سلمان اسماعیلی اظهار کرد: این مردم هستند که می توانند با ورود بیشتر به صحنه اقتصادی شهرستان و با اشتراک گذاری سرمایه های مادی و معنوی، تحولی بزرگ را سامان دهند.
وی افزود: بنا داریم با شناسایی ظرفیت های اقتصادی شهرستان و برقراری ارتباط موثر بین فعالان اقتصادی و نیز حمایت همه جانبه از اقتصاد مردمی و بخش خصوصی مسیری جدید پیش روی ملایر قرار دهیم.
اسماعیلی با بیان اینکه تاریخ چند هزار ساله شهرستان ملایر تصویری چشم نواز از نجابت، شرافت و سخت کوشی مردمان این دیار را به نمایش گذاشته است، مطرح کرد: امروز در طلیعه قرن جدید شاهد پیشرفت این شهرستان در بسیاری از شاخص های توسعه انسانی، عمرانی و اقتصادی هستیم.
وی ادامه داد: مردمان این شهرستان در کنار یکدیگر زیرساخت های بزرگی فراهم ساخته و در موارد متعدد رتبه ها و نشان های خوبی در طراز محلی، ملی و جهانی به نام ملایر به ثبت رساندند.
اسماعیلی با تاکید بر اینکه هنوز راه های نرفته فراوانی پیش روی ما است، افزود: ملایر با همه ظرفیت ها و استعدادهای تاریخی، طبیعی، انسانی، صنعتی و کشاورزیاش با جایگاه شایسته خود فاصله دارد.
وی بیان کرد: اصرار بر روش های سنتی، فقدان صنایع تبدیلی و تکمیلی مورد نیاز، خام فروشی بسیاری از محصولات کشاورزی، صنعتی و معدنی، سهم ناچیز از تجارت و بازار ملی و جهانی در بسیاری از محصولات و مزیت های رقابتی و کمبود صنایع بزرگ و دانش بنیان نمونه ای از اشکالات زیست بوم اقتصادی شهرستان است.
فرماندار ویژه ملایر خاطرنشان کرد: با این همه، چشم انداز آینده ملایر بسیار روشن و بخش بزرگی از الزامات و بسترهای مورد نیاز برای تحول اقتصادی فراهم است.
وی راه اندازی کارگروه تحول اقتصادی شهرستان و شناسایی بخشی از فرصت های سرمایه گذاری ملایر را از جمله گام هایی در راستای تحقق این هدف برشمرد و گفت: گام سوم فعالسازی و مشارکت هرچه بیشتر مردم و بخش خصوصی در تحول اقتصادی ملایر است.
معاون استاندار همدان از طراحی الگوهایی برای دستیابی به این مهم و استفاده بهینه از منابع و امکانات موجود خبر داد و افزود: الگوهایی طراحی شده تا ظرفیت های موجود در فرآیندی قانونی و شفاف، شناسایی، ارزیابی، اولویت بندی و در نهایت به پروژه های اجرایی تبدیل شوند.
اسماعیلی تاکید کرد: طبق این الگو امکان مشارکت همه علاقمندان از طریق مشارکت مالکان اراضی یا مستحدثات، مشارکت صاحبان ایده و طرح های دانش بنیان، تولیدی و تحول آفرین و مشارکت صاحبان سرمایه های خرد یا کلان فراهم است.
وی ادامه داد: در این فرآیند، ظرفیت های مردم و بخش خصوصی به لحاظ فنی، اقتصادی و حقوقی در کارگروه های تخصصی، ارزیابی و در صورت تایید و احراز ارزش های تجاری و اقتصادی به عنوان فرصت های سرمایه گذاری ملایر انتخاب خواهند شد.
اسماعیلی مطرح کرد: در گام چهارم، فرصت های سرمایه گذاری ملایر در سیر مراحل قانونی، صدور مجوزهای لازم، آموزش، مشاوره، تامین سرمایه، تجاری سازی و تبلیغات مورد حمایت قرار خواهند گرفت.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی فرمانداری ویژه ملایر، وی ضمن حمایت از همه مردم، صاحب نظران، جوانان، نخبگان، فنآوران، کارآفرینان، فعالان اقتصادی، صاحبان صنایع، مالکان، سرمایه گذاران، اشخاص حقیقی و حقوقی، دستگاه های اجرایی، شهرداران، دهیاران، شوراهای اسلامی شهر و روستا و رسانه ها دعوت کرد تا در لبیک به مقام معظم رهبری مبنی بر تحول خواهی و تحقق شعار سال «مهار تورم و رشد تولید» و برای پیشرفت و آبادانی بیشتر شهر به طرح بزرگ تحول اقتصادی ملایر(تام) بپیوندند.
انتهای پیام
نظرات