• چهارشنبه / ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۲:۱۸
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1401111209545
  • خبرنگار : 30188

کدام اجزای گوشی در تماس با آب آسیب می بینند؟

کدام اجزای گوشی در تماس با آب آسیب می بینند؟

هرگز تجربه خوبی نیست که ببینید تلفن‌تان از دستتان میفتد و ناگهان در یک حوضچه آب، سینک توالت یا هر آب دیگری غوطه‌ور می‌شود. حتی اگر مقدار کمی آب روی گوشی شما ریخته شود، احساس بدی به شما دست می‌دهد زیرا می‌دانید در بیشتر موارد گوشی شما آسیب می‌بیند. با این حال، آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که وقتی گوشی شما در معرض آب قرار می‌گیرد چه اتفاقی می‌افتد؟ مثلاً، چه قطعات یا اجزایی واقعاً بعد از آب‌خوردگی گوشی آسیب می‌بینند؟ برای دریافت پاسخ‌ها با ما همراه باشید.

به گزارش ایسنا به نقل از ایران جی اس ام، در این محتوا، همه چیزهایی را که باید در مورد این سوالات بدانید، به شما می‌گوییم تا بدانید وقتی گوشی شما در اثر آب آسیب می‌بیند، چه کاری انجام دهید. بیایید شما را آگاه کنیم!

چه قطعاتی از گوشی وقتی در معرض آب قرار می گیرند آسیب می‌بینند؟

گوشی هوشمند شامل یک سری قطعات است که در اثر آب‌خوردگی آسیب می‌بینند. بنابراین، این بستگی به مدت زمان ماندن گوشی در آب و میزان نفوذپذیری یا مقاومت گوشی شما در برابر آب دارد. اگر گوشی شما پس از غوطه‌ور شدن در آب آسیب دید، نگران نباشید، زیرا اکثر این قطعات قابل تعمیر هستند.

برای شروع، خشاب سیم‌کارت و کارت SD، جک‌های هدفون، پورت‌های شارژ و سوراخ‌های میکروفون، نقاط ورودی معمولی برای نفوذ آب به گوشی شما هستند. وقتی آب از این سوراخ‌ها وارد می‌شود، مستقیماً به قسمت‌های داخلی گوشی می‌رود و آنجاست که به اجزای حیاتی آن آسیب می‌رساند.

آسیب مایع می‌تواند از کار نکردن پورت شارژ تلفن شما تا روشن نشدن کل دستگاه باشد و هیچ چیز بدتر از این وجود ندارد که تلفن همراه شما روشن نشود و آب یا رطوبت بر برد اصلی (مادربرد) نیز تأثیر بگذارد.

در حال حاضر، مادربرد یکی از گران‌ترین بخش‌های گوشی هوشمند است. هنگامی که توسط آب آسیب می‌بیند، تعویض آن گران تمام می‌شود. با این حال، مادربرد تنها جزء آسیب دیده در هنگام تماس تلفن شما با آب نیست. مایع و رطوبت می‌تواند تقریباً بر هر جزء از تلفن تأثیر بگذارد، از جمله پورت شارژ، صفحه نمایش گوشی، رم، دوربین، پردازنده، بلندگو، میکروفون، باتری، ترانزیستورها و سایر اجزای الکترونیکی. عجیب‌ترین قسمت این است که همه این قطعات به مادربرد متصل هستند. بنابراین، هنگامی که آب به مادربرد آسیب می‌رساند، بیشتر اجزای باقی مانده دچار مشکل می‌شوند.

اهمیت مدت زمانی که گوشی در معرض آب قرار می‌گیرد

بسته به مدت زمانی که تلفن در آب سپری می‌کند، آسیب می‌تواند از خفیف تا شدید باشد. در بیشتر موارد، ممکن است بتوانید گوشی خود را نجات دهید یا با نجات گوشی در اولین فرصت، کمترین آسیب به گوشی وارد شود. این بدان معناست که هر چه سریع‌تر باشید، شانس بیشتری برای نجات گوشی خود از آسیب‌های آب دارید.

نحوه تعمیر گوشی آب خورده

اطلاع از اینکه چه قطعاتی از گوشی در اثر آب‌خوردگی آسیب می‌بینند کافی نیست. بهتر است یاد بگیرید "وقتی تلفن شما در آب غوطه‌ور می‌شود چه کار کنید" و "چگونه گوشی آب‌خورده را تعمیر کنیم".

کدام اجزای گوشی در تماس با آب آسیب می بینند؟

و در مورد نحوه تعمیر گوشی آب خورده، احتمالاً روش خوب قدیمی نگه داشتن تلفن را برای روزها در یک کاسه برنج خوانده اید یا شنیده‌اید، این‌طور نیست؟ اما هی! این یک تکنیک بسیار قدیمی است که مادربرد آسیب دیده را تعمیر نمی‌کند و یا حتی می‌تواند آسیب بیشتری نسبت به فایده داشته باشد.

