• جمعه / ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۰:۴۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1402022214028
  • خبرنگار : 50534

از خوردن کنگر غافل نشوید

از خوردن کنگر غافل نشوید

ایسنا/زنجان کارشناس گیاهان دارویی گفت: مصرف کنگر برای افراد دارای چربی خون و دیابتی مفید و موثر است.

اعظم میری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: محتوای ویتامین c موجود در کنگر بالا است به‌گونه‌ای که با مصرف ۱۰۰ گرم کنگر ۳۰ درصد ویتامین موردنیاز فرد تامین می‌شود.  

وی افزود: کنگر معمولی گیاهی است خودرو با برگ‌های خاردار و ساقه‌های ضخیم شبیه به کرفس که از آن در پخت سوپ، خورش و حتی به صورت خام در سالاد استفاده می‌کنند. 

این پژوهشگر با بیان اینکه کنگر منبع غنی پتاسیم است، ادامه داد: کنگر طبیعتی گرم و خشک دارد و به همین علت آن را با ماست نیز می‌خورند و در ضمن برای آن دسته از افرادی که گرم‌مزاج هستند، خوردن آن توصیه می‌شود.  

میری اذعان کرد: خوردن برگ‌های این سبزی افزایش‌دهنده ادرار و محرک کلی‌ ‌ها و کبد است و به ترشح صفرا کمک می ‌کند و سرشار از ویتامین‌های A، B، E و املاح معدنی است. 

این کارشناس با اشاره به اینکه کنگر ضدعفونی‌کننده، اشتهاآور، تب‌بر و هضم‌کننده غذاست،‌ تشریح کرد: در ضمن، مصرف آن باعث تقویت دستگاه گوارش می‌شود؛ این سبزی خواص دارویی نظیر خاصیت آنتی‌اکسیدانی و کاهندگی کلسترول دارد. بنابراین احتمال بروز سرطان را کاهش می‌دهد.  

وی با اشاره به تاثیر این گیاه در درمان بی‌خوابی و کیفیت خواب، خاطرنشان کرد: از مهم‌ترین خواصش مدر بودن آن است؛ کنگر برای کسانی که سنگ کلیه دارند، مفید است زیرا منجر به شست‌وشوی سیستم کلیوی و ادراری می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha