شهسواری اظهار کرد: مرغ گرم با قیمت مصوب در سطح بازار عرضه می شود.
وی افزود: میزان مصرف روزانه مرغ گرم در سطح استان به طور میانگین ۲۱۰ تا ۲۳۰ تن است که امروز، ۲۱۰ تن مرغ گرم در سطح بازار استان توزیع شده است.
این مسئول گفت: آذربایجان غربی یکی از قطب های تولید گوشت مرغ در کشور محسوب می شود و با توجه به جوجه ریزی مناسب ۴ میلیون و ۴۲۷ هزار قطعه در فروردین ماه، هیچ کمبودی در تامین مرغ استان وجود ندارد، حتی مازاد بر مصرف نیز تولید شده است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی، تعداد ۷۴۸ مرغداری گوشتی با ظرفیت ۱۶ میلیون قطعه در هر دوره و ۱۲ کشتارگاه مرغ، در سطح استان فعال هستند تا گوشت مرغ مورد نیاز مردم استان را تامین کنند.
انتهای پیام
نظرات