• سه‌شنبه / ۲ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۲:۰۰
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1402030201164
  • منبع : نمایندگی اردبیل

رئیس جهاددانشگاهی اردبیل خبر داد:

ارائه محصول فناورانه «نشاسته حفاری» جهاددانشگاهی اردبیل در نمایشگاه بین‌المللی صنعت نفت

ارائه محصول فناورانه «نشاسته حفاری» جهاددانشگاهی اردبیل در نمایشگاه بین‌المللی صنعت نفت

ایسنا/اردبیل رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل گفت: در بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی صنعت نفت، گاز و پتروشیمی، در کنار محصولات فناورانه جهاددانشگاهی محصول نشاسته حفاری از واحد اردبیل نیز ارائه شد.

مهران اوچی اردبیلی دوم خرداد در جمع خبرنگاران با اعلام اینکه نمایشگاه بین‌المللی صنعت نفت، گاز و پتروشیمی که از ۲۷ لغایت ۳۰ اردیبهشت ماه در محل دایمی نمایشگاههای بین‌المللی تهران برگزار شد، در کنار ده‌ها محصول فناورانه جهاددانشگاهی در زمینه صنعت نفت و پتروشیمی، از واحد اردبیل نیز نشاسته حفاری در این نمایشگاه ارائه شد.

اوچی اردبیلی با بیان اینکه پایلوت نیمه صنعتی نشاسته حفاری با هدف کاهش وابستگی خارجی و خوداتکایی به تولید داخلی راه‌اندازی شد، افزود: جهاد دانشگاهی با سابقه تولید و بومی‌سازی حجم بالایی از فناوری‌های مورد نیاز صنعت نفت و پتروشیمی و در ادامه فعالیت‌های خود در این زمینه نسبت به ایجاد خط تولید نشاسته صنعتی مورد نیاز صنعت نفت اقدام کرده َاست.

وی خاطرنشان کرد: این واحد صنعتی با هدف رفع یکی از نیازهای اساسی کشور در صنعت نفت، با مساعدت جهاد دانشگاهی کشور و مسئولان استان و به همت جهاد دانشگاهی استان اردبیل با همکاری پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی جهاد دانشگاهی ایجاد شد.

رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل خاطرنشان کرد: اردبیل یکی از قطب‌های تولید سیب‌زمینی کشور با تولید سالانه ۷۵۰ هزار تن  است که از این میزان ۲۵۰ هزار تن درجه ۲ و ۳ است که هر از گاهی به دلیل استفاده بی‌رویه از سموم و کودهای شیمیایی، شرایط نامناسب انبارداری، این محصول با ارزش دور ریز می‌شود.

اوچی اردبیلی اضافه کرد: این واحد صنعتی ضمن تأمین یکی از محصولات استراتژیک صنعت نفت و ایجاد یک منبع درآمد پایدار برای جهاد دانشگاهی، در ارتقای چهره صنعتی و اقتصادی استان و کشور نقش بسزایی خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه پایلوت نیمه صنعتی تولید نشاسته حفاری جهاددانشگاهی در سایه اهتمام مضاعف جهاد دانشگاهی اردبیل به ثمر نشسته است و می‌تواند الگوی مناسبی برای اقتصاد مقاومتی باشد، گفت: ظرفیت اسمی این واحد، تولید دو هزار تن در سال است که فاز اول آن قابلیت تولید ۵۰۰ تن در سال را دارد و در فازهای بعدی این میزان افزایش خواهد یافت و در کنار آن تولید ده نوع نشاسته مورد مصرف در صنایع دیگر در دستور کار قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha