد: متعهد نبودن سهامدار اصلی پایاینه صادراتی سبب مشکلاتی برای بیش از ۱۳ هزار نفر از سهامداران این پایانه شد که با تشکیل کارگروهی برای تعیین مدیرعامل، مشخص شدن نحوه بازپرداخت بدهی این شرکت به یکی از بانک‌های دولتی استان و وضعیت سهامداران اقدام می‌شود.

 حسینی‌پور با اشاره به  ظرفیت‌های بزرگ اقتصادی و تولیدی متعدد در مازندران، افزود: متاسفانه برخی از مدیران این مجموعه‌ها مدیریت اصولی برای پیشرفت در کار ندارند. باید برای اصلاح این رویه اشتباه اقدامات اساسی انجام شود.

وی تصریح کرد: اکنون دیپلماسی حرف اول توسعه اقتصادی را در هر منطقه می زند. مدیران برخی شرکت‌های تولیدی و اقتصادی با مدیریت سنتی نمی‌تواند به درستی کار استان را که همان رونق کسب و کار و ایجاد اشتغال است را پیش ببرند؛ لازم است این رویه نادرست برچیده شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha