• سه‌شنبه / ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۱:۱۳
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1402021206947
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

زنگ خطر در فوتبال ساحلی اصفهان

زنگ خطر در فوتبال ساحلی اصفهان

ایسنا/اصفهان چیزی از اعلام انحلال تیم فوتبال ساحلی فرش حداد و انصراف از تیم‌داری نمی‌گذرد که حالا یکی دیگر از باشگاه‌های خصوصی برای ورود به این لیگ آستین بالا زده، اما پیش از قطعی شدن باید چالش‌های قبلی را حل کند.

چند روزی از اعلام انصراف باشگاه خصوصی صنعت فرش حداد از تیم‌داری در لیگ برتر فوتبال ساحلی به سبب فراهم نبودن شرایط زمین مناسب در استان اصفهان و میزبانی از حریفان، مورد حمایت قرار نگرفتن از سوی نهادها و مسئولان ورزشی استان و نداشتن اعتبار مالی مناسب به‌دلیل خصوصی‌بودن و منابع مالی محدود می‌گذرد که این کناره‌گیری جامعه ورزشی اصفهان را بابت از دست رفتن تنها سهمیه فوتبال ساحلی استان نگران کرد.

حداد از لیگ یک فوتبال ساحلی به لیگ برتر فوتبال ساحلی صعود کرد و سال ۹۹ برای اولین بار حضور خود در لیگ برتر را تجربه کرد. این باشگاه خصوصی فصل گذشته را با کسب مقام‌سومی در این رقابت‌ها سپری کرد، اما به یک‌باره و به دلیل برخی موانع حمایتی و سخت‌افزاری تصمیم به خروج از لیگ پس از سه سال گرفت.

علی نادری، سرمربی تیم ملی فوتبال ساحلی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به این تصمیم باشگاه حداد و احتمال از دست رفتن سهمیه اصفهان، اظهار می‌کند: تیم‌های خصوصی شرایط خاصی دارند که از جیب خودشان هزینه می‌کنند، اما باید به آن‌ها کمک و حمایت استانی هم بشود تا بتوانند بار این مسئولیت را به دوش بکشند. البته منظور از این کمک، مالی نیست.

او ادامه می‌دهد: طی صحبتی که با اقای حداد داشتم، او می‌خواست یک زمین اختصاصی و استاندارد فوتبال ساحلی در اصفهان باشد. علی‌رغم تلاش‌ها این اتفاق رقم نخورد و اوضاع روز به روز بدتر شد تا در نهایت مجموعه فرش حداد عطای تیم‌داری را به لقا آن بخشید. حدود ۵ سال تلاش کردند و هزینه صرف شد، اما کمکی به آن‌ها نشد.

نادری خاطر نشان می‌کند: در حال حاضر نیز اگر کسی بخواهد جایگزین شود، اول باید به او کمک کنند تا دلگرم باشد.

وی یادآور می‌شود: پایه‌ریزی برای فوتبال ساحلی کرده بودیم که امیدوارم از بین نرود. شرایط و پتانسیل خوبی در استان اصفهان است که نیاز به کمک و حمایت دارند.

سرمربی تیم ملی فوتبال ساحلی با تاکید بر اهمیت ماندن تک سهمیه فوتبال ساحلی در اصفهان و فروش آن به دیگر باشگاه اصفهانی، می‌گوید: اگر این سهمیه از دست برود، یعنی عده‌ای جوان امیدوار نابود می‌شوند و امیدوارم با کمک مسئولان این سهمیه از اصفهان بیرون نرود تا جوانان مستعد اصفهانی با یک برنامه و آینده‌نگری خوب در سالیان آینده حقمان را از فوتبال ساحلی بگیریم.

نادری اضافه می‌کند: من به علت حضورم در تیم ملی امکان فعالیت دیگری ندارم، اما هر راهنمایی و مشاوره‌ای که از دستم بربیاید قطعا دریغ نخواهم کرد.

او همچنین در خصوص انتظارات جامعه فوتبال ساحلی از مسئولان نیز تصریح می‌کند: اولین انتظار و دغدغه یک ورزشکار امنیت مالی است. بازیکن تلاش می‌کند و باید مبلغ مقرر به او پرداخت شود تا بتواند با خیال راحت بازی کند. از سوی دیگر فکر می‌کنم حق ورزش اصفهان است که یک ورزشگاه فوتبال ساحلی داشته باشد. امیدوارم مسئولین این کار را انجام دهند.

به گزارش ایسنا، با توجه به اینکه فرش‌حداد قصد فروش سهمیه خود را دارد، به نظر می‌رسد بهتر است آن را به باشگاه دیگری از اصفهان بدهد تا تنها سهمیه استان از دست نرود. در همین راستا شنیده هایی مبنی بر اعلام آمادگی یک باشگاه خصوصی اصفهانی برای حضور حرفه‌ای در فوتبال‌ساحلی و خرید سهمیه فرش‌حداد برای فعالیت در لیگ برتر مطرح شده که البته باید از هیئت‌فوتبال تا اداره‌کل ورزش‌وجوانان، شهرداری و سایر نهادهای استان برای ادامه فوتبال ساحلی اصفهان تلاش کنند. زیرا باشگاه‌های خصوصی پتانسیل کسب مقام و رفتن روی سکو و کمک به شخصیت و پیشرفت ورزش اصفهان است را دارند.

همچنین باتوجه به وجود ملی‌پوشان اصفهانی، می‌توان با حضور آنان در باشگاه مربوطه، یک تیم فوتبال‌ ساحلی قدرتمند روانه لیگ برتر کرد و به قهرمانی‌های یزدی‌ها پایان داد که البته این امر حمایت‌های مالی، اعتباری و سخت‌افزاری مسئولان ورزش استان را می‌طلبد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha