به گزارش ایسنا، دکتر علی اسدی با اشاره به اینکه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران مرجع تمام پارکهای کشور است و قدمت ۲۰ ساله دارد، گفت: ضروری است بستر لازم جهت فعالیت و حضور دانشجویان به عنوان هستههای فناور ایجاد شود که پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در تلاش است این بستر را برای حضور و فعالیت آنها آماده کند.
وی ادامه داد: در راستای محقق شدن شعار دانشگاه تهران «جهاد علمی برای تحقق دانشگاه کارآفرین با رویکرد مسئولیت پذیری اجتماعی» باید ارتباط با دانشجو برقرار شود تا ایدههای فناور آنها به بار بنشیند و از دانش و مهارت آنها برای بالندگی و پیشرفت کشور بهرهمند شد.
دکتر اسدی با اشاره به هدف برگزاری رویداد گلوگاه، گفت: نیازهای صنعت دریافت و ارائه شده است و در ادامه دیدگاهها و ایدههای دانشجویان نیز باید ارائه شود و مهمتر از آن باید گلوگاهی که در این بین باعث کندی حل مسئله و یا جلوگیری از حل مسئله میشود، پیدا و مطرح شود.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران همچنین با اشاره به ظرفیت جدید ایجاد شده در این سازمان، گفت: پردیس علم و فناوری شهید چمران در اشتهارد راهاندازی شده که دانشجویان انجمن فنعت(فناوری و صنعت) باید به این ظرفیت یک نگاه جدی داشته باشند و میتوان از این فضا برای کارورزی و مهارتورزی نیروهای دانشجویی استفاده کرد تا آنها به عنوان نیروهای متخصص آموزشدیده پس از دوران کارورزی خود وارد صنعت شوند.
دکتر ایرج اله دادی، معاون توسعه و فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران نیز در این رویداد با اشاره به سیاست این سازمان در سال جاری و سال آینده در حوزه توسعه فناوری، اظهار کرد: تلاش ما در جهت افزایش ارتباط دانشجویان و فضای صنعتی است و این موضوع در راستای افزایش ارتباط با دانشجویان و جذب نخبگان بعد از دوران کرونا و در جهت جلوگیری از خروج نخبگان از کشور است.
دکتر اله دادی با بیان اینکه این رویداد با همت تشکل دانشجویی فنعت (فناوری و صنعت)دانشکدگان فنی در راستای ارتباط دادن دانشجویان با صنعت بوده است، اظهار کرد: مراحل دستیابی به فناوری در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، از ایده شروع شده و در نهایت با ارائه ایدههای اولیه و نمونه اولیه محصول و مشاورههای لازم به تجاریسازی خواهد رسید.
وی افزود: در جریان جلسه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با استانداری تهران، استانداری این نوید را داده است اگر مشکلات شهرکهای صنعتی در حوزههای انرژی، پسماندو آب توسط ایدههای دانشجویان حل شود، تمامی هزینههای مربوط به پروژه را پرداخت خواهد کرد.
رویداد گلوگاه با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و بسیج دانشجویی دانشکدگان فنی دانشگاه تهران جهت رفع مسائل مطرح در این حوزه برنامهریزی شده است. برنامه گلوگاه مبتنی بر برنامههای حمایتی واحد نوآوری و کارآفرینی پارک دانشگاه تهران و در راستای زنجیره ارزشی پارک است، به همین منظور شرکتکنندگان با آگاهی از چالشها و نیازهای موجود در صنعت کشور یک پروپوزال تهیه کرده و ایده خود را مطرح میکنند، در نهایت برای تیمهای برتر امکان عقد قراردادهای واقعی بین گروههای فعال دانشجویی و پارک دانشگاه تهران فراهم میشود.
انتهای پیام
نظرات