بنابراین، چگونه گوشی آب خورده را تعمیر کنیم؟ در اینجا چند نکته برای زمانی که گوشی شما به طور تصادفی در داخل آب می‌افتد آورده شده است.

اقدامات لازم پس از آب خوردگی گوشی موبایل

1. گوشی را سریعا از آب خارج کنید!

اولین قدم برای گوشی آب خورده این است که تمام تلاش خود را بکنید تا در اسرع وقت گوشی را از آب خارج کنید. هر چه مدت زمان بیشتری در داخل آب بماند، بیشتر آسیب می‌بیند.

هنگامی که گوشی را نجات دادید، باید سریع آن را خاموش کنید و در صورت امکان باتری گوشی را خارج کنید. اگر چه این روزها اکثر تلفن‌ها با کاور دائمی و باتری داخلی عرضه می‌شوند، اگر می‌توانید باتری را خارج کنید. در مرحله بعد، باید احتیاط کنید:

  • سعی کنید گوشی را روشن نکنید
  • آن را هم شارژ نکنید.
  • هیچ دکمه‌ای را فشار ندهید
  • برای خلاص‌شدن از شر آب، گوشی را تکان ندهید. انجام این کار بیشتر ضرر دارد تا فایده.

2. هر قطعه‌ای که قابل جداشدن هست را بردارید

هر چیزی را که می‌توانید از گوشی جدا کنید. اینها شامل قاب محافظ، سیم کارت و کارت SD، باتری قابل جابجایی و سایر لوازم جانبی متصل هستند. انجام این کار سالم ماندن آن قطعات کمک می‌کند و اطمینان حاصل می‌کنید که سیم کارت و SD شما نیز خراب نمی‌شوند.

با این حال، شما باید این کار را با احتیاط انجام دهید. از کج کردن و تکان دادن بیش از حد گوشی خودداری کنید تا آب در سراسر آن پخش نشود.

3. سعی کنید گوشی را خشک کنید

آخرین کاری که می‌توانید انجام دهید این است که گوشی را خشک کنید. ابتدا باید آب باقی مانده در پشت و جلوی گوشی را خشک کنید. می‌توانید این کار را با یک پارچه نرم انجام دهید. با این حال، همان‌طور که قبلاً گفته شد، مطمئن شوید که تلفن را به شدت کج نکنید یا تکان ندهید تا از پخش شدن آب جلوگیری کنید.

پس از اتمام کار با قسمت بیرونی، می‌توانید از جاروبرقی برای مکیدن آب از داخل تلفن استفاده کنید (اگر می‌توانید).

پس از آن، نوبت به سخت‌ترین و ضروری‌ترین قسمت می‌رسد که مستلزم آن است که گوشی خود را برای مدت زمان مشخصی روشن نکنید – معمولاً دو روز یا بیشتر! فقط تمام سیم کارت‌ها و سایر کارت حافظه را بردارید و گوشی را در جایی قرار دهید که به راحتی خشک شود. می‌توانید آن را جلوی پنکه قرار دهید، اما نه زیر آفتاب داغ. علاوه بر این، سعی کنید آب را با بخاری یا سشوار خشک نکنید زیرا ممکن است به صفحه نمایش و سایر اجزای داخلی آسیب برساند.

4. باید به مرکز تعمیرات مراجعه کنید.

صادقانه بگویم، گوشی آب خورده چیزی نیست که بتوانید به راحتی در خانه تعمیر کنید. این یا مستلزم این است که برای مدت طولانی از تلفن خود استفاده نکنید یا به یک تکنسین اجازه دهید آن را در کمتر از چند دقیقه تعمیر کند. علاوه بر این، اگر تلفن شما در اعماق آب بود، نگهداری آن در خانه برای خشک شدن احتمالاً آن را تعمیر نخواهد کرد.

بنابراین، بهترین کاری که می‌توانید در زمانی که گوشی شما در اثر آب آسیب می بیند انجام دهید این است که به مرکز تعمیرات موبایل مراجعه کنید و اجازه دهید تکنسین متخصص به مشکل دسترسی پیدا کند.

کدام اجزای گوشی در تماس با آب آسیب می بینند؟

اگر گوشی شما دچار آب خوردگی شده، آن را به مرکز خدمات موبایل ایران جی اس ام بیاورید. کارشناسان ما با تجهیزات مدرن به آسیب‌های وارده دسترسی پیدا می‌کنند و به شما می‌گویند که آن آب چه چیزی را خراب کرده است، سپس آن را برای شما تعمیر می‌کنند.

به عنوان مرکز رسمی تعمیرات این برندها، ما همیشه در خدمت شما هستیم و وقتی دستگاه خراب خود را به دفتر ما می‌آورید، انتظاری جز خدمات تعمیر عالی ندارید.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